hamileyim :S

rumos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
25
0
0
Adana
arkadaşlar hamileyim anneliğin nasıl bir duygu olduğunu biliyorum fakat daha evli bile değilim sevgilime bunu söyleyemedim istiyormuyum istemiyormuyum onu dahi bilmiyorum neyapmalıyım söylemelimiyim yoksa direk kurtulmalımıyım.s

Bu durum yaşınza sevgilinizle olan ilişkinizin ciddiyetine bağlıdır bence ?
Zor bir durum..

söylersem bu çocugu ıster dıye korkuyorum .s

söylersem bu çocugu ıster dıye korkuyorum .s

çocugumu istemiyorsun yoksa sevgiline olan duygularındanmı emin değilsin eger gerçekten seviyorsan sevginden eminsen söyle bnce biz o bebiş için ne kadar çaba harcıyoruz anlatamam gerçekten zor bi durum .gerçi onu yap bunu yap demekte dogru olmaz gibime geliyor ama ben olsaydım böyle bi vebale girmezdim sevgidim insan istemese bile vazgeçmezdim

"kurtulmalı mıyım?" diye sorduğunuza göre anneliğin ne olduğunu bilmiyorsunuz. çok üzüldüm o küçücük can için.

"kurtulmalı mıyım?" diye sorduğunuza göre anneliğin ne olduğunu bilmiyorsunuz. çok üzüldüm o küçücük can için.

ahhhhh ahhhhhhhhhhhhh rabbim kimseyi evlatla sınamasın biz isteyoruz rabbim vermiyo ...olan hep o miniciklere oluyo

söylemesem neolacak ben büyütemezmiyim :S ama hep bitarafı eksik kalacak of :S

canım ya neden korunmadınız. bebeğimiz olucak deyince erkek arkadaşın seni terk ederse. neden kendini böyle bir riske soktun. sakın bebeğine kıymaya kalkma. onun ne günahı var. ah be kardeşim. İnşallah arkadaşının niyeti ciddidir. oturup onunla güzelce konuş. ve gerekirse ailelerinizede haber verin. bu çok ciddi bir durum çünkü bebeğin hayatı söz konusu. yapma sakın aldırma. nice kadınlar bebeği olsun diye çırpınıyor. bence sizin hatanızın bedelini karnındaki melek, günahsız yavru ödememeli. (((

ne yapıp ne edip söyle. bebeği kabul etmeyecek bir adamla değil ilişki arkadaşlık bile yapmamalıydın. (((

ben 1 bebeğim olsun die hastane kapılarında sürünüyorum sen bebeğinden kurtulmalımıyım diosun ?

kurtulmak çok güzel ifade etmişsin bravo
yazık oluyo o daha doğamadan giden canlara

senin sevgilin seni 5 kere falan aldatmış zaten yazmışsın başka yerde.....öyle adamdan ne bekleyip neyine güvenip hamile kalıyosunki sen
üstelik kaldığın yetmiyor birde aldırmayı düşünüyosunuz!!
Allah ıslah etsin sizi

söylersem işim elimden gider beynim içi şuan dopdolu napacağımı bilmiyorum vazgeçmek istemiyorum of

onca yıllık emeğim boşa gidebilir yaptım ama ilerde pişman olmak istemiyorum ben sevgilime nasıl söylerim isterse emeklerimin hepsi 1 günde çöpe gidecek kendim büyütmeye çalışsam hep bir tarafı eksik kalacak bende babasız büyüdüm çünkü kafam karma karısık kızlar ya

söylemesem neolacak ben büyütemezmiyim :S ama hep bitarafı eksik kalacak of :S

o söylediğin şey ünlüler için geçerli canım. yarın öbür gün çocuğun sana babam nerde deyince ne cevap vericeksin. ailen bebeğini görünce ne diyecekler düşün. insanın dostundan çok düşmanı vardır. onların ağzını ailene karşı açtırma. haaa düşmanım yok dersen merak etme en yakın olduğun insan bile gün gelip dedikodunu yapar. sen en iyisi ne yap et konuş o arkadaşınla. başka yolun yok canım. zaten kabul etmese bile büyütürüm diyorsun. o zaman kaybedecek birşeyinde yok. karnındaki yavrunun hatırı için bunu göze almalısın.

Son düzenleme:
şimcik doğur gitsin gerisini sora düşünürsün ...

nasıl ki korunmadan birlikte olup sonunu düşünmediysen ...

Allah yardımcın olsun canım.. En doğru kararı verecek olan sen ve erkek arkadaşın.. Ama senin yerinde ben olsaydım eğer bebeğimi asla aldırmazdım eğer ki seviyorsam sevgilimi tabi..Ayrıca bencillik yapma sevgilinede anlat durumu o sizin bebeğiniz oturup birlikte karar vermeniz en mantıklı olanı

ey büyük Allah ım biz bebek sahibi olmak için neler yapıyoruz.. bazıları da aldırmayı düşünüyorr.. inanmıyorum yaa..

her nolursa olsun benım hatam sonucu benım canım dan ısterse ıstemesın bu cocugu doguracam :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…