Doğuma Hazırlık hamileyim park yatak öneren varmı??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bizde almışken pişman olmayacağımız birşey olsun diye çok araştırdık. En sonunda park yatağa karar verdik. Tabi daha almadık. Ama bir tane beğendiğim var. 3 katlı ve fiyatıda oldukça uygun. Çok hoşuma gitti...

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

zuhal2 linki veriyorum,ben çok memnunum,çift kaltı olanlardan,bizimki pembesi...

Son düzenleyen: Moderatör:
bende park yatak kullanıyorum memnunum derinlık konusuna gelınce bebek ayaklanınca alt kata yatırıyosun zaten gayet derin ayakta bıle dursa düşemez kraftın jenny modelı fıyatı cok uygun

Hareketli bebekte sorun olmaz değil mi park yatak?Devrilme olayı yaşayan oldu mu acaba,zannetmiyorum ama.Beşikte dönüş, kendini ileri doğru atış,kafa kaldırış çalışmaları yapıyor.Sepet beşiği değiştirmek zorundayım.

Kızlar ebebek da çok uygun fiyata park yatak var, Crespo Dönenceli Park Yatak Turkuaz
süper ben aldım çok memnunum kurulması taşınması herşeyi çok kolay pratik.Hem de fiyatı çok uygun uygun fiyata iyi kalite ve kullanım kolaylığı arayanlara tavsiye ederim

99,00 TL ayrıca ,titreşimli müzik kutulu

Kızlar ebebek da çok uygun fiyata park yatak var, Crespo Dönenceli Park Yatak Turkuaz
süper ben aldım çok memnunum kurulması taşınması herşeyi çok kolay pratik.Hem de fiyatı çok uygun uygun fiyata iyi kalite ve kullanım kolaylığı arayanlara tavsiye ederim

99,00 TL ayrıca ,titreşimli müzik kutulu
Bende alıcam oğluşuma turkuaz renkli olanını beğendik.149 dan 99 a düşmüş.zemuszemus

bnde park yatak aldım stork garden çıkarılıp yıkanabilen kumaş we kumaşı en iyisi 300tenye olandan çok uyguna aldık 139 du sanırım geldi hemen kendim açtım kurdum çok basittibayanssulusmile

bende park yatak almayı düşünüyorum birkac model baktım krafttan fakat sanırım içine ayrıca yatak alınıyor

chicco lullaby aldım içine ölçüsüne göre yataklar var. 7 aydır kullanıyorum. yatak odamda duruyor. tatillerde yanımda götürmeyide planlıyorum.
hareketlenincede oyun parkı olarak kullanırım.

kraftınkını al kesınlıkle cok kullanslı oyuncaklarını cıkarıp kullan daha sonraları bebegın uynadıgımda ılerıde onlarla oynar bız cok memnunuz gorumcede var aaynısı oda cok memnun

benim eltim kullanıyordu kraftın park yataklarını memmun kalmışlardır onların referansıyla bizde kraft park yatağını aldık. içine de yine kraftın yataş yataklarından aldık. park yatağın kurulması katlanması çok kolay evde yerde kaplamıyor almayı düşünenlere kraft arenayı tavsiye ederim.

Back
X