Hamileyim krler olsun

canbahar aramızda 2 gun var bende gordum bebegımı ıkı gun evvel cok guzel bı hıs ısteyen herkee yasatsın ınsallah Rabbim

Çok sevindim canım.Benim zaten içime kötü bir şey doğmamıştı söylemiştim sana.ALLAH hayırlısıyla sıkıntısız kucağımıza almayı nasip eder inşallah.Beraber mutlu geçirelim hamileliğimizi..

inşallah canım bakalım esım 28 inde gdelım dıyor hastaneye mecbur beklıcem banada kızıyor ıkıdebır hastaneye gtmek ıstıyorum dıye sakınan goze cop batar mısalı ama napıyım merak edıyorum ılk kez bebegımın kalp atıslarını dınlıcem.inşallah saglıkla kucaklarımıza alırız bıtanem

canım allah hayırlısı ile bebeşini kucağına almanı nasip etsin allah bizlerede nasip etsin..

canım benim.okuduğumda çok kötü oldum.çok üzüldüm canım.ne oldu neden??allah yardımcın olsun canım.ne diyeceğimi bilemiyorum.ne olur iyi olduğunda bir cevap yaz.

cnm adet duzensızlıgı dıyolar ama daha bellı deıl gelecek hafta patolojı raporunu alacagım sımdı yemege gdıyorum geldıgımde konusuruz tatlımm yarım saate gelırım opt

geldım hayatım......
gecen ptesı gunu kahverengı lekenmem olmustu onemsemedım basta agrım yok dıye daha sonra acıle gıttım hemen onemlı bıseydır belkı dıye usg ye aldılar sonra doktor pat dıye bebegının durumu ıı deıl kendını hazırla kaybedeceksın bebegını dıye aglaya aglaya doktorun yanına cıktım ne oldu dedı neden bukadar agladın bende anlattım bole bole dıye yatıralım senı dedı zaten hastaneye yattım 2.gunu yatakta yatarken kanamam basladı tuvalet dısında ayaga kalkmam kesınlıkle yasaktı doktor cok yormussun kendını neden dıkkat etmedın dedıkce kendımı ve ısyerındekılerı sucladım kanamamın basladıgı gunun aksamı yumrugum kadar kan pıhtıları attım ve gece acıl usg ye aldılar rahım agzına yerlesmıs bebegın dusuk yapıyosun dedı.ogece acılde saat 11.30 da gebelıgım sonlandırıldı.3 ay yasak gebe kalmam suan esım bıle bana bısey olacak dıye afedersınız ılıskıye grerken korkuyor e dedım bebek varkende bukadar hassas olsaydın ya.neyse hersey kader kısmet hayatta kaderımızde ne varsa onu yaıyoruz yanı.hersey bırazda olacakların sebebı.oyuzden kabullendım zaten ypcak bısey yok eger evde bu dusugu yapmıs olsaydım Allah korusun bende bebegımle beraber olecektım

Geçmiş olsun canım, 22 temmuzda bebeğini kaybettin ve şu aşamada ilişkiye mi giriyorsunuz, nasıl yani? en az 20 gün ilişki yasak, dikkat et güzelim.

10 gun demıstı doktorlar bıtanem ılışkıye grıyoruz ama dıkkat edıyoruz hem enfeksıyon acısından hemde korunma acısından ıcıme bosalmıyor esım haftaya doktora gdecegız salı gunu bakalım patolojı sonucu ne cıkacak kanamam da bıttı zaten oyuzden rahatım artık bısey olmaz dıe

Hayatta herşey geliyor insanın başına.İnan çok üzüldüm.Tekrar geçmiş olsun canım.Ara ara üzülsen de unutacağız bu kötü günleri ve güzel günler gelecek.Umut iyi bir şeydir.Kendine dikkat et canım.Sayılı gün çabuk geçiyor ve yeniden başlayabilirsin.

Canbaharcım tsk ederım canım ara ara aglıyorum ama yapcak fazlada bısey yok yanı gıden gerı gelmıyor ne yazıkkı ben eylul de deneyelım dıyodum ama esım tutturdu burcu aslan olacak dıye.:))))))))) kasımda deneeyecekmısız allahım yarabbım ya dıyorum bole seyler planlamaya gelmez anlamıyorrrr kendı aslanya ıllakı cocukda aslan burcu olacak cocukdan beter yaaaaa

Canım benim yaa.Birde benimle ilgilendin bu kadar inan bilmiyordum yeni olduğum için sürekli karıştırıyorum topikleri anca.Valla çok üzüldüm.Ama inan tam doğru zamanda rabbim verecek inanıyorum.Yapabileceğim birşey varsa söyle

canım benım cok tsk ederım yapcak artık fazla bısey kalmadı ne yazıkkı bıtanem sorman yeter demekkı dogru zaman deıldı dedıgın gbı toparladım dun kontrrole gıttım doktor 20 sınden sonra adet gorcemı soledı gecıkebılırde erken de olabılır dedı duzensız olması normal bı kac ay dedı sadece adet gorup temızlendıkten sonra tekrar gdıcem dusugun sebebbını arastırcaklarmıs 3 ay zaten hamıle kalmam yasak kurtajdan dolayı Allah hepımız hk.hayırlısını versın

Amin canım inşallah.ınan bende korktum.Değereim pazartesi 32 idi dün 90 olmuş demek ki çok yeni bi gebelik diye düşündüm çünkü 4 haftalıkların değerleri inanılmaz yüksek.korktum açıkçası

canım benım normal degerlerın hemsırelere sormadınmı degerlerım normalmı dıye ama benım bıldıgım kadarıyla normal yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…