hamileyim on yıl sonra ama aldırmayı düşünüyorum

yazdiklariniz beni cok uzdu birazcik sikinti cekin nolucak ki baskalari icin cekmissiniz sikinti kendi yavrunuz icinde cekin anneniz bakmazmis o soylediklerinede cok kizdim millet torun torun diye deli olur bide sizi fircalamis! krese verene kadar siz bakarsiniz zaten cok cabuk buyuyolar kimse bebek oldu diye acliktan.olmez merak etmeyin rabbim o melegin rizkini verir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sakin yapma! Rabbim vermişse onu sana iyi koru iyi bak emin ol onun sana hic bi yuku olmaz aksine bereketiyle gelir ben kensim yasadim kendimiz kiti kitina gecinirken hamile kaldim hatta çoğu seyinu bi akrabamiz yardim ettide aldik esim biyerde maasla calisiyodu bebisimiz oldu ve5 6 ay sonra esim dukkan acti cok şükürki islerimiz de iyi gitti sonra araba aldik kredi borcuna girdik oglum 1 yasindaydi kazara yine hamile kaldim ne yapcaz borç ta var faln doye düşünürken oda kismetiyle geldi arabamizi sattik ama ev aldik niye anlattim bilmiyorum ama cocuklarimin bereketi diyorum hep mevlam neylerse guzel eyler sakin nasil geciniriz diye dusunme hayırlısı olsun herşeyin

sakın aldırma eline geldinde anneliğn nekadar kutsal olduğunu anlarsın bütün sıkıntılara değer sıkıntı çekmeyenmi var allah tamamına erdirsin sağlıcakla

Dalga geçiyorsun sen heralde insanlarla!
İstemediğin bebek için mi incir kürü falan yaptın
Ya evcilik oynuyosun ya da iyi değilsin git bir tedavi ol
Sanki çocuğu aldırsan rahat yaşayacağının garantisi var
Belki işten çıkaracaklar belki hiç çalışamayacak duruma geleceksin
İnsan 5 dk sonrasını hesap edemez
Neyse ya neyi istiyosan onu yap
Bir hamile kalmaya çalışıp aldırıcam diyor gelmişte
Sinirlerim zıpladı gece gece

araba alacak kadar refaha erdiyseniz o çocuğun günahına girmeyin...

size sadece şunu söylemek isterim.bende evliliğimin ilk yılları maddi sebeplerden vs... istemedim ama sonrasında 4 yıl uğraştım. 6.yılda nasip oldu kızlarım o da ne zor tedavilerle.sizde 10 yıl boyunca istemişsiniz ve olmamış şimdi nasip olmuş.vardır bununda bir hikmeti.en azından size siz istediğiniz zaman olmayacağını öğretmiş.inşallah sağlıklı karar verirsin.

şunuda söylemeden geçemiycem,minicik bir çekirdeğin,hiçbir uzvu yokken kalbinin attığını unutmayın olur mu ?

Aldirmayin bebek evin nesesidir bebek kismetiyle gelir bir yili askindir olmasi icin cirpiniyoruz nice insanlar var daha kötü ki on sene diyorsun mantikli dusunun lutfen hem hamile oldugunuzu is yerine ibraz ettiginiz taktirde isveren sizi isten cikaramaz cikarmya kalkarsa tazminatli cikarma zorunlulugu var arastirin goruceksiniz

"Geçim korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin. Biz, onların da sizin de rızkınızı veririz. Onları öldürmek gerçekten büyük bir suçtur." (İsrâ, 17/31);

neyin bizim için hayırlı yada hayırsız olduğunu bilemeyiz
rabbim onu sana verdiyse vardır bir hikmeti nerden biliyorsun belki eskisinden daha çok bolluk bereket gelicek hayatınıza...

o bebegi aldirinca bence hersey daha kotu olucak o borclar belkide bir omur bitmicek borc ustune borc eklenecek ama o minik melek ugur getiricek size aldirmayin icim sizladi ben hamileyken bebegimin kalp atislarini ilk duydugumda gozyaslarim sel olmustu o bebegi size rabbim verdi o minik cana kiymayin sizin caniniz para herzaman kazanilir ama siz bu vicdan azabiyla nasil yasarsiniz? yakinen tanidigim bir ablam 14 sene evvel bebegini aldirmak zorunda kalmis esinin yuzunden eside durumuz sikisik falan demis kadincagiz hala o yavrusunu anar gozyaslari icinde ustelik bidaha hamile kalamamis hemde durumlarida iyice kotuye gitmis o minik size allahin.bir hediyesi bebek sahibi olmak isteyipte olamayan necok insan var sukretmelisiniz bence

Cinayet bu hanimefendi.
Bebek kismetiyle gelir unutmayin.
Kurtaj yasaklandi (resmi olarak)zaten istesemesinizde bebek dogacak.ama boyle olmasada bu bebegin dogmasi gerekli ve buna siz engel olmamalisiniz.
Lutfen atin bu kotu dusunceyi. Belki evinize az para girecek ama eminim daha mutlu olacaksiniz.
Allah bir kapiyi kapatir digerini acar. Belki daha iyi bir is bulacaksiniz.

şunuda yazmadan edemicem o şartlar inan bana hiç bir zaman uygun olmuyor olmayacak
insanoğlu tam rahat edicem dediğinde ömür bitermiş derler bende 10 yıllık evliyim
evlendiğimden beri borç ödüyoruz bu hayat böyle kimse dört dörtlük değil inan
kimisinin parası yoktur kırk kanaat geçinir kimisinin parası vardır yanındada bir sürü sorunu
herkes evini arabasını bankaya parasını koyuptamı çocuk yapıyor sanıyorsun

inanın okurken içim cız etti
evladım olsun diye uğraşıyorum bugün 2.aşılamam negatif diye ağlamaktan gözlerim de yaş kalmadı....
o sizin canınız,kanınız nasıl kıyacaksınız yapmayın lütfen...Allahın verdiği bir mucize o size.....geçim derdi hiçbir zaman bitmez belki bebeğiniz olduğun da herşey daha da güzel olacak rabbim onun yüzü suyu hürmetine size bol rızık verecek....aldırdınız diyelim bir daha hamile olacağınızın garantisi varmı?tabiki hayır....o zaman da çocuğum olsun diye bir sürü para biriktirmek zorunda kalabilirsiniz bunları da düşünün lütfen

Bebek nasibiyle gelir canim.buzamana kadar yasadigin maddi sikintilar bu bebekle biticektir.on yilin sonunda bereketiyle gelir.kesinlikle aldirma derim.suan bi bebegim olsun onu besleyecek kadar imkanim olsun raziyim inan.herseyi akisina birak derim canim.

Bence aldırma bebeğini.Emin ol bebeğinin kokusu cennet kokusu.Bir sıkıntın,derdin olduğunda onun bir bakışı,gülüşü unutturur her şeyi.Paranın sağlayamadığı en güzel mutluluklardan biridir bebek.Onu doğurup bir kez kucağına aldığını hayal et,sana anne diye seslendiğini,el ele yürüdüğünüzü.Maddi sorunlar elbet biter ama senin vicdan azabın geçmez.

Sakın canım kardeşim sakın aldırma ne olur!
Rabbimin izniyle bebeğin rızıkta bereketîyle gelecek ama sen bu günaha girersen iflah olmazsın değer mi üçbeş kuruş için Allah'ını seversen bir cana kıyacaksın! Yapma lütfen Allah rızası için yapma! Çok üzüldüm için acıdı okurken sakın aldırma bebeğini rızkı veren Allahtır ! Lütfen bu cinayeti işleme KATİL olma!

Sonuna kadar katiliyorum

hamilelik takvimine bakılırsa bebişinin vücudu şekillenmiş, eminim her bebek gibi çok şirin olacak inşallah
o da bir can ve nefes alıyor, annesinin bedenine tutunmaya çalışıyor yaşamak içi

gel gelelim diğer boyuta

Enam suresi 151: De ki: "Gelin Rabbinizin size neleri haram kıldığını ben okuyup açıklayayım:O’na hiçbir şeyi ortak yapmayın, anneye babaya iyi davranın, fakirlik endişesiyle çocuklarınızı öldürmeyin, çünkü sizin de onların da rızkını veren Biz’iz. Kötülüklerin, fuhşiyatın açığına da gizlisine de yaklaşmayın. Allah’ın muhterem kıldığı cana haksız yere kıymayın. İşte aklınızı kullanırsınız diye Allah size bunları emrediyor.

yoksulluk gider, sıkıntı gider, ama dikkat et ebedi hayat var
derdine düştüğün şey seni sonradan daha çok pişman edebilir Allah korusun
gel bu işten vazgeç
Allaha dayan
o kendine dayananlara yardım eder

verılen CEVAPLARI OKUMADIM ama konu sahıbıne dıyorum hamılelerı işten cıarmak yasak..

eger ısten çıkarırlarsa işe iade davası acabılırsın..ancak ıstedıgın zaman çıkarsın o da ınsallah doğum ıznın olur...

Aldırma.nerden biliyorsun belki bu bebek sizin rızkınızı huzurunuzu arttıracak.Rabbim onu sana verdi.kıymetini bil.bebeğine kıyma

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar baya bi yorum yapmışlar sağolsunlar, onlara katılyorum üstüne söylicek sözüm yok, şu an hamileyim ve bebeğin kalbi 5. haftada atmaya başlıyo, küçücükmüş canı yokmuş diye düşünmeyin, müslüman ve dindar bir insansanız cinayet işlediğinizin farkında olun, ayrıca çocuklarımızı kendi eşyamız ya da malımız gibi görmekten vazgeçelim lütfen, onlar bize Allahın emaneti, yani onu sizin vücudunuzda var olduğu için istediğinizi yapma hakkınız yok, o bir birey ve yaşama hakkı var, ona sordunuz mu yaşamak mı istityorsun ölmek mi diye? Sizi şu an fazlalık diye öldürseler hoşunuza gider mi? Ne aymazlık Allahım, ben 5 sene bekledim bir yavru için, ne kadar mutluyum, hem de borç içindeyim ama bebeğimin ultraon resmina baktıkça bütün sıkıntılarımı unutuyorum, gerekirse aç kalırım ama bi lokma ekmeğimi ona yediririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…