Hamileyim misafirim gelcek yardım kızlar

Benim de hassas noktam zor bir dönem atlattım, bu dönemde hiç misafir kabul etmedim hala da etmiyorum. Kesinlikle önceliğimiz bebişler. Ben de konu sahibi pek stresli bir de kanama okuyunca panik oldum. Çok geçmiş olsun size inşallah sıkıntılı dönemi atlatırsınız bir an önce

Hatirladimda bende hamileyken aksam 10 gb yakinda oturan bi ark evine davet etmisti aksamin 10 u dusun nerdeyse 9 aylik hamileydim.agrim var vs.diyip geri cevirdm.tmm o zaman biz geliorz dediler ve geldiler bi kahve icip gittiler ama kivrandim bildigin.insanlar bi acayip hakkaten

Eşin temizlik yapsın gitsin hazır da birşeyler alsın.Çay yapıverin önceden de tabak bardakları hazırlayın orda.Bitti gitti.Yapıcam diye uğraşma bunu bilerek geliyorlar sürü sepet zaten.Hem bahanen olur rahatsızım kokudan yapamıyorum birşey diye.Yarın pazar eşin de evdeyken atlatıver

amin inşallah.. Muhtemelen böyle devam edicek dedi doktorum. Sürekli dikkat ediceksin dedi. Daha önce düşüğüm ve 2 kimyasal gebeliğim olduğu için ayrıca dikkat etmemi söyledi. Eşim de 2. Evladımız olduğu için daha bilinçli ve anlayışlı o yüzden. Yardımcı da oluyo çok şükür..

Sizde gebe misiniz?

Ya sorma vallahi.Ben de mutfağa giremiyodum yemek yiyemiyodum eşimin akrabaları habire telefon ediyodu.Bebek görmeyi beklemeden hamile görmeye gelecekler Allahtan eşim akıllı adam kabul edemiyoruz dedi ee tabi bütün iş kendisine kalacak ya

Evet benim de diyabet hastası olmamdan dolayı riskli bir gebeliğim var.5. Aydayız inşallah sorunsuz sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız bebişleri

Evet benim de diyabet hastası olmamdan dolayı riskli bir gebeliğim var.5. Aydayız inşallah sorunsuz sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız bebişleri
amin inşallah... Sizde dikkat edin beslenmenize kendinize.. Bende tiroit yüksekliği çıktı bir de. Zaten hormonlar tavan bi de üstüne hormon hapları içince hepten bi haller oluyo. Destek olup halden anlamıycak insanlar bi zahmet gönül eğliycek başka yer bulsunlar.

Sağlıklı huzurlu bir gebelik, doğum ve lohusalık diliyorum size de.. Ağız tadıyla büyütelim evlatlarımızı inşallah.. :)

en önemlisi stres yapmayın. yeni gelin olabilirsiniz ama hamilesiniz.rahat olun biraz. kimsenin sizden dört dörtlük ağırlama beklemeyeceği kesin. koşturmayın. sakin sakin yapabildiğiniz kadarını yapın.

Amin inşallah Kesinlikle katılıyorum, artık herkesten önce düşünmemiz gereken bir can var. Darılan darılsın modundayım ben de

Bim den hazır börek fırında pastaneden havuçlu kek bide kavanoz garnitür ve turşu makarna salatası yaparsınız çay lekesi için bulaşık parlatıcısını denesin eşiniz süpürge açar eşiniz sizde vileda oldu bitti

Saat kaçta gelecekleri bile bellı degıl öğleden sonrası tabir nedir yanı 2 mi 3 mu ? Yoksa 5 mi anlamadım üstelik eşim telaş yapma diyor ama ben panik bi insanım 1saattir ağlıyorum üstelik korkutan

Temizliğini yap.
Evde çay dışında bir şey pişirme.

Pastaneden ev yapımı her şey var.
Yemek olacaksa lahmacun pide salata ayran. Her şeyi sipariş edebilirsiniz.
Sanırım hamile olduğunu bilmiyorlar.

Ama halinda çay lekesi olmasın ya.
Bulaşık makinesi parlatıcısı var ya. Dök üstün e esin silsin 2dk. Geçer.
Bende de eşim sayesinde hep oluyor o.
Ben biri geleceği zaman mecburen yedegiyle degisiyorum halıyı.

Halı işin eşim sabah silmeyi deneyecek çok tedirginim 1ssattir ağlıyorum hormonlardan sanırım eşim tedirgin olma kahvaltılık koyarız onlarda öyle yapıyorlar genellikle kimse bişey demez felan dedı cayın tanımasa tatlı alırız dedı ama onda bile pide yaparsanız düye düşünüyorum oda acaba şu durumda gereksız mi olur

Halıyı eşım sabah silmeyi deneyecek inşallah çıkar şu an en büyük sıkıntım o ıhlamur dökülmüştü yeni ev Kiril gözüksün asla istemem temiz biriyim mutfağımda tuvalet banyon tertemiz ama hala takılıyorum ne yapcam diye eşim pide için benim gitmem gerek içi götürmek ve almak için ayıp olur gelen yabancı degıl kahvaltılık çıkartırız diyor ama nasıl olur bilemedim

Saat kaçta gelecekleri bile bellı degıl öğleden sonrası tabir nedir yanı 2 mi 3 mu ? Yoksa 5 mi anlamadım üstelik eşim telaş yapma diyor ama ben panik bi insanım 1saattir ağlıyorum üstelik korkutan
ama bu stres hiç iyi değil. Boşuna yıpratmayın kendinizi. En çok da bebeğinize zararlı. Olmazsa eşiniz geri arasın ben kabul etmiştim ama eşimin vaziyeti bu kötü durumda. Kendini toparlayıp iyi olduğunda mutlaka bekliyoruz falan desin.

Bana da eşimin arkadaşının hanımı gelmişti ama kadın ikramlıklarını kendi hazırlamış. Ayrıca bulaşıklarımı makineye falan da attı. Halimi bildiğinden epey yardımcı oldu sağolsun.

Yok illa gelceklerse de eşiniz evi temizleyip hazır bi şeyler alsın. Bomboş şeyler için bebeğinizi de kendinizi de üzmeyin. Bu sinir stres harbi hem gebeliği riske atıyo hem de doğumdan sonra bebeğiniz o stresten nasıl etkilenmiş kendi gözlerinizle görüyosunuz. Kendinizi ve bebeğinizi düşünün sadece..

Canım benim kendini yıpratmana değer mi? Gelecek misafire eşim iyi değil diyebilir eşin, diyemiyor diyelim öğleden sonra için tatlı tuzlu kurabiye alsın eşin yanına hazır börek çay demlesin tamamdır. Servise de yardım ederler mutlaka. Bak birinci kural sen hiçbirşey yapma. Ağlamak ne demekmiş ya bebişi düşün anlıyorum düzgün misafir ağırlamak istiyosun ama bu durum senin suçun değil, bebişinin hiç değil, hamilelik böyle bişey ne yapalım herkesin farklı işte. Gelenler de afedersin odun değillerdir ya anlarlara anlamazlarsa da boşver ya senden, yavrundan daha mı değerli

Yok benim bahsettiğim lokantalarda satılan pide lahmacunlardan.
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama varsa böyle bir yer ordan isteyin diye demistim.

K KumkatNedir inanın çok üzüldüm strese girmenize. Ben de evliliğimin ilk zamanlarında misafiri çok stres yapardım o yüzden çok iyi anladım sizi.
Ben yemeğe geleceklerini hiç sanmıyorum, bana sorarsanız kendilerince sizi yormamak için geç haber verdiler. Yemekli misafirin yemeğe geleceği bellidir yani bir ihtimal yemek olmaz o yüzden çay demleyin. Ev yapımı satan yerler varsa oradan bir şeyler alın. İnanın benim aklıma düğüne gelmedikleri için gönül almak istiyorlar gibi bir ihtimal geldi, belki gelemediler hediye getirmek filan istiyorlardır diye düşündüm. Öyle sizden çok bir şey beklediklerini sanmıyorum. Bir iki saat oturup giderler gibime geliyor. Bence güler yüz en büyük ikram ve ilk intiba için yeterli. Siz pozitif olmaya bakın gerisi önemli değil.

Kahvaltılık ta olur canım. Öncelikle kahvaltılıkla bile uğraşmadan kuru pastayla da çok rahat ağırlarsınız misafirleri.Çay,kuru pasta, yakınlarda varsa bi fırın simit, poğaça bile olur akşamüstü oturmaya gelmek bu yemekli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…