fake bi konu degildi soranlara soyluyorun annesine herseyi anlattim 2 aylik hamile oldgmu soyledn kadinin agzini bicak acmafi ve kadin anlamis 4gun once bana ben cok uyuyodun ve uzerimde b halsizlik kadinin6coxugu var anlamis zaten bana sormustu sen niye bu kadr cok uyuyosun diye meger uyku ve halsizlik oluyrmus simdi bana soyledgi tek sey tamam kizim sen hic uzme kendini boyle bi durum olduysa yapilcak sey belli dedi cok korkyrm aksam neler olucagna dair erkek arkdsm soyledgmiogrenicek ve annemlerle konuscaklar dedim ki normalde biz yarin doktra gdp aldirickdk ama yapamam bunu ne kendime ne de bunin vicdan azbni cekip ona kiyaman cok agladim hala agliyorum ama bunda bana yardmci olucak tek kisi belkide annesi evleniceksiniz b an once dediiiiiiii :))))) ama korkum erkek arkdsm onu yanlis anlattm yada anlatamadm bilmiotum ama beni seviyor sdece daha once ayni olayla annesnn karsisina ciktgi icin icinde utanc var onceden bu sebepden evlenms fakat cocuklari yasamamis dogdunda olmus zamannda kizi ortada birakmamis acikcasi ama ben onun gbi yapmis oldun bile bile hamole kaldim evlenmk icin ki bunuu oda biliyor istedgm sadece oydu simdi birde benim bebgim allahim ins hersey yolunda gider ...
tabiki dogurucam diye evlenmesekde o buna karsi ciksada aileai biliypr artik ki nmm ailem ogrendgnde kizsada bagrsada oyle cani insanlar degildir izin vermicekler sayenizde aklim basima geldi ve belkide sizin bu konusmalrnz bni daha cok cesaretlendrdi ve acik acik onlara bi anda anlatma istgnde bulundm ve soyledm artk geri kalanini onlar dusunsun benm kararm belliçocucuğum doğacak diye mi mutlu oldun evlenicem diye mi ben anlamadım
tabiki dogurucam diye evlenmesekde o buna karsi ciksada aileai biliypr artik ki nmm ailem ogrendgnde kizsada bagrsada oyle cani insanlar degildir izin vermicekler sayenizde aklim basima geldi ve belkide sizin bu konusmalrnz bni daha cok cesaretlendrdi ve acik acik onlara bi anda anlatma istgnde bulundm ve soyledm artk geri kalanini onlar dusunsun benm kararm belli
inş dedıgın gıbıdır arkadaşım.. Artık uyelıgımı açıp konulara bakmak bıle ıstemıyorum ıkı gundur pıskolojım bozuldu faka olsa bıle boyle şeylerı beynınde tasarlayan gündem yaratmak ıçın uyduran bır gençlıge yazıklar olsun ya....( her halükarda fake olması temennım )
telefondan girdigim icinn butun animi paylastim ayni zamanda o kdr lafi yedikten sonra bu da benm hakkimdir
inş dedıgın gıbıdır arkadaşım.. Artık uyelıgımı açıp konulara bakmak bıle ıstemıyorum ıkı gundur pıskolojım bozuldu faka olsa bıle boyle şeylerı beynınde tasarlayan gündem yaratmak ıçın uyduran bır gençlıge yazıklar olsun ya....( her halükarda fake olması temennım )
telefondan girdigim icinn butun animi paylastim ayni zamanda o kdr lafi yedikten sonra bu da benm hakkimdir
ARKADAŞIM KONUNDAN ÇIKIYORUM VE UNUTUYORUM BANA ÇOK SAMIMI GELMEDIN ,HERSEY GÖNLÜNCE OLSUN ..
UNUTMA SENIN YAŞLARINDA HATTA SENDEN KÜÇÜK NİCE KK UYELERI VAR BURDA FAKAT HİÇBİRİ CAHİL VE APTAL DEGIL ,BILIYORLARKI BU KONU AYAKUSTU HEM TLFNLA YAZISIRKEN KONUŞULSUN HEMDE 2 SAATTE TATLIYA BAGLANSIN NE DIYIM ALLAHIM ISLAH ETSIN İİ AKŞAMLAR!
INSALLAH konu fakedirde ortada alinacak bir can yoktur varsin bizim yaralarimiza basilsin tuz..
yaralara tuz basmakmı. arkadaşım kızın amacı kimsenin yarasına tuz basmak değil. derdini açmış burada.
bu tarz konu açmak yasak değil.insanlar açacağına bin pişman oluyor. yapmayın lütfen.
ARKADAŞIM KONUNDAN ÇIKIYORUM VE UNUTUYORUM BANA ÇOK SAMIMI GELMEDIN ,HERSEY GÖNLÜNCE OLSUN ..
UNUTMA SENIN YAŞLARINDA HATTA SENDEN KÜÇÜK NİCE KK UYELERI VAR BURDA FAKAT HİÇBİRİ CAHİL VE APTAL DEGIL ,BILIYORLARKI BU KONU AYAKUSTU HEM TLFNLA YAZISIRKEN KONUŞULSUN HEMDE 2 SAATTE TATLIYA BAGLANSIN NE DIYIM ALLAHIM ISLAH ETSIN İİ AKŞAMLAR!
sana inandrmak gbi b amacim yok fakat sozlerine dikkat et herseybyas gerektrmiyor gordgn uzere yorun yapiyorsan birseyede saygin olsun biraz zorlami yaz dedin sana ilgilenme alalala derdimi paylastim gttm knstm seni ilglendrme hayat benim secim benm .dikkatini cekipbher konuya dalma o zmn sende kimsenn sinirleri bozulmasin ha bu arada ister dogururm ister dogurmam benm kararim .asil allah seni islah etsinnn !!! bu sekilde onyargilarinla insanlara yaklaasamazsin
sevglmle 2 senedir beraberz 3gun once hamile oldgumu ogrendim bunu onunla paylastim aileleri dusundugumuz icin aldirmaya karar versik gorunuste yarin doktora gdicez ama ben hic aldirmak istemiyorum napicagimi bilemiyorum hem korkuyorum hemde istemiyorum ama onu rahatlatmak icin aldiralim gitsib sen uzulme dusunme bu kadar diyorum onada uzuluyorum cok caresisiz...
kızmam,sizleri anlıyorum elbette. ama onuda anlıyorum..
ama bildiğim şu, konu sahibinin, sizlerin yaşadığınız bu acı olaylarda suçu yok.bunu anlayabilsek keşke...
onun olayıda farklı işte. onun derdide farklı.onun acısıda farklı..
bu arada,umarım hepiniz o çok istediğiniz bebeklerinize en kısa zamanda kavuşursunuz.
sana inandrmak gbi b amacim yok fakat sozlerine dikkat et herseybyas gerektrmiyor gordgn uzere yorun yapiyorsan birseyede saygin olsun biraz zorlami yaz dedin sana ilgilenme alalala derdimi paylastim gttm knstm seni ilglendrme hayat benim secim benm .dikkatini cekipbher konuya dalma o zmn sende kimsenn sinirleri bozulmasin ha bu arada ister dogururm ister dogurmam benm kararim .asil allah seni islah etsinnn !!! bu sekilde onyargilarinla insanlara yaklaasamazsin
BURAYA KONU AÇICAK CESARETİN VARSA HER TÜRLÜ YORUMU ELEŞTİRİYİ DUYMAYA HAZIRLIKLI OLMALISIN BAZI İNSANLAR KOLAY İNANIRKEN SEN KENDİ İÇİNDE BOĞULDUĞUN ÇELİŞKİLERİN İNSANLARCA FARK EDİLİNCE HIRÇINLAŞMAK NİYE??
SENİ SAYGIYA DAVET EDİYORUM
ZATEN İNSANLARIN DUYGULARIYLA OYNUYORSUN BİRDE HADSİZLİĞİN ANLAMI YOK
kesinlille dogru anlamissiniz ..ama kararimi verdim ne olrsa olsun aldirmicam saolun yorumlarnz icin
yanlis anladgn bsy var aileayle bielikte ayni evde kaliyrm santaj degil yaptgm ztn olucak bsydi ben daha cbkbolsun uzamasn istdm sdeceAiledeki genişliğe bak be birde pat diye hamile olduğunu söylemiş tebrikler
Kesin fake hesap çünkü bu kadar saçmalıklar bir araya gelemez herade
-çok istiyorum bebeği -aldıralım gitsin?
-ailelerimiz biliyor aynı evde kaldığımızı -ama hamile olduğumu söyleyemem ?
-hamile olduğumu biliyordum ama söylemedim sevgilime öğrenince evlenir zaten -ailelere söyleyemeyz tantana olur bir sürü
(hayır madem olur niye böyle bişeye kalkıştın şantaja karar vermeden önce anlayamadın mı bunu)
-annesine söyledim hemen evlenicem oleyyyyyyyyyyy
fake olmadığını inkar edeceksin o zaman şöyle sormak lazım bunu sen insan olduğuna inanıyor musun ?
Hiçbir ananın evladı yapamaz bunu özellikle doğuştan ANNE vasfıyla doğan bir KADIN yapamaz inanmamm
ailedeki genişliğe bak be birde pat diye hamile olduğunu söylemiş tebrikler
Kesin fake hesap çünkü bu kadar saçmalıklar bir araya gelemez herade
-çok istiyorum bebeği -aldıralım gitsin?
-ailelerimiz biliyor aynı evde kaldığımızı -ama hamile olduğumu söyleyemem ?
-hamile olduğumu biliyordum ama söylemedim sevgilime öğrenince evlenir zaten -ailelere söyleyemeyz tantana olur bir sürü
(hayır madem olur niye böyle bişeye kalkıştın şantaja karar vermeden önce anlayamadın mı bunu)
-annesine söyledim hemen evlenicem oleyyyyyyyyyyy
Fake olmadığını inkar edeceksin o zaman şöyle sormak lazım bunu sen insan olduğuna inanıyor musun ?
Hiçbir ananın evladı yapamaz bunu özellikle doğuştan anne vasfıyla doğan bir kadın yapamaz inanmamm
ben o bebek için kaç yıldır tedavi görüyorum yazık ya bu nasıl cümle aldıralım gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?