Hamileyim mutluyum :)

HASIBE28

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
13
0
6
Çanakkale
İyi günler kızlar. 5 gün önce hamile olduğumu öğrendim 4+1 miş. VE Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. ÇOK FARKLI BİR DUYGUYMUŞ. Hani mutlu olursun huzurun olmaz yada huzurlu olursun mutluluğun eksik kalır yaaa. Mutluluğun ve huzurun birbirine ilk defa bu kadar yakıştığını görüyorum. İnşallah ileride yüce Allahımın izniyle sağlıklı kucağıma alabilirim. Daha yolun çok başındayım.

DUALARINIZI BEKLİYORUM.

İlk kez bir siteye kaydoluyorum. Umarım ileride iyi dostluklar kurabilirim. Allahu teala inşallah isteyen herkeze sağlıklı bebişler verir. Hepimizin duaları kabul olur inşallah.... (AMİN)

İyi günler kızlar. 5 gün önce hamile olduğumu öğrendim 4+1 miş. VE Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. ÇOK FARKLI BİR DUYGUYMUŞ. Hani mutlu olursun huzurun olmaz yada huzurlu olursun mutluluğun eksik kalır yaaa. Mutluluğun ve huzurun birbirine ilk defa bu kadar yakıştığını görüyorum. İnşallah ileride yüce Allahımın izniyle sağlıklı kucağıma alabilirim. Daha yolun çok başındayım.

DUALARINIZI BEKLİYORUM.

İlk kez bir siteye kaydoluyorum. Umarım ileride iyi dostluklar kurabilirim. Allahu teala inşallah isteyen herkeze sağlıklı bebişler verir. Hepimizin duaları kabul olur inşallah.... (AMİN)

Canıııım anladıgıma göre 5iz dimi bu ne güzel bir mutluluktur bu ne muhteşem birşey RABBİM seni eşini ve bebişlerini korusun saglık huzur versin hayırlı evlatlar olurlar inşallah RABBİM bebek isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
bende üçüz istiyorum inşallah RABBİM bu kulunada böyle bi mutluluk tattırır.

Canıııım anladıgıma göre 5iz dimi bu ne güzel bir mutluluktur bu ne muhteşem birşey RABBİM seni eşini ve bebişlerini korusun saglık huzur versin hayırlı evlatlar olurlar inşallah RABBİM bebek isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
bende üçüz istiyorum inşallah RABBİM bu kulunada böyle bi mutluluk tattırır.

canım inşallah. duallarım hep bebek sahibi olmak istiyenlerle. ama 5 iz anlamışsın. daha belli değil. 5+1 5 haftalık 1 günlük. daha çok yeni. ama allah söyletti galiba öğrendiğim andan beri ikiz doğuyor içime. darısı senin başına allah sağlıkla versin de. çoğul tekil farketmez. gönlüne göre canım allah dualarını kabul eder inşallah.

Bebişin hayırlı olsuuun :9: Darısı başıma inş. 1 aydır denemedeyiz bizde :9: :9: :9:

pafiremm çok teşekkür ederim. seninde inşallah en yakın zamanda sevinçli haberlerini alırım ve mutluluklarımız katlanarak büyür.

her zaman dualarım tüm bebek sahibi olmak istiyen gönül dostlarıyla. her zaman yüzünün gülmesi dileğiyle....

canım hayırlı uğurlu olsun allahım kucağına almayı nasip etsin yakın tarihlerde doğum yapacağız allah nasip kısmet ederse...:))))

hayırlı olsun tatlım anlıyorum seni hareketlerini hissetmeye başladıkça daha farklı oluyor :)

hayırlı olsun bende oğlum olacağını öğrendim hep kız hissetmiştim çin takvimine göre de kızdı :) zaten bu çin takvimine itibar etmeyin kızlar erkek x kromozonu verirse kızımız y verirse oğlumuz oluyo olayın bizim doğum tarihimizle bir ilgisi yok :))

hayırlı olsun bende oğlum olacağını öğrendim hep kız hissetmiştim çin takvimine göre de kızdı :) zaten bu çin takvimine itibar etmeyin kızlar erkek x kromozonu verirse kızımız y verirse oğlumuz oluyo olayın bizim doğum tarihimizle bir ilgisi yok :))

iki farklı doktora gittik ikiside bize söylemedi cinsiyetini ama yaaaa

Back
X