hamileyim kurtaj olmak zorundamiyim yardim edin ???!

canım hangı arada anlattın annesıne merak ettım açıkcası?

çocucuğum doğacak diye mi mutlu oldun evlenicem diye mi ben anlamadım
tabiki dogurucam diye evlenmesekde o buna karsi ciksada aileai biliypr artik ki nmm ailem ogrendgnde kizsada bagrsada oyle cani insanlar degildir izin vermicekler sayenizde aklim basima geldi ve belkide sizin bu konusmalrnz bni daha cok cesaretlendrdi ve acik acik onlara bi anda anlatma istgnde bulundm ve soyledm artk geri kalanini onlar dusunsun benm kararm belli

caresizlik icinde acilmis konun bu kadar cabuk tatliya baglanmasi dusundurucu...

yinede aldirmayacaginiza sevindim...

Son düzenleme:

iyi de bu ciddi bir konu hangi ara gittin hangi ara konuştun.yani böyle bir durumum olsa -ki olmaz ama,annesinin karşısına geçsem konuya girmem 1 saatimi alır zaten

bi saat anlatmama gerej yok indim yanina sana bsy söylemek istyrm dedim soyle kizim dedi pat diye hamile olgmu soyledm bana tutup nasil niye demedi gerekn neyse o yapilir dedi surtnda saskin ifadesi ve uzgn ayni zamandada annmeleri arcgni aksam bu konuuu oglu gelince konuscgni ve gerekeninde evlilik oldgnu soyledi soylemem anlatmam zor olmadi buvarada telefndan griorum o yuzden aninda paylastim

INSALLAH konu fakedirde ortada alinacak bir can yoktur varsin bizim yaralarimiza basilsin tuz..

ben hala fake olduğunda ısrarcıyım baksanıza arkadaş ben bi yemek yiyip gelene kadar kayınvalide ile konusmuş olay tatlıya bağlanmış bile yapmayın arkadaşlar yaaa bekarım ama aranızda evli olan arkadaşlar bile hamileliğini kayınvalidesine bu kadar rahat söleyemiyordur kaldı ki burda evlilik dışı bi çocuktan bahsediyoruz konu enine boyuna oturulup konusulması tartışılması gerekmezmi???

tamam bakarız çaresine diyip kestirip atılcak 15 dk lık bir konumu??

yaralara tuz basmakmı. arkadaşım kızın amacı kimsenin yarasına tuz basmak değil. derdini açmış burada.
bu tarz konu açmak yasak değil.insanlar açacağına bin pişman oluyor. yapmayın lütfen.

benim yaraya tuz basmaktan kastım burda anne olmak isteyip olamayan o kadar insan var yıllardır o mucizeyi bekleyen

ama sırf hemen evlenebilmek için yada 5 dklık zevk uğruna korunmayıp kendi canından olacak cana kıymayı göze alan
doğmamış bir yavrunun günahına girmekten bahseden biri söz konusu!!

evlilik dışı ilişki onun özelidir karışılmaz ama zevk uğruna bi cana kıymak pek kabul edilebilir bişi değil...

Toplam 50 kullanıcı konuyu okuyor. (29 üye ve 21 ziyaretçi)
su_sisesi,
Tweety
, _nur, slowly26, cecillia, destina38, sedaecrin, nfy_9185, efsal, EmineCEYHAN20,zehra61, nikiyy,
SEN_KOLIK
, sevimli7880, Baltop, recheel, artemis_1453, sevcan62,PrezentabLkonteS, dilara1331, lloyd, diferans, florasa, cincikk, ATTRAENTE, buselik_06

Seviyoruz entrikayı Mantık hatalarıyla dolu bir konu.. 2 gün önce öğrenmiş ama 2 aylıkmış(Nasıl anlaşılmamış 2 aylık bebek??)
Erkek arkadaşının annesi demiş ki "gece gündüz uyuyorsun"
Birlikte mi yaşıyor ki kadın sürekli uyuduğunu anlamış?
1 saat içerisinde soru soran kişi kendi çözümünü de bulmuş... Çok enteresannnnn

ben o bebek için kaç yıldır tedavi görüyorum yazık ya bu nasıl cümle aldıralım gitsin

kimse bizim yaşadığımızda kürtaj olanların suçu var demiyor
ama bu kadar isteyenin olmayıpta bazılarının oluyorsa Allahın bir bildiği vardır demek istiyoruz
evet istemekte istememekte herkesin en doğal hakkı
ama burdaki kızcağız bile bile hamile kalmış ve sevgilisi bebeği istemediği için kürtaj olacaktı(şimdi vazgeçmiş okuduğum kadarıyla)

Ailedeki genişliğe bak be birde pat diye hamile olduğunu söylemiş tebrikler

Kesin fake hesap çünkü bu kadar saçmalıklar bir araya gelemez herade

-çok istiyorum bebeği -aldıralım gitsin?

-ailelerimiz biliyor aynı evde kaldığımızı -ama hamile olduğumu söyleyemem ?

-hamile olduğumu biliyordum ama söylemedim sevgilime öğrenince evlenir zaten -ailelere söyleyemeyz tantana olur bir sürü
(hayır madem olur niye böyle bişeye kalkıştın şantaja karar vermeden önce anlayamadın mı bunu)

-annesine söyledim hemen evlenicem oleyyyyyyyyyyy

fake olmadığını inkar edeceksin o zaman şöyle sormak lazım bunu sen insan olduğuna inanıyor musun ?

Hiçbir ananın evladı yapamaz bunu özellikle doğuştan ANNE vasfıyla doğan bir KADIN yapamaz inanmamm

yanlis anladgn bsy var aileayle bielikte ayni evde kaliyrm santaj degil yaptgm ztn olucak bsydi ben daha cbkbolsun uzamasn istdm sdece

bir saattir fake diye bağırıyorum resmen arkadaş bi de son yazdığıyla ''ister doğururum ister doğurmam'' ile kendini yeterince belli etti

umarım fake dir zaten
kendini birine yamamak için masum bir meleği alet edip amacına ulaşan bir hemcinsim olduğuna inanmak istemiyorum

ben o bebek için kaç yıldır tedavi görüyorum yazık ya bu nasıl cümle aldıralım gitsin

umarim en yakin zamanda allah sanada nasip eder ama ordaki aldiralim gitsin diye yaZms oldgm bnm agzimdan cikandi icimden yada kalben soyledgm bsy deildi aam istemiyor ne dicem ayni zmnda adamda vazgecemiosun naprsin bu durumda

karar senin ise neden konu actin ???

[hayatta hic biriniz hataa yapmadinizmi illa boyle seyler degil sonucunda pismanlik duyucaginiz elbet vardir benim anlatmak istedgim ben bu cocugu isteyerek yaptim kendimi hazirr hissetmedgm halde sirf erkekarkdsmi cok sevyrm ve su hayatta tek istedgm sey ondan b cocugmn olmasidr benm anlatmak istedgm aldirmaktab yana degilim ama tek basima bunun ustesinden nasil gelirim erkek arkdsm daha once evlenmis ve ayrilmis b insandr onceden bu hatayi b kere yasamis simdi benm ona ayni seyleri yasattgmi soyluyor 2aylik hamileyim neredeyse 9hafta oldu ben 3gun once ogrendim ama hasta olmadgm ilk gunden anladm bu zmna kadar hc gecikmem olmuyodu bile bile bekledim aslinda amacim b cana kiymak degil sdece istdgm evlenop b yuvam olsun cocugumu buyutmek istyrm ama bu durumda erkek arkdsmla konusmaya dahi korkuyrm bendenbonce ddoktrdan randevu aldi ben bana yardimci olun diye burdyim hakaret edilmesi icin degil cok pismanim cooook[/QUOTE]

O erkek arkadaşına benden selam söyle.
Eski eşide sende bu adam üstünüze ceket mi attıda hamile kaldınız.
Yediği haltı biliyorda bunun sonuçunda hamile kalındığını bilmiyor mu?
[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…