Hamileyim misafirim gelcek yardım kızlar

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
iyi geceler kızlar

Şu an çok tadirginim yaklaşık 15 dk önce çok yakın değil ama uzakta olmayan eşimin akrabaları telefon etti yarın öğleden sonra bize geleceklerini söylediler 3 4 aile yaklaşık 8 10 kişi evde olup olmadığını sordular eşimde evdeyim buyurun gelin dedi .

Evleneli 5 ay oldu bu süreçte gelen olmadı birinci derece haricinde yani evimize ilk defa gelecekler .
Ben 2 aylık hamileyim sürekli bulantım var kusuyorum ve elimi kaldıracak halim yok Günlerdir evimi doğru düzgün temizlemedim
Yarın pazar ve hiç böyle hayal etmemiştim .

Evde yemek hazırlayamıyorum akşama kadar aç bekliyorum eşim gelsin bişeyler hazırlasın diye

Bu haldeyken nasıl misafir ağırlıycam bilmiyorum eşim ayıp olur bişey diyemedim dedi.
Eltim var üst katımda ama öyle çok yardımcı olcak biri değil başkada yardımcı olcak kimsem yok şu anda annem Kv şehir dışında .

Bu insanlar ilk kez geliyorlar evime güzel ağırlamak istiyorum halımda cay lekeleri var evim çok temiz degil temizlıgı halletsem mutfak için ne yapmam gerek nasıl yapcam bilmiyorum ?

eşimin aılesınde gelen mısafıre mutlaka sofra kurulur nasıl hakedeceğim bi yol gösterin lütfen
gece gece haber vermelerinden bahsetmıyorum bile Tecrübeli ablalarım bi yol gösterin lütfen çok taktım kafama ya

Son düzenleme:
Yemek hazırlayacak durumunuz yoksa hazırlamayın. Eşiniz yarın bir süpürge açsın evde sizde haliniz varsa tozları alın. Bir yoğurtlu garnitürlü makarna birde bisküvili pudingli pasta( ikiside çok kolay siz yapamazsanız bile eşinize bile tarif edersiniz) yapın olsun bitsin. Gelenler hamile olduğunuzu biliyorlar.

Açıkcası birine oturmaya gitsem hamile haliyle midesi bulunarak yaptığı yemek ona eziyet olsa boğazımdan geçmez yiyemem.

Temizliği bi zahmet eşin yapsın. Böyle saçmalık olmaz. Akşam akşam hamile kadına emirvaki mi yapılır?
Boşverin çay lekelerini, dersiniz eşim döktü. Hep diyorum dikkatli ol diye ama çocuk gibi döküyor e tabi bu halimle de silemiyorum deyip ikidebir kusmak için lavaboya gidin. Çok oturmazlardır.
Çok ayıp yaptıkları kendimden biliyorum. Ben de hamileyim ve çok zor kesinlikle.

Eşine halıyı sildir.camasir deterjanı dök az bir şey lekeye.esin kuvvetiyle lekeyi çıkarır.birde süpürge yapar göstermelik.sende hafiften toz al.
Yemek olarakta çorba.,pilav,fırında tavuk patates yapabilirsin.
Maddi durumunuz iyiyse misafirlere pide felan ikram edip hic zahmete girmezsiniz

Ben boyle acil durumlarda pasta aliyorum. Ya da pastaneden trilece tarzi ev yapimi gibi duran tatlilardan aliyorum. Bimden hazir donmus borek aliyorum tavsiye ederim. Yanina da basit makarnali yogurtlu bi salata yapin oldu bitti iste. Temizlik isini de esinizle birlikte yapin. Hem kalabalik gelip hem de son anda haber veren insanlara cok bile.

Ben bugün ağırladım bide çoğu şey buzluğumdaydı ona rağmen bittim. Çok ama çok basit şeyler yap. Bulantım varken kabul etmemiştim, keşke sende etmeseydin.

Ben bugün ağırladım bide çoğu şey buzluğumdaydı ona rağmen bittim. Çok ama çok basit şeyler yap. Bulantım varken kabul etmemiştim, keşke sende etmeseydin.

Bana cevap hakkı kalmadan eşim buyurun gelsin dedı . Düşüncesiz biri degıldir aslında karşısındakı insan abi dedi biri hayır diyemedi anlıyorum yardımcıda olur ama ikramlık işini nasıl halletsem bilmiyorum

Tedirgin oluyorum ayıplarlar diye yeni gelinim sonuçta ama ne yapabilirim ki halim ortada aksama kadar baş agrısından kafamı kaldıramadım hazır şeyler ayıp olur mu bilemedm

Evi eşinesüpürsün sende toz al
Pastaneden börek yaş pasta al yanınaykısır patates salatası çay tamamdır
Çok zor değil sen hamilesin hasta değil

Hemcinsim bile böyleyken erkeklerin anlamaması çokta garip karşılanıyorum açıkcası

Günlerdir kusmaktan ıcım dışıma çıktı yemek yemiyorum yemediğim içinde gücüm kuvvetim Yok mutfagın kapısından bile giremiyorum keşke hasta olsaydın İnan'ın şu durumdan daha kolay olurdu benım için yinde yorumunuz için teşekkür ederim.

Temizligi esine yaptir.
Misafirler yemege gelecekse lokantadan hazir yemek al isit koy önlerine
Caya geleceklerse pastaneden alirsin bir seyler.
Misafirlerin sizi arayip sormasi gerekiyordu önce musaitmisiniz diye ama neyse fazla önemsemeyin kendinizi ve bebeginizi düsünün

Ya bulantı bambaşka bişey ama. Daha yeni geçti iyi biliyorum, insanın dolabı açası gelmiyor. Şöyle tuzlu kurabiye falan yapın bari, yanınada çay. Öyle ağır yemek yapmayın sakın. Ev işlerini eşim halletti ben sadece yemek falan yaptım ama öldüm resmen, kalçalarım dizlerim koptu. Sizin ki çok yeni daha riskli. Onlarda anlayış göstermek zorunda, keyfinden yapmıyor değilsin.

Hamileliği hastalık olarak görmüyorumgnormal bir süreç tabi siz böyle hassassanız birley diyemem olan olmuş bu saattenssonra iptale edilmez hazır birşeyler alın hallolur sıknayınscanınızı halıyı keşke yıkamaya verseydiniz biri gelsin gelmesin yeni eşya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…