- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
bu söylediklerinden sonra dogrsan tek büyütsende o çocuk hem anasız hem babasız olacak bnce aldırda kurtulsun cocuk senden ve emeklerinin boşa gitmemesi için 5 dakikalık zevklerinizi korunmalı yapın belki agır oldu ama kusura bakma ...hiçbişi demeye gerek yok allah o cocugun günahıyla sni zaten cezalandıracaktır !!!!
bizi kabul etti etmeseydi :) nolurdu takmazdım ama çok mutlu oldu bukadarını beklemiyordum :) adını bile şimdi belirledi adı kayra ymış
nasıl bi çagda yaşıyoruz
nikahsız çocuk yapmak:26:
nekadar rahat bi toplum olduk evlat hasretiyle yanıyoruz al diyemem ama kızdıgım neden bukadar rahatız neden aile olma gibi düşüncelerimizi kaybetik biz kadınlar bilinçli olmazsak toplum bunun babası kimlerle dolacak çok üzgünüm ama önce iyi bi tövbe edin sonra karşınızdaki insanı iyi tanıyın yazık yavrulara sizin gibi sorumsuz ve nefissiz insanların arasında kalıp ziyan olacak evlenilecek adamsa evlenin bari yoksa boşanacaksan hiç evlenme
inan arkadaşım bende yorumları hayretler içerisinde okudum... adam kabul etmesede doğur falan filan demişler...o kadar doğru yazmışsınız ki...
nikah gününü belirlicez ve beraber doktora gidecez :) allahhım neyse hayırlısını nasip etsin bana
nikah gününü belirlicez ve beraber doktora gidecez :) allahhım neyse hayırlısını nasip etsin bana
ya kusura bakma ama ailen nasıl tepki verdi sen nasıl anlatın merak ettimmm çok rahatsındaaa
Bence de kesinlikle bu konu FAKE. Boşuna parmaklarımızı daha fazla yormayalım kızlar. Ama konu sahibine naçizane bi tavsiye, bi arkadaşın da dediği gibi bugün dalga geçtiğin bu bebek mevzusu, gün gelip hayatının en büyük derdi olabilir...
arkadaşlar hamileyim anneliğin nasıl bir duygu olduğunu biliyorum fakat daha evli bile değilim sevgilime bunu söyleyemedim istiyormuyum istemiyormuyum onu dahi bilmiyorum neyapmalıyım söylemelimiyim yoksa direk kurtulmalımıyım.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?