Hamileyim komşuyla kavga ettik yardımmm

Herkese hayırlı bayramlar şimdiden kızlar ben evliyim annemlere 1 dolmuş uzakta oturuyorum annemler 9 senedir aynı binada oturuyor bende anneme çok sık gelen biriyim kayınvalidem vefat ettiği için şimdide hamile olduğum için annemlere kalıyorum çünkü önceden düşüklerim oldu vs neyse konu su komşumuz kotta oturuyodu kiraya bizim bir üst katımıza çıktı annem dediki bak çok güzel olur tabi gel üstümüze ama lütfen çırpma olmasın dedi tamam dedi neyse gecen sene kurban bayramında bildiğiniz inek bacağı kemik yani bizim balkona düştü kardeşim sigara içerken kafasına ekmek ufağı olan sofra bezi çırptılar annem yemin ediyorum güzelce bak oturtamıyoruz çamaşır seremiyprux dedi ben çırpmıyorum dedi ki gözlerimizle de gördük bu Arada ses te oluyo tabi 3 çocuğu var üstekinin hepsi reşit biri 7 yaşında Neyse komşu anneme oturmaya geldi ses oldugunda esin bize çıksın da çocuklar korksun dedi aradan zaman geçti bildiğiniz evde saklambaç oynuyo reşit olanlar çünkü küçük asagıdaydı babamda vardiyalı çalıştığı için annem sen yuları çık söyle güzelce dedi babam çıktı o ara bi bağrısma oldu banalım suratına komşumun görümcesi kapıyı örtmüş babam indi Allah’a havale edin dedi ertesi gün bunlar binada 2 görümcesi kaynanası vs oturuyo ben kapıya çıktım o ara görümcesi bana evine s..git O...dedi ortada yemi ederim bişey yokken bende sensin o .. dedim kapıyı örttüm bizi dövmeye gelmişler 5-6 kadın bende konuşmaya sandım açtım kapıyı üstüme biri yürüdü kapıyı örttüm mutfaktan bıçak alıp çıktım kendimi annemi korumak için birinin kolunu diğerinin parmağını kesmişim öyle diyolsr neyse dövemeden gittiler aradan 1 sene geçti bugün yine kemik düştü bu kemiği nerden buluyorlar anlamadım annem kaynanasını çağırdı komsunun o ara komsunun görümcesi falan çıktı bu burda bitmedi ağzınıza s.. falan dedi kaynanasına dedimki bak teyze benim lafım yok sözüm yok hamileyim dedim 70 yasındaki kadın bana karnına vururuz demesin mi cinlerm tepeme geldi ağzımı açmadım çünkü babam bizi tutmaz ya uzun oldu ama ben ne yapayım annem çok üzgün ablamda öyle korkumuz yok Allah’a şükür ama bişey olsa babam siz yaptınız der sizce nasıl yol izleyelim
Cennet mahallesinde olan olaylar gibi hissettim okurken, oncelikle siz kendinizi ve karnınızda ki bebeği düşünün hiç mudahil olmayın ve olayları video ya cekıp suc duyurusunda bulunun. Sonrada yerınızde olsam daha nezıh bır mahalleye ailemin tasınmasını soylerdım🤷🏼‍♀️

Cennet mahallesinde olan olaylar gibi hissettim okurken, oncelikle siz kendinizi ve karnınızda ki bebeği düşünün hiç mudahil olmayın ve olayları video ya cekıp suc duyurusunda bulunun. Sonrada yerınızde olsam daha nezıh bır mahalleye ailemin tasınmasını soylerdım🤷🏼‍♀️

olaylar batı şeria'da , israille filistin arasındaki alanda falan mı geçiyo ne okudum ben ya normal bi taraf yok konuda :işsiz: :işsiz: şikayetçi olun kayıt alın her şeyi , ev sahibine baskı yapın çıkartsın, aparmanda imza toplayıp attırın, ya da oturun kendi evinizde ablanız ya da anneniz de sizde kalsın kendi evinizde yaşayın.
Ha bu arada yaşadığım olay 3sene önce oldu

Yıllar önce edirne ye ilk kez gittiğimde tepede harika bir cami gördüm. Eşime gezelim dedim. Arabaya atladık çıktık eşim namaza girdi ben de cami bahçesinde ki osmanlı mezarlarını inceliyordum. Oğlum da 6 yaşlarında. Çevremizi bir anda 15 küçük çocuk 2 de delikanlı sardı. Meğer o mahalleye yıllardır polis giremiyormuş . Kemik.......r mahallesi gibi bişeydi adı. Nasıl kurtulduysak uzun süre Edirne ye gitmedim. Çok da sevdiğim halde:)))), o mahallede mi ev acaba dedim

Neyse okuyan olursa dikkat etsin diye yazdım

böyle çingeneler müstakil evlerde bile var en iyisi varoşları insan yerine koyup muhattap olmamak. işsiz falanlardır muhtemelen.

Cennetin gecesi günü olaylı
Yalnız ne diziydi ama keske tekrar yayinlansa

Herkese hayırlı bayramlar şimdiden kızlar ben evliyim annemlere 1 dolmuş uzakta oturuyorum annemler 9 senedir aynı binada oturuyor bende anneme çok sık gelen biriyim kayınvalidem vefat ettiği için şimdide hamile olduğum için annemlere kalıyorum çünkü önceden düşüklerim oldu vs neyse konu su komşumuz kotta oturuyodu kiraya bizim bir üst katımıza çıktı annem dediki bak çok güzel olur tabi gel üstümüze ama lütfen çırpma olmasın dedi tamam dedi neyse gecen sene kurban bayramında bildiğiniz inek bacağı kemik yani bizim balkona düştü kardeşim sigara içerken kafasına ekmek ufağı olan sofra bezi çırptılar annem yemin ediyorum güzelce bak oturtamıyoruz çamaşır seremiyprux dedi ben çırpmıyorum dedi ki gözlerimizle de gördük bu Arada ses te oluyo tabi 3 çocuğu var üstekinin hepsi reşit biri 7 yaşında Neyse komşu anneme oturmaya geldi ses oldugunda esin bize çıksın da çocuklar korksun dedi aradan zaman geçti bildiğiniz evde saklambaç oynuyo reşit olanlar çünkü küçük asagıdaydı babamda vardiyalı çalıştığı için annem sen yuları çık söyle güzelce dedi babam çıktı o ara bi bağrısma oldu banalım suratına komşumun görümcesi kapıyı örtmüş babam indi Allah’a havale edin dedi ertesi gün bunlar binada 2 görümcesi kaynanası vs oturuyo ben kapıya çıktım o ara görümcesi bana evine s..git O...dedi ortada yemi ederim bişey yokken bende sensin o .. dedim kapıyı örttüm bizi dövmeye gelmişler 5-6 kadın bende konuşmaya sandım açtım kapıyı üstüme biri yürüdü kapıyı örttüm mutfaktan bıçak alıp çıktım kendimi annemi korumak için birinin kolunu diğerinin parmağını kesmişim öyle diyolsr neyse dövemeden gittiler aradan 1 sene geçti bugün yine kemik düştü bu kemiği nerden buluyorlar anlamadım annem kaynanasını çağırdı komsunun o ara komsunun görümcesi falan çıktı bu burda bitmedi ağzınıza s.. falan dedi kaynanasına dedimki bak teyze benim lafım yok sözüm yok hamileyim dedim 70 yasındaki kadın bana karnına vururuz demesin mi cinlerm tepeme geldi ağzımı açmadım çünkü babam bizi tutmaz ya uzun oldu ama ben ne yapayım annem çok üzgün ablamda öyle korkumuz yok Allah’a şükür ama bişey olsa babam siz yaptınız der sizce nasıl yol izleyelim
Ya bu kemikleri nerden buluyolarda koptum...
Güzel söz güzel davranış insanları yola getirir.kötülüğe iyilikle karşılık vermk insanın hatasını görmesinde en güzel yöntemdir.
Ben olsaydım bna o...dediklerinde evlerine gider onlara sizinle knşmak istyrm.amacım kavga değil.biz komşuyuz.ve sizlerle küs olmakda istemiyorum der yelkenleri suya indirir gzl bir muhabbet olştururdum.emin olun her şey yoluna girerdi.
Bir gün annemde alt kat komşusundan şikayet ediyordu...sorun ise kadın çok dağınık tüm hırdavatları merdiven dairesine koyuyor...
Bunlar tartışmışlar...hararetli...bnm iki kız kardeşim biri evli onlarda annem küs diye küstüler...annem de diyoki bn küstüm size ne...adaletlide...neyse bir gün bn gittim anneme olayı tam hatırlamıyorm anem bu abla tartıştılar.merdiven dairesinde...bnde indim merdiven başına o ablaylada annemin ortasına ikisiylede kon şyrm...annem sayıyo...o sayıyooo...kadın diyo kapımın önü...annem diyo bu neee...evt kocaman gardrop kapakları dolu....
Ben de sakin olun niye bağırıyonz...işte ablacığım annen ne böyle herşeye laf söylüyo.her şeye karışıooo..bu binada tek o mu otryo...bak abla annem seni gerçkten çok seviyo..bnce bunu böyle bağırarak tartışacağınıza gelin otrup gzlce konuşyn...annenle konşlurmu....d3di..annem bir yandan o kapı neeehergün kapalı....döndüm anneme dedimki...anne sen 5.kattasın.en üst kat.ablada senin bir alt katında...sen asansör kullanmıyonmu....merdiven asla kullanmıyorsun...sabah gidip akşam geliyosun...kardeşimin çoc.baktığı için...sen ordan geçmiyosun bile bu seni niye rahatsız edio..kapın ayrı.....bırak ne koyarsa koysun...tm asansör olmazsa geçsen evt şikayet et..ama kullanmadığın bir yol için tartışma...gibi o anda ortamı topladım....bşrdaha o kapıda hiç bir şey koymadı...annemlede küsmedi...annemde...şimdi çok iyiler.

Gözümde çingen kavgası beliriverdi. Adam toplayıp kavgaya gitmek nedir fight club resmen

Ne yalan soyleyim bu tarz insanlarla münakaşaya asla girmem, sende girme. Ya o bıçak başka yerlerine gelseydi ? Yangına körükle gitmek gibi birsey. Biliyorum zor bir durum ama onların kişilikleri belli siz ne derseniz deyin anlamayacaklar bu yüzden ettikleri hakaretleri videoya alın şikayetçi olun. Siz baş edememissiniz polis etsin. Benim yan komşunun mutfağı ile bizim yatak odası yan yanaydi. Kadın gece bile bulaşık yikar, telefonla bağıra bağıra konuşurdu ki 5-6 kişilik aile bildiğin mutfakta yaşıyordu. Asla gece uyuyamazdik birde minik bebeğim var. Bir kere gittim uyardım çocuklarınız çok ses yapıyor, gece mutfaktan su sesi, dolap açma kapama sesi vs geliyor dedim. Tamam dikkat ederiz dedi ama devam etti. En son yine aynı şekilde gürültü yaparlarken artık son haddeye geldim bağırdım , duvara vurdum susun artık yeter diye. Allah'tan bunu anladılar da bı daha sesleri cikmadi. Eğer devam etselerdi ses kaydı, video vs alıp şikayetçi olacaktım. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye , hakaret etmeye hakkı yok kusura bakmasinlar.

Biri bana saçma sapan birşey yüzünden küfür etse, küfür ile karşılık vermem o insanın kalitesizliğini sorgularım. Bizim de komşularımız sigara külü döküyor bir kaç uyardık zaten hep temizlenen yer diye huzursuzluk çıkarmıyoruz, tölere edebileceğiniz şeyleri abartmayın insanları tanımıyoruz çünkü. Ayrıca benim ailemi kesecek olanı direkt mahkemeye veririm. Taksirli veya kasti suçdan ceza almasını sağlarım böyle birşey olamaz. Sizi haksız buldum. Evinizde kalın, annenize de görmezden gelin deyin yoksa birbirinizi kesersniz yakında.

O zaman sizin aileniz siz de kalacak bi süre
Hamile olmasan a.. s derdim birde binada kaç kişi oturuyorlarsa imza toplanip attirilsin ev sahipleriyle görüşülsn alternatif olarak aklıma gelenler bunlar

Sizin kapinin onune geldikletinde polisi arasaydinuz siz hakliydiniz. Ama bicak cekyiginiz icin onlar da bunlari delil gostererek tutanak tutturup sikayet ederse siz hakli iken bicak cekmekten suclu konuma gecmissiniz.
Bu tip insamlarla ugrasilmaz. Bosuna dememisler ev alma komsu al diye. Evi degistirme sansiniz varsa degistirin. Cunku ciddi ciddi problemli tiplermis. Ama sizin yaptiginiz da notmal degil. Bir de neden hamileliginizi evinizde gecirmediginizi merak ettim. Kendi evinizde cok mu ağır yuk kalditiyorsunuz?

Back
X