Hamileyim krler olsun

Tebrik ederim canım darısı tüm evlat hasreti çekenlerin başına inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Tebrik ederim canım Allah sağlıklı doğum yapmayı ve büyütmeyi nasip etsin sana canım Allah olmayanlara da bu duyguyu yaşatsın inşallah. :Saruboceq:

Ben de test yapmıştım dün de doktora gittim.6 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Daha önce bir boş gebelik geçirdim.İnşallah bu sefer mutlu sonla biter Yarabbim.

Ben de test yapmıştım dün de doktora gittim.6 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Daha önce bir boş gebelik geçirdim.İnşallah bu sefer mutlu sonla biter Yarabbim.

can bahar ultrasona grdınmııııı ben bgun grdımm bendede 2*1 mm boyunda şüpheli erken gebelik kesesi kontrolleri önerilir diyooooo bende 5 hafatlık hesaplarıma gree 5 haftalıkken grunmezmııı

ben 6 haftalıkken alttan muayene istedim çünkü karından yine kese boştu.Ve o zaman bebeğimi gördüm.Hatta kalp atışlarını da.Şu an 7+0 dayım.Ayın onunda testler iin çağırdı.

Çok mide bulantısı çekiyorum.Halsizlik hat safhada.Hiçbirşey yiyemiyorum.Bugün tartıldım 1 kilo vermişim üstelik.Bu hamilelik ne değişik şeyler yaşatıyor insana.Bütün heryer kötü kokuyor sanki.

canım ben goremedım bebegı ya 6+3 ıken dr a gıttım alttanda baktı goremedı kesem 18 mm olmus bıdahakı gdısımde ayın 14 unde veya 21 ınde gdecegım ınsallah gorurum

ınşallah görürsün bebeğini canım.Bazen geç oluşabiliyormuş.Sakın kötü düşünme,moralini iyi tut.Hakkımızda hayırlısı canım.Senle aynı zamanda güzel hamilelik geçireceğiz ben inanıyorum.Son adet tarihin neydi senin?kaç haftalıksın şu an??

cnm benım adet tarıhım 19 mayıs 2009 bgun 7.haftama gırdım yanı 7+0.inşallah bıdahakı gıttıgımde bebeısımı gorurum bıraz gec gdecegım bu sefer normalde 14unde gtmem gerekıyor ama eger kayınbıraderım gelırse gdemem 21 ınde gderım inşallah

Kızlar merhaba, hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum, Rabbim isteyipte olmayanlarada nasip etsin inşallah. Her ay beklemek ne zordu bilirim.. Çok şükür bende hamilyim, 28 mayıta adet olmam gerekiyordu ve hiç bir belirtim yoktu sadece kasıklarım ağrıyordu heran adet olacakmışım gibi. gecikmemim 5. günü idrarda ve kanda tahlil yaptırdım. acaba kaç haftalık hamileyim ne zaman ultrasona girersem görebiliriz....

canbahar aramızda 2 gun var bende gordum bebegımı ıkı gun evvel cok guzel bı hıs ısteyen herkee yasatsın ınsallah Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…