hamileyim on yıl sonra ama aldırmayı düşünüyorum

kv dediğin ne ki gerekirse saçını başını yolar koyarsın kenara.sen anne olacaksın güçlü olmalısın

Aldır bakalım Rabbim bir daha evlat yüzü gösterecek mi sana..

Hepimiz aldırma diye önerdik, hatta dini yönüyle de görüş belirttik ama şu yorumuz Allah (CC) adına konuşmak olmuyor mu, siz nereden biliyorsunuz bir daha vermeyeceğini, yorum yazacağım diye şirke gidiyorsunuz farkında mısınız, amacım tartışmak değil, sadece aynı dine mensup bir insan olarak sizi uyarmak istedim, bizler onun takdirini bilemeyiz, aman derim demeyelim böyle şeyler

aldırma tabiki arkadaşım
Allah verir rızkını
hem eşin beyefendi arkadaşına kefil olup borç takıyosa
çocuğuna da bakacak.. zaten aldırman taraftarı değilmiş
kıyma yavruna

yerinizde olsam evliligimi iyice tartardım,
cocuk istiyorsam da anne, kv ne düşünür ve ileride bana ne derece destek olurlar kaygılarını bir kenara bırakır kendim ne istiyorum bunu sorgulardım.

her zaman 3.kisi yanınızda olmayabilir, size vaadlerde bulunsalar dahi yarıyolda da bırakabilirler. o yuzden once kendinize guvenin.
iş ve maddi nedenlerden ötürü guvenemiyorsanız da bu cocuk tek size ait degil, eşiniz özel sektoru bilmese dahi işe girememe ihtimaliniz icin verdigi yanıtlar daha onemli. belki siz vazgecmeyin diye ikna etmek icin işe girersin nolcak ki vb. cumleler kuruyordur...

siz maddi olarak hazır hissetmeseniz dahi, evliliginize ve eşinize guvenebiliyor musunuz?
ve aldırsanız dahi yarın birgun bir bebek sahibi olmayı, kucagınıza almayı canı gönülden istiyor musunuz?
bu sorulara kendi içinizde yanıt verip ona gore son kararı vermenizi tavsiye ederim.

Bebekler kendi riziklariyla geliyorlar inan kuzenimden biliyorum bebek doğduğunda beri bi bolluk içindeler allah daha çok versin ki kuzenim çok az bir maaşla çalışırken oldu bu ailelerde destek olur biraz torun geliyor sonuçta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Korkmakta çok haklısın ama korkuların yüzünden bebeğinin şansını alma elinden
Bende özel sektörde çalışıyorum, şartları biliyorum
Ama dünya da bir tek iş yeri yok ki, elbet bulursun başka bir iş
Hem henüz iş verenin görüş belirtmiş değil, emin olamazsın seni çıkaracağından
Eşinle iletişimini sağlarsan ancak içini rahatlatabilirsin, konuyu etraflıca tartışın
Ne annen ne de kayınvaliden hepsini boşver, bu ikinizin bebeği

sakın cnm aldırma... her bebek kısmetiyle gelir...
eğer aldırırsan ilerde çok pişman olacağına eminim. para her zaman ya zor ya da kolay kazanılır ama bak hem 10 sene beklemişsin Allah ın bi lutfu ben sakın derim!

Allah kimseye cekemeyecegi dert vermezmis.
Esinizden bosanmadiguniza gore evliliginize devam edeceksiniz. Isiniz de huzursuz anladigim kadariyla. Yani yarin ne olacaginiz zaten belli degilki orda. Hayirlisi deyip devam edin bence. Her iste bir hayir vardir.
Parasizlik cocuk sevgisiyle olculebilecek birsey degil. Gerekirse kocaniz ek is yapsin siz cocugunuza bakin. Sonra pisman olursunuz.

evet orayı atlamışım
ama bende özelde çalışıyorum ve 4 aylık rapor aldıktan sonra kendi isteğimle işten ayrılmıştım yani o doğum parasını almıştım

evet orayı atlamışım
ama bende özelde çalışıyorum ve 4 aylık rapor aldıktan sonra kendi isteğimle işten ayrılmıştım yani o doğum parasını almıştım

doğum parası var canım zaten..
ama raporu falan her özel şirket kabul etmez..
benim eşim 2 günlük rapor bile alamıyo

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 09-11-2014

bunu yazman bile o bebeği kabullendiğinin anlamına gelir canım ama bana kalırsa da kıyma o meleğe. rabbim rızkını muhakkak verir

Aldirmasina aldirabilirsin ama sonra da bir sebep olur isten cikartilabilirsin evladina kiydiginla kalirsin yapma kardesim yapma vicdanin yuku agirdir yapma cok pisman olursun ileride yapma...

bebek rızkıyla gelir. rahatın için bir cana kıyma... gerekirse arabayı sat bebeği doğur

pişman olacağın şeyler yapma ALLAHnasip etmiş sende kıymetini bil bak uğraşıyoruz olmuyor sonra

kızlar konuyla alakasi yok ama benzer birşey soyleyecegim.
yakın bir tanıdığım hamileydi.çocuk 100%100 sakat dedi doktorlar.
üstelik bütün organlari tersmiş doktorlar istiyorsan aldır zaten fazla yaşamaz bu çocuk demişler.

kızcağız kesinlikle aldirmam.onu ben ölduremem .ölecekse doğsun ölsün diyordu.az önce haberi geldi.doğum yapmış bebek iki saat yaşamışölmüş yavrum.annede yoğun bakimdaymiş.sebebini bilmiyorum.lütfen arkadaşa dua edelim.bir evladi daha var.Rabbim ona bağışlasın Amin

10 yıllık bır evlılık var...bebekle taçlanması gerekırdı çoktan.ALLAH bu zamanda uygun görmuş siz işini sebebıyle aldırmayı duşunuyorsunuz oylemı...... yapmayın bır can var artık orda.benım zamanım geldı dıyen.yazıktır gunahtır..işte neymış ALLAH aşkına anneliğin yanında....

ALLAHIM evladına bagışlasın.bunada cok uzuluyorum ya....bellı olan bırşeyı nıye doğurmak ıçın ısrar ederlerkı...doğduktan sonra vefatı cok daha zor.malesef kuzenmde yasadı aynısını.ALLAHIM kımseye yasatmasın Yarabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…