Hamileyim misafirim gelcek yardım kızlar

Tedirgin oluyorum ayıplarlar diye yeni gelinim sonuçta ama ne yapabilirim ki halim ortada aksama kadar baş agrısından kafamı kaldıramadım hazır şeyler ayıp olur mu bilemedm

Ayip olmaz bence. Laf edecek insan inanin her seye laf eder. Cok rahat edemezseniz de soylersiniz yapamadim midem bulandi diye.

Kendi kendine beni insan yerine koymadan misafir davet eden adam kendisi de ağırlar sanırım. Ben yerinizde olsam hastayım diye kılımı kıpırdatmam. Nasıl ağırlıyorsa ağırlasın. Cidden müstehak.

Kıymalı iç hazırla, pide yapan bir yere ver. Pastaneden pasta veya şekerpare türü bir tatlı aldır. Yanına da makarna haşla, salatasını yap: garnitür & yoğurt. Eşin de evi bir süpürsün, toz alsın. Tamamdır. Çok yorma kendini.
Normalde gelen boş gelmez. Onlar da birşeyler getirirse tabaklara eklersin.

Esinde hata var senin bu kadar kotu oldugunu bile bile niye kabul etmis?
Cok sacma bukadar agir geciriyorsan soylemesi gerekirdi...
Evi de esin temizlesin bi zahmet...

Evi eşinesüpürsün sende toz al
Pastaneden börek yaş pasta al yanınaykısır patates salatası çay tamamdır
Çok zor değil sen hamilesin hasta değil
Iyide kadin bulantim var kafami kaldiramiyorum demis anlamak bu kadar mi zor? Her kadin hamileligi farkli farkli yasiyor niye bu yargilama?

Evi eşinesüpürsün sende toz al
Pastaneden börek yaş pasta al yanınaykısır patates salatası çay tamamdır
Çok zor değil sen hamilesin hasta değil
bi kadın olarak bu nasıl bi yorum? 7 haftadır açım. Meyve kuruyemiş leblebi ancak yiyebiliyorum. Bulantı hapları fayda etmiyo. Gücüm yok.. Bitik haldeyim. Kanamam var tam 7 hafta oldu o da. Hastalıktan beter oluyo. Ama sizin gibi atıp tutanlar var ya ne diyim.. Sizin gibi düşünenler de bizimki gibi gebelik geçirsin inşallah da normal zamanınızdaki gibi her işinizi yapın da biz de helal olsun diyelim.. Mümkün olmadığını ancak o zaman anlarsınız.

Olan olmuş artık daha da düşünüp strese sokmayın kendinizi.Çevrenizde temizlik için ücretle gelebilecek bir bayan varsa sabah hemen ulaşıp genel temizlik için yardım alabilirsiniz. Riske atmak istemiyorsanız eşiniz hallediversin.

Ikramlıklarınizı da hazır alıp servis tabaklarıyla birlikte masaya diziverin hizmet etmekle filan yormayın kendinizi.

Canım bimden hazır tepsi böreği ve çiz kek pastalar var onlardan al çayın yani için ama yemege kalacaklarsa yapmasanda olmuyor bekliyorlar.uff valla ben hayatta istemem hamile birini zahmete sokmaya zaten hormonlardan hal kalmıyor.bana da geldiler yakın zamanda yorgunluktan halim kaçtı etlerim tutmuyordu artık gece yatağa girdigimde.Bence eltinizden rica edin sonuçta gelenler onlarında tanıdığı insanlardır bi çorba bi salata bide kıyma harcı yapıp eşinize verin fırında lahmacun yaptırir.çevrenizde varmı bilmiyorum pratik bunlar geldi aklıma.temuzligide çok takmayin bi süpürge acar eşiniz sizde kaba görünen yerlerin tozunu alın tamam.ayrıntıya girmeyin temizlik te çok zaman alır sofrayada yardım ederler artık herhalde 8-10 kişiler madem

Son düzenleme:
Tatlım 1.si eşin hatalı,hem de çok. O bulantının ve bırak yemek hazırlamak bir lokma yiyememenin ne demek olduğunu iyi bilirim. Mutfaktan içeri giremedim ben. Eşin bir şekilde halletsin hazır lahmacun, hazır mantı vb. Strese girme bebeğini düşün ilk dönemlerdesin gereksiz stres iyi değil.Çok kötüysen de iptal etsin eşin eğer samimi olduğu biriyse zaten darılma olmaz.

bim den hazır böreklerden al evde yapılmış gibi ,

makarana salatası yap ,

pastaneden kuru pasta ,

ve yaş pasta,

Tatlım kanamam var yazmışsın lütfen dikkatli ol.İstirahat durumunda olman lazım. Eşin bi an boş bulunmuş olabilir ki yapmaması lazımdı, uzan dinlen herşeyi o halletsin. Bunu yanlış anlama eşine gıcıklık olsun diye değil cidden bebek şu an 1 numaralı önceliğin

Bebeginizin beyin gelisimi icin istifra etseniz de yemek yemelisiniz.benim doktorum 9 ay boyunca midem bulandi yedim yedim cikardim dedi yinede vazgecmedim yemekten demisti.cok onem veriyordu beslenmeye.misafirinize de gelince esiniz temizligi yapsin eltiniz de arap tavasi hazirlasin pisittirebileceginiz firin varsa gonderin yanina da pilav salata.cayin yanina bise ikram etmeseniz de olur siz hamilesiniz kimse bebeginizden onemli degil

Ben iki aylık hamileyken tüm gün çeyrek elma ile durdugum oluyordu,bana arkadaslarin getirdiği yemeği bile yiyemiyordum.Herkes hamileyken çantasında çubuk kraker taşır,ben isyerime yedek iç çamaşırı götürüyordum Ne çay demlemesi,ne patates salatası yapıp misafir agirlamasi

Simdi son anda haber verilmis siz hicbir sey yapmayin esiniz disaridan alsin ne gerekiyorsa pasta borek vs.. yapacak bir sey yok oldugu kadar artik cay demler tabak cikarirsiniz. Kuru pasta alabilir tatli tuzlu. Tepsi borekleri var ondan alabilir siz hic riske atmayin kendinizi.

hassasiyetiniz için teşekkür ederim ama ben konu sahibi değilim. Bi hanım hamilesiniz hasta değilsiniz abartmayın gibi bi şeyler yazmış ona ithafen yazdım ben.. Ben istirahat halindeyim zaten gelen giden de umrumda değil. Sohbete gelcek olan buyursun gelsin ama evime gelip eksşk arıycak olan da ağzının payını alır. Ben başkaları için kendimi üzmekten vazgeçeli epey oluyo :)

Bi hali örtunuz olsaydi iyi olurdu. Boyle durumlarda kurtarici oluyor. Ben normalde de cok midesi bulanan biriyim. Eminim hamile olsam 9 ay full yatarim. Boyle bir durumda ben arayip kusura bakmayin derdim valla. Hastayken gozum hicbisey gormez benim. Ayrica 3-4 aile hep birlikte gelmek de gorgusuzluk. Imkan varsa esin gitsin disardan ayarlasin yemekleri.

Çay yanına olacaksa pastaneden.
Yemekliyse balıkçıdan balık kızartırıp yanına salatada aldırtıp ağırlayın.
Yada pide lahnacun ayran
Yada hazır pişmiş tavuk vs

Daginikliklari topla odann birine supur evi.yemegi bosver kahve verirsn once sonra cay pasta aldir esinede tmmdr.ne yemegi oglen gelen ac gelmez herhalde aksama kadar da oturmayiversnler

Eşiniz temizliği yapsın ve ikramları tamamen dışardan alsın. Mutfağa giremiyorum demişsiniz en basit şeyleri bile yapamazsınız bu durumda. Geç saatte haber veren insanların çok şey bekleyeceğini zannetmiyorum. Daha yeni hamile olduğunuz için bir ihtimal bu durumu bilmediklerini düşündüm. Geldiklerinde açıklarsınız anlayış gösterirler sanırım. Zaten misafirin kusur bulması kendi kusuru bana göre. Halının da önemi yok ama çok kafaya takıyorsanız başka bir odanın halısıyla değiştirin ya da kaldırın yıkamaya vermek için kaldırmıştım dersiniz.

Bence esiniz arayip "kusura bakmayin ben tamam dedim ayip olmasin diye ama esimin durumu iyi degil az toparlasin biz sizi davet edelim kendini biraz iyi hissettiginde" desin.herkesin hamileligi ayni gecmiyor ben cok kolay gecirdim hamileliklerimi ama yine de sizi anlayabiliyorum.bu halde misafir agirlamaniz cok mumkun gorunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…