- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Tedirgin oluyorum ayıplarlar diye yeni gelinim sonuçta ama ne yapabilirim ki halim ortada aksama kadar baş agrısından kafamı kaldıramadım hazır şeyler ayıp olur mu bilemedm
Bana cevap hakkı kalmadan eşim buyurun gelsin dedı . Düşüncesiz biri degıldir aslında karşısındakı insan abi dedi biri hayır diyemedi anlıyorum yardımcıda olur ama ikramlık işini nasıl halletsem bilmiyorum
Iyide kadin bulantim var kafami kaldiramiyorum demis anlamak bu kadar mi zor? Her kadin hamileligi farkli farkli yasiyor niye bu yargilama?Evi eşinesüpürsün sende toz al
Pastaneden börek yaş pasta al yanınaykısır patates salatası çay tamamdır
Çok zor değil sen hamilesin hasta değil
bi kadın olarak bu nasıl bi yorum? 7 haftadır açım. Meyve kuruyemiş leblebi ancak yiyebiliyorum. Bulantı hapları fayda etmiyo. Gücüm yok.. Bitik haldeyim. Kanamam var tam 7 hafta oldu o da. Hastalıktan beter oluyo. Ama sizin gibi atıp tutanlar var ya ne diyim.. Sizin gibi düşünenler de bizimki gibi gebelik geçirsin inşallah da normal zamanınızdaki gibi her işinizi yapın da biz de helal olsun diyelim.. Mümkün olmadığını ancak o zaman anlarsınız.Evi eşinesüpürsün sende toz al
Pastaneden börek yaş pasta al yanınaykısır patates salatası çay tamamdır
Çok zor değil sen hamilesin hasta değil
Tatlım kanamam var yazmışsın lütfen dikkatli ol.İstirahat durumunda olman lazım. Eşin bi an boş bulunmuş olabilir ki yapmaması lazımdı, uzan dinlen herşeyi o halletsin. Bunu yanlış anlama eşine gıcıklık olsun diye değil cidden bebek şu an 1 numaralı önceliğinbi kadın olarak bu nasıl bi yorum? 7 haftadır açım. Meyve kuruyemiş leblebi ancak yiyebiliyorum. Bulantı hapları fayda etmiyo. Gücüm yok.. Bitik haldeyim. Kanamam var tam 7 hafta oldu o da. Hastalıktan beter oluyo. Ama sizin gibi atıp tutanlar var ya ne diyim.. Sizin gibi düşünenler de bizimki gibi gebelik geçirsin inşallah da normal zamanınızdaki gibi her işinizi yapın da biz de helal olsun diyelim.. Mümkün olmadığını ancak o zaman anlarsınız.
Bebeginizin beyin gelisimi icin istifra etseniz de yemek yemelisiniz.benim doktorum 9 ay boyunca midem bulandi yedim yedim cikardim dedi yinede vazgecmedim yemekten demisti.cok onem veriyordu beslenmeye.misafirinize de gelince esiniz temizligi yapsin eltiniz de arap tavasi hazirlasin pisittirebileceginiz firin varsa gonderin yanina da pilav salata.cayin yanina bise ikram etmeseniz de olur siz hamilesiniz kimse bebeginizden onemli degilbi kadın olarak bu nasıl bi yorum? 7 haftadır açım. Meyve kuruyemiş leblebi ancak yiyebiliyorum. Bulantı hapları fayda etmiyo. Gücüm yok.. Bitik haldeyim. Kanamam var tam 7 hafta oldu o da. Hastalıktan beter oluyo. Ama sizin gibi atıp tutanlar var ya ne diyim.. Sizin gibi düşünenler de bizimki gibi gebelik geçirsin inşallah da normal zamanınızdaki gibi her işinizi yapın da biz de helal olsun diyelim.. Mümkün olmadığını ancak o zaman anlarsınız.
hassasiyetiniz için teşekkür ederim ama ben konu sahibi değilim. Bi hanım hamilesiniz hasta değilsiniz abartmayın gibi bi şeyler yazmış ona ithafen yazdım ben.. Ben istirahat halindeyim zaten gelen giden de umrumda değil. Sohbete gelcek olan buyursun gelsin ama evime gelip eksşk arıycak olan da ağzının payını alır. Ben başkaları için kendimi üzmekten vazgeçeli epey oluyo :)Tatlım kanamam var yazmışsın lütfen dikkatli ol.İstirahat durumunda olman lazım. Eşin bi an boş bulunmuş olabilir ki yapmaması lazımdı, uzan dinlen herşeyi o halletsin. Bunu yanlış anlama eşine gıcıklık olsun diye değil cidden bebek şu an 1 numaralı önceliğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?