- 15 Eylül 2014
- 80
- 24
- 48
- 40
- Konu Sahibi basaksavas
-
Haklısınız. Asıl iş doğumdan sonra. Sorumluluklar daha cok artacak. ..hamilelik psikolojisi ile bunları söylediğinizi düşünüyorum kendinizi üzmeyin hamilelik zor bir süreç.ama sabırlı olmalısınız malum doğumdan sonrası çok daha zor
ıstem dısı soylemıssındır ama sukret rabbım aratmamıs layık gormus o dogunca kokusunu hıssedınce bakalım fıkrın degısecekmı ben yıllardır evlat ıcın neler yapıyorum rabbımın vardır bıldıgı ama senın ıcın soylemıyorum ıstemeyenın hemen olur bızde pesınde kosar dururuzMerhaba arkadaşlar
buraya bugün üye oldum. İnşallah doğru yere konu acmisimdir.36haftalik hamileyim. Dün eşimle sohbet ederken bu sagsalim dogsun bir daha istemiyorum buna bile pişman oldum dedim. Sonra bunca insan çocuk için yanıp tutusurken ben nasıl böyle bir cümle kurdum diye kendime cok kizdim.Once Allah sonra kızım beni affetsin...çevremde derdimi anlatip içimi dökecek bir tane insan yok. İçime atıyorum herseyi. Kimse dost değil. . Ben de çareyi burda aradim..
İnşallah Rabbim sana ve arayan herkese versin.evet istem dışı söyledim. Beş yıldır evliyiz.erteledik hep. Sıkıntılar bitsin defik daha cok arttı. Nereye kadar beklerim dedim eşime kalsa hala istemiyordu. Çok şükür hemen oldu. Sorunlar hala devam ediyor. Hergün dua ediyorum.ıstem dısı soylemıssındır ama sukret rabbım aratmamıs layık gormus o dogunca kokusunu hıssedınce bakalım fıkrın degısecekmı ben yıllardır evlat ıcın neler yapıyorum rabbımın vardır bıldıgı ama senın ıcın soylemıyorum ıstemeyenın hemen olur bızde pesınde kosar dururuz
Allah bagislasin canım. İnşallah sagsalim dogsun. Sabaha kadar ağladım nasıl böyle düşünebildim diye. Ben de bekarken hep çok çocuk hayali kurardim.Allah bilir tabii ki ama hayatımızda bi değişiklik olmazsa bu şartlar altında başka dusunememüç aylık bir bebeğim var. Kucağıma aldığımda kurduğum ilk cümle "Çok geç kalmışım" oldu. Şimdi ise bundan 3-5 tane daha istiyorum diyorum :) Yaşadığın hamilelik stresi :) inan bana kucağına aldığında bu hissini hatırlamayacaksın bile:) Sağlıkla büyüt bebişini :)
amin canım allah yardımcın olsun canım o mucızen senın bereketıylede gelır ınsallahİnşallah Rabbim sana ve arayan herkese versin.evet istem dışı söyledim. Beş yıldır evliyiz.erteledik hep. Sıkıntılar bitsin defik daha cok arttı. Nereye kadar beklerim dedim eşime kalsa hala istemiyordu. Çok şükür hemen oldu. Sorunlar hala devam ediyor. Hergün dua ediyorum.
Evet hamilelik gerçekten bi mucize...Amin.. artık onu büyütmek ve iyi yetiştirmek için disimi tirnagima takcam.Allah sagsalim kucağıma versin. Bütün sevgimi ona Dökücem.tek arkadaşım o olacak. Yeter ki sagsalim sağlıklı bir şekilde dogsun. ..amin canım allah yardımcın olsun canım o mucızen senın bereketıylede gelır ınsallah
amin canım saglıklı hayırlı evlat olsun allah herkesı bı sekılde sınıyor bızıde evlat özlemıyle allah buyuktur yar ve yardımcımız olsunEvet hamilelik gerçekten bi mucize...Amin.. artık onu büyütmek ve iyi yetiştirmek için disimi tirnagima takcam.Allah sagsalim kucağıma versin. Bütün sevgimi ona Dökücem.tek arkadaşım o olacak. Yeter ki sagsalim sağlıklı bir şekilde dogsun. ..
Cumlemizin inşallah. Hayırlısı ile inşallah sen de tadarsin bu duyguyu...amin canım saglıklı hayırlı evlat olsun allah herkesı bı sekılde sınıyor bızıde evlat özlemıyle allah buyuktur yar ve yardımcımız olsun
amin canım tek duam buCumlemizin inşallah. Hayırlısı ile inşallah sen de tadarsin bu duyguyu...
Ben de ederim sana dua ismini bilmene gerek yok kalpler ve Allah bildi mi yeter...amin canım tek duam bu
allah razı olsun canımBen de ederim sana dua ismini bilmene gerek yok kalpler ve Allah bildi mi yeter...
Bende hamilelik psikolojisi ile soyledigini dusunuyorum.ki zaten pisman olmuşsun. Onlar oyle mucize birşey ki.suan bile keske daha once yapsaydim diyorum.ben 2 sene korundum suan okadar pismanim ki.bazi seylerin degerini gec anliyosun.Suan hamilelik okadar mucize birseyki onun icimde olduguni bilmek senden bi parca olduguni bilmek.Hamilelik böyle bi duyguysa benim için ben anneligi dusunemiyorum bile.Allahim neler mucizeler yaratiyo.Dilerimki Allahim her isteyene bu duygulari nasip etsin insallah.Merhaba arkadaşlar
buraya bugün üye oldum. İnşallah doğru yere konu acmisimdir.36haftalik hamileyim. Dün eşimle sohbet ederken bu sagsalim dogsun bir daha istemiyorum buna bile pişman oldum dedim. Sonra bunca insan çocuk için yanıp tutusurken ben nasıl böyle bir cümle kurdum diye kendime cok kizdim.Once Allah sonra kızım beni affetsin...çevremde derdimi anlatip içimi dökecek bir tane insan yok. İçime atıyorum herseyi. Kimse dost değil. . Ben de çareyi burda aradim..
Merhaba arkadaşlar
Bende hamilelik psikolojisi ile soyledigini dusunuyorum.ki zaten pisman olmuşsun. Onlar oyle mucize birşey ki.suan bile keske daha once yapsaydim diyorum.ben 2 sene korundum suan okadar pismanim ki.bazi seylerin degerini gec anliyosun.Suan hamilelik okadar mucize birseyki onun icimde olduguni bilmek senden bi parca olduguni bilmek.Hamilelik böyle bi duyguysa benim için ben anneligi dusunemiyorum bile.Allahim neler mucizeler yaratiyo.Dilerimki Allahim her isteyene bu duygulari nasip etsin insallah.
Teşekkürler canim:))))inşallah bi dogsun varım yogum bütün sevgim ilgim o olacak ...Allah onun rizkini verir inşallahCanım çektiğin sıkıntılardan dolayı böyle diyorsun pişman olmak da güzel birşey bir daha asla kurmazsın bu cümleyi kızını kucağına bir al Doğu'nca o koku o gözler o sana mecburiyeti çektiğin herşeyi unutturacak sana :) doğumun bittiği anda sıkıntılarını unutacaksın demişti dersin :)
Allah bagislasin canim.İlahi taktir işte. .. güya korunmak icin spiral taktirdin ama Allah nasip etti mi herşey bos... ama biz insanlar bunu anlamıyoruz. Allah kimseye aratmasin aramak daha kötü. Allah çocuklarımıza sağlıklı ömürler versin.Canım 15 ay önce ilk doğumumu yaptım gittim spiral taktırdım sonra 5 aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrendim spriral kaymış. Hamilelik süresince o psikolojiyle neler söyledim neler yaptım bilemezsin. Hamileliğimin son günlerinde o kadar zorlanıyordun ve psikolojim o kadar bozuktu ki ağlaya ağlaya karnıma dokunup seni istemiyorum senden nefret ediyorum bile dedimşimdi bebeğim doğdu tam 7 günlük. Rabbime bin şükür sağlıklı ve o kadar tatlı ki maşallah Allah esirgesin. Ama o psikolojiyle herşey söyleniyo. Allah'ım affetsin yavrularıma sağlıklı uzun ömürler versin. Onları bana bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?