hamileyim :S

fake galiba bu konu. dalga geçer gibi önce baba bebeği isterse demiş sonra istemezse...kurtulayım derken doğurayım demiş vs. zaten yeni üye yazdığı mesajlara da bakınca...neyse...eğer gerçekse tek acıdığım o günahsız yavru.

böyle bir durumla siz karşılassanız? napardınız canınız yanmazmıydı ama suna emın olun simdi canımdan cok o bebegın dogmasını ıstıyorum allahım buyuk. sızın boyle bir durumunuz olsa sız napardınız napacanızı bılmezdınız emın olun bende aynı durumdayım suanda

valla sevgilimden beni aldattığı gün ayrılmış olacağım için bu durumu yaşamazdım sanırım. kondom ve doğum kontrol hapı icat edilmiş duydun mu? her şeye rağmen de hamile olsam buraya konu açma gereği bile duymaz senin o "kurtuluş" dediğin şeyi düşünmezdim bile. allah her şeyin hayırlısını versin. rabbim bebeği gerçekten isteyene versin.

arkadaşım aklıma şuda takıldı. eğer babası kabul etmezse sende bebek doğunca mahkemeye verirsin DNA testi yapılır babası çıkınca kanunen bebeği kabul etmek zorunda kalır. yaparken seni ziyan ederken iyiya. mecburen kabul edicek. unuttunuzmu ismini vermiyim bir sanatçı hemde tüm Türkiye'nin sevdiği bir sanatçı bir ara çocuğunu inkar etmişti. ama DNA sonucunda babası olduğu ortaya çıkmıştı. sende öyle yap bebeğin babasının soyadını alsın en azından. eski çağda yaşamıyoruz. uzay çağındayız.

bizi kabul etti etmeseydi :) nolurdu takmazdım ama çok mutlu oldu bukadarını beklemiyordum :) adını bile şimdi belirledi adı kayra ymış

nasıl bi çagda yaşıyoruz
nikahsız çocuk yapmak:26:
nekadar rahat bi toplum olduk evlat hasretiyle yanıyoruz al diyemem ama kızdıgım neden bukadar rahatız neden aile olma gibi düşüncelerimizi kaybetik biz kadınlar bilinçli olmazsak toplum bunun babası kimlerle dolacak çok üzgünüm ama önce iyi bi tövbe edin sonra karşınızdaki insanı iyi tanıyın yazık yavrulara sizin gibi sorumsuz ve nefissiz insanların arasında kalıp ziyan olacak evlenilecek adamsa evlenin bari yoksa boşanacaksan hiç evlenme

bizi kabul etti etmeseydi :) nolurdu takmazdım ama çok mutlu oldu bukadarını beklemiyordum :) adını bile şimdi belirledi adı kayra ymış

kabul etmesine sevindim...gözünüz aydın.. ama neden hiç evlilikten bahsetmiyorsunuz? ismini bile belirleyen insan evlenelim demedi mi size?

inan arkadaşım bende yorumları hayretler içerisinde okudum... adam kabul etmesede doğur falan filan demişler...o kadar doğru yazmışsınız ki...

canım senin adına sevindim. ama ipin ucunu sakın bırakma hemen nikah yapın yada aileler konuşsun anlaşsın. İnşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın. analı babalı büyüsün. eğer senin doğru karar vermende bizlerinde payı varsa ne mutlu bize.

inan arkadaşım bende yorumları hayretler içerisinde okudum... adam kabul etmesede doğur falan filan demişler...o kadar doğru yazmışsınız ki...

siz günah ortaklığı diye birşey duymadınızmı. tamam ortada bir günah var. onun tövbesi lazım ama eğer biz buradaki arkadaşımıza aldır kurtul deseydik konuş demseydik bir insanın hayatı sönecek, biz buna belki sebep olacak,ve cezasını hiçbir günahı olmayan bir bebek çekecekti. ben anneyi ve babayı düşünmüyorum sonuçta günahları varsa kendilerine.sadece ve sadece bebeği düşünüyorum. onun canına kıymaya kimin hakkı var söylermisiniz.bu ikinci bir günah olacaktı. yapılan yanlışı tasvip etmiyorum ama sizin söylediklerinize teessüf ederim kusura bakmayın.

nikah gününü belirlicez ve beraber doktora gidecez :) allahhım neyse hayırlısını nasip etsin bana

nikah gününü belirlicez ve beraber doktora gidecez :) allahhım neyse hayırlısını nasip etsin bana

öncelıkle butun yorumlarını okudum ve baktım kı şöle bırı dıyor dogur bırı dıyor dogurma bırı dıyor bole bırsey nasıl yaptın gunahı bılıomusun falan
ya arkadaslar olan olmus keske olmasaymıs gunahı bıle bıle karnında bır can tasıyor nıkahsız olsa bıle sımdı neyapsın oda bılıyor nıkahsız cocuk olmus gunah dıye ee napsın aldırsınmı gunah dıye oda gunah deyılmı bır anlık bır hataya teslım olmus ve yargılamak yerıne sımdı neyapacagını karar verın ama allaha sukur o bebegı doguruyor ve arkadasıda kabul etmıs evlenecekler ve adıda kayra mıs negusel :)
allah analı babalı buyutsun kardesım eger aldırıcam flnn deseydın surda hersey solerdım sana
ben evlı oldugum halde doktorların kapısında her ay umud arayanlardan bırıyım benımde sınavım boyleymıs cocugum olmuyor ama umıdımızde var allaha sukur doktorlarda aksını soylemıyor :26:
bosver işi gucu ılerıde gene bulursun nede olsa kabılıyetın varmıs negusel anne oluyorsun kımın ne dedıgını takma anen bıle olsa
allah mutlu etsın

ya kusura bakma ama ailen nasıl tepki verdi sen nasıl anlatın merak ettimmm çok rahatsındaaa

ya kusura bakma ama ailen nasıl tepki verdi sen nasıl anlatın merak ettimmm çok rahatsındaaa

aynen bende bunu merak ettim, sevgilinin kabul edeceğinden bile şüphe duydun başta demek ki oturmuş bi ilişki değil ve güven de yok.
sonra hemen kabul etti evlilik bu kadar kolay bir anda olabilen bir şey mi ?
şüphe duyduğuna göre başta demek ki bu evlilik konularından da pek söz etmiyordunuz sevgilinizle
ayrıca tamam her şey namus değil de biraz fazla rahat geldi bu haller durumunuz bana
tabi ki o bir can, kıyılmaz ama bilemiyorum tabi rahat geldi bana..

msn güzeli ergen kardeşim sana Allah ıslah etsin diyorum..bebek işi hassas yanlız dalga geçme bence...

Bence de kesinlikle bu konu FAKE. Boşuna parmaklarımızı daha fazla yormayalım kızlar. Ama konu sahibine naçizane bi tavsiye, bi arkadaşın da dediği gibi bugün dalga geçtiğin bu bebek mevzusu, gün gelip hayatının en büyük derdi olabilir...

Katılyorum size...

bence evlenmeden böyle birşey yapmak çok saçma yaptıysanda korunmalıydın

"kurtulmak" !!

Allah tüm evlat isteyenlere nasip etsin ne kadar arkadasımz burada paylasıyorlar bebek için siz kurtulmak demissiniz çok yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…