hamileyim :S

söylersem işim elimden gider beynim içi şuan dopdolu napacağımı bilmiyorum vazgeçmek istemiyorum of

canım sen işinimi düşünüyorsun. bebeğinimi. bana dünyanın hazinelerini verseler bebeğimi değişmem. ileride yeni bir iş bulabilirsin. ama aynı çocuğa birdaha hamile kalamazsın unutma.

bu söylediklerinden sonra dogrsan tek büyütsende o çocuk hem anasız hem babasız olacak bnce aldırda kurtulsun cocuk senden ve emeklerinin boşa gitmemesi için 5 dakikalık zevklerinizi korunmalı yapın belki agır oldu ama kusura bakma ...hiçbişi demeye gerek yok allah o cocugun günahıyla sni zaten cezalandıracaktır !!!!

canım sen bi sevgiline hamile olduğunu söyle.onun tepkisine göre hareket edersin.eğer aldıralım dersede hemen onu bırakırsın.oda isterse bu bebeği evlenip yoluna devam edersin istiosan tabi.işin zor

ailem hiçbirşey umrumda değil yarın konuşacam isterse kabul ederse çocuğu istemessede bu benim çocugum babası yok bilsin. gerekirse ben onu büyütecem

Allah her seyin iyisi bilir. ALLAHIM NE OLUR ISTEYENEDE VER YARABBiM. Kurtulmak ne kadar kötü bir kelime evet... Evet sanirim siz Anneligin ne demek oldugunu bilmiyorsunuz. Bir arkadas güzel yazmis bes dakikalik zevkleriniz icin... O minicik canin ne günahi var.

her nolursa olsun benım hatam sonucu benım canım dan ısterse ıstemesın bu cocugu doguracam :S

doğurma kararına sevindim. ama sen mutlaka ne yap ne et konuş arkadaşınla. sonuçta kabul etmesede günahı onun boynuna. sen ona söylemeden aldırırsan arkadaşın ahirette bana söylemedi söyleseydi kabul ederdim deyip kendini kurtaracak. ve onun günahı senin omuzlarında kalacak.

yazdıklarınızın tutarsızlığından kafanızın hayli karışmış olduğunu anlayabiliyorum kesinlikle psikolojik desteğe ihtiyacınız var bu tutarsızlıkla kendiniz ve bebeğiniz için doğru kararı veremeyeceğiniz çok açık

yarın konuşacam sizede haberini verecem
umarım kabul eder etmessede kendısı kaybeder
ama ben bu küçüçük cana kıyamam her neolursa olsun :S sanırım oda beni istiyor ki şuan karnımda fasulye tanesi kadar

"Kurtulmak" talihsizce kurduğun bi cümle olmalı...Madem böyle düşünceleriniz var neden baştan önleminizi almıyorsunuz? Yazık, günah değil mi? Hamile kalma aşamasına gelmişsiniz korunma yöntemlernden e haberiniz vardır sanırım.... Yazık yazık çok yazık...

değilmi canım ya insan evlenirken tereddüt ediyo ii anne baba olabilecekmiyiz die .herkes zevkini bilir ama sonunuda düşünmek lazım ayrıca 24 yasındaymış arkadas dogru kariyer geçerli bu devirde ben mi safmışım die düşünüyorum evliliğim için kazandıgım fakülteye gitmedim ve bebeğim olsun die işe girmiorum suan çünkü bebeğimin her anında yanında olmak isterim buarada yasımda 22 rabbim sadece hak edenlere versin bebeği her isteyene vermesin sadece ve sadece hak edene

inşallah allahım nasip eder babası kabu eder inşallah

Tatlım bence sen babası olacak o adamın kabul etmiyecegını iyi biliyorsun gibi gelıyor bana
bir insan birlikte oldugu adamın ileriye dönük düşüncelerını az çok tahmin eder
kabul etsede etmesede bence ona kıyma sakın bir ömür pişman olabılırsın
evladın yerını ne koca ne anne baba dolduramaz.babasıyla aynı çatı altında büyüyüp baba sevgisinden mahrum olan bir çok insan var

inşallah allahım nasip eder babası kabu eder inşallah

Niye Kabul Etmesin..:26:
Ya da Güvenmiyorsan Nasıl Böyle Bir Adamla Bir Anlık Zevk İçin Beraber Oldun .. :26:
Sana Yazık Değil mi ? Kendi Geleceğini Hiç Düşünmedin mi ?

Kesınlıklee katılıyorummm
ahhh ahhhh erkeklere güvenip onlara kendinizi tamamen teslim etmek ne demek yaa
biz kaç yıllık kocamıza güvenmıyoruz yeri geldigi zaman
kendı ayakları üzerinde duran bi bayansın evladınada bakarsınn babası yanında olmayı ister kabul etsın ister etmesin

peki istemezse illa aldırcaksın diye tutturursa napacaksın ona karşı direnmeye de güçlü olmalısın

ister yanımızda dursun veya durmasın suan karnımdakı candan sorumluyum kımsede onu elimden alamaz o benim canım
ama kabul etmessede güle güle bana cocugumdan baska kımse yakın olamaz

ister yanımızda dursun veya durmasın suan karnımdakı candan sorumluyum kımsede onu elimden alamaz o benim canım
ama kabul etmessede güle güle bana cocugumdan baska kımse yakın olamaz

haklısın canım insanın evladından baska degerli bişeysi olamaz inşallah babasıda kabul eder en azından destek olur hakkınızda hayırlısı olsun sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…