hamileyim pişmanım dedim sonra üzüldüm:(((

Sagolun arkadaslar konuşmak kadar yazmak da iyi geliyor. Eminim ben burdan birilerine anlatsam sizin verdiğiniz cevapların hicbiri verilmezdi. Ya akıl verirler ya da baştan düşünseydin derler. Bu yüzden kimseye bi derdimi anlatmak istemiyorum artık çünkü daha kötü oluyorum.hepinize Teşekkürler

kucağına al istemediğin her dakika için pişman olacaksın..ama güzel bir pişmanlık olacaktır....çocuğum yok ama devasa bir duygu olduğunu tahmin edebiliyorum burda herkese slmmmm çakıyorum:)

kucağına al istemediğin her dakika için pişman olacaksın..ama güzel bir pişmanlık olacaktır....çocuğum yok ama devasa bir duygu olduğunu tahmin edebiliyorum burda herkese slmmmm çakıyorum:)
:) inşallah öyle olacak sagsalim dogsun dediğin gibi istemedigim için pişman olurum. Iste bazen dertler insani soyletiyor... İnşallah sen de tadarsin bu duyguyu:)

:) inşallah öyle olacak sagsalim dogsun dediğin gibi istemedigim için pişman olurum. Iste bazen dertler insani soyletiyor... İnşallah sen de tadarsin bu duyguyu:)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ecmainnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatlım hehehe.):):)

Hem de çok zor bebeğimi istemediğim için de söylemedim onları aslında o zaman da biliyordum bunu. Hamilelik bazen çok zor hele ki küçük bir bebeğin varsa. Tamamen o anki psikoloji. Ama o zaman bile canımı verirdim onun için.

evet çok zor olur canım ama bi şekilde büyüyorlar Allah hepsine sağlık sıhhat versin...

BEN İLK BEBEĞİMİ ŞUBATTA KAYBETTİM. İKİ AYLIKTI.
ŞİMDİ 6 AYLIK HAMİLEYİM.
HAMİLELİK PSİKOLOJİ BAMBAŞKA İNAN.
EŞİMLE RESMEN KANLI BIÇAKLI OLDUK...
BEN DE ARADA O CÜMLEYİ KULLANIYORUM. SONRA DA PİŞMAN OLUYORUM

Allah sabır versin canım Allah yeni doğacak kuzuna sağlık sıhhat versin. .benim kuzum üç aylık oldu Iyi ki doğmuş Rabbim hepsini korusun. Evet ben de öyleydim. İçimizden gelerek söylemiyoruz bunları ama yine de pişmanOluyoruz.

AMAN ÇOK DİKKAT ET CANIM BENİM
UNUTMA Kİ ANNE BEDDUASI TUTAR.
ALLAH ONUN EN GÜZEL GÜNLERİNİ GÖSTERSİN SANA İNŞALLAH

AMAN ÇOK DİKKAT ET CANIM BENİM
UNUTMA Kİ ANNE BEDDUASI TUTAR.
ALLAH ONUN EN GÜZEL GÜNLERİNİ GÖSTERSİN SANA İNŞALLAH
Yok canım benim beddua eded miyim hiç kuzuma canım o benim içimin içi iyi ki de doğmuş iyi ki var çok şükür o anda öfkeyle söyledim bir daha tövbe ettim. Allah evlatlarimizi korusun. .. Sağol canım. ..

Yok canım benim beddua eded miyim hiç kuzuma canım o benim içimin içi iyi ki de doğmuş iyi ki var çok şükür o anda öfkeyle söyledim bir daha tövbe ettim. Allah evlatlarimizi korusun. .. Sağol canım. ..
allah bağışlasın canım
darısı başıma
şurda 3 ayım kaldı ama zaman geçmiyor

Canım geçiyor zaman da biz bir noktaya odaklandigimiz için geçmiyor gibi geliyor inşallah sagsalim doğar kucağına alırsın bebişini
inşallah canım
dualarınız çok önemli
kıpırdama olmayınca baya korktum
ama beyefendi uyuyormuş :)
sabahtan beri hareket etmeyince baya korkum
şimdi toplu olarak tekmeliyo

inşallah canım
dualarınız çok önemli
kıpırdama olmayınca baya korktum
ama beyefendi uyuyormuş :)
sabahtan beri hareket etmeyince baya korkum
şimdi toplu olarak tekmeliyo
Ben de öyleydim biraz kipirdamiyinca hemen panik oluyordum karnima vuruyordum hareket edene kadar:) ayyy çok özledim o günleriinşallah sagsalim kucağına alırsın canım ne zaman gelecek kismetse

Ben de öyleydim biraz kipirdamiyinca hemen panik oluyordum karnima vuruyordum hareket edene kadar:) ayyy çok özledim o günleriinşallah sagsalim kucağına alırsın canım ne zaman gelecek kismetse
inanılmaz bi korku panik ve sıkıntı var
ilk bebeğimi kaybettim
bunu da kaybederim diye öyle korkuyorum ki
bunu asla taşıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…