Hamileyim krler olsun

winx perisi

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2008
2.668
48
688
38
Ankara
arkadaslarrr dun test yaptımm bı kac gun once sılık cıkan cızgı dun netlestııı ıkı cızgıyı bende grdumm cok mutluyum daha doktora gtmedım ama hesaplarıma gre bgun tam 6n haftalıkk oldu bebısımmmm Allahım yasamak ısteyen herkese yasat bu duyguyu Rabbımmm delikafaduldendelikafaduldenopuyorumnanaktanzemuszemus:hooray::dance:

:dance:Tebriklerr canım.Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahh...Darısııı bizim klomen topiğindeki fosilleşmiş benim ve arkadaşlarımın başınakaydirigubbakcemile3

Hayırlı uğurlu olsun...
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

arkadaslar umudunuzu yıtırmeyın ben pcoluyummm ve ılkdenememde hamıle kaldımmm dua edınn bol bol anladımkı Rabbım kendısıne acılan ellerı bos cevırmıyorrrrrr umarımm hepınız bı gunn hamıle kalacaksınızz dualarım sızınleee

kız yerim senin topikiniiiiii hayırlı uğurlu olsun canım arkadaşımmmm darısı bütün isteyenlerin ve benim başımaaaaaa bol bol dua et emiiii canım benimm çok sevindim a.s.

Hayırlı olsun gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımm...

canımcım bide burdan tebrik etmek istedim seni.. sağlıklı bi hamilelik ve hayırlı doğumlar tatlım. allah ikinizide nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…