- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
söylersem işim elimden gider beynim içi şuan dopdolu napacağımı bilmiyorum vazgeçmek istemiyorum of
onca yıllık emeğim boşa gidebilir yaptım ama ilerde pişman olmak istemiyorum ben sevgilime nasıl söylerim isterse emeklerimin hepsi 1 günde çöpe gidecek kendim büyütmeye çalışsam hep bir tarafı eksik kalacak bende babasız büyüdüm çünkü kafam karma karısık kızlar ya
her nolursa olsun benım hatam sonucu benım canım dan ısterse ıstemesın bu cocugu doguracam :S
Allah her seyin iyisi bilir. ALLAHIM NE OLUR ISTEYENEDE VER YARABBiM. Kurtulmak ne kadar kötü bir kelime evet... Evet sanirim siz Anneligin ne demek oldugunu bilmiyorsunuz. Bir arkadas güzel yazmis bes dakikalik zevkleriniz icin... O minicik canin ne günahi var.
ailem hiçbirşey umrumda değil yarın konuşacam isterse kabul ederse çocuğu istemessede bu benim çocugum babası yok bilsin. gerekirse ben onu büyütecem
her nolursa olsun benım hatam sonucu benım canım dan ısterse ıstemesın bu cocugu doguracam :S
inşallah allahım nasip eder babası kabu eder inşallah
ister yanımızda dursun veya durmasın suan karnımdakı candan sorumluyum kımsede onu elimden alamaz o benim canım
ama kabul etmessede güle güle bana cocugumdan baska kımse yakın olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?