hamileyim, şaşkınım...

cnm hayırlı olsun...Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasib etsin.. kötü düşünme lütfen.. Allahın izniyle bişey olmaz.. bundan sonrası için dikkat et ve doktora giderek kontrollerine başla... bende de var 2 tane, peş peşe oldu.. tarifsiz bi duygu annelik.. hele bi karnın büyümeye başlasın,tekmelerini hareketlerini hisset daha bi farkına varıysosun yaşadığın mucizenin ve mutluluğun :)

Ya ne güzel sizin ne kadar az kalmış. Ben de çok şükrediyorum aslında. Hani olmasa, arardık, üzülürdük. Oldu, neden öyle çok sevinemedim diye düşünüyorum. Böyle havalara uçmadım yani testi yapınca. Hatta dahası, böyle oturdum bi süre, oturdum, düşündüm, bekledim. Sonra da kendimi suçlu hissettim, insanlar uğraşıp didinip bin bir emekle çocuk sahibi oluyorlar, Allah bana vermiş ben nasıl böyle hissederim diye.. Bunları da burada yazabildiğim için çok rahatladım açıkçası ya oh be :)

Hemen doktora da görüneceğim inşallah.

Peki bebek hisseder mi şimdi benim böyle karışık duygularda olduğu mu? Çok yeni, daha herhalde bişey hissetmez ya.. O kadar beklenmedik bi şekilde oldu ki... Sizin de evlatlarınızı Allah bağışlasın. Ben de hep peşpeşe istemişimdir, hayalim hep öyledir yani. Hayırlısı bakalım :)

yok canım bişey olmaz sıkma canını . zaten öğreninceye kadar yaptıkların etkilemiyormuş . hem o da küçük bir kan pıhtısı. hiç bişeyi yok. ben de hamileyim. keseyi bile 5. haftadan sonra gördüm. ama şimdi 10 haftalığım bildiğin bir bebek yani. o yüzden ilk bir aydan bişey olmaz. kontrollerine başla. zaten bebeğini görünce hazır olduğunu anlayacak, bir an önce onu görmek isteyeceksin

testi yapınca ben de havalara uçmadım canım. hem 2 yıl bekledikten sonra geldi mucizem. doktor çocuğumuzun olmayacağını söylemişken geldi. ama benim bi tarafımda hep korku vardı. bişey olursa diye. ama bugün bebeğimin elini kolunu oynattığını görünce ağladım resmen. tarifsiz bir mutluluk bu. sen de gör bak neler değişecek sen de

Keske ben de hamile olabilseydim de sasirsaydim...imreniyorum size ve bu kadar kolay hamile olabilenlere...

amin cok tsk ederim...doktora gittiginiz zaman o sizi yonlendirir, zaten bu gibi seyleri insan yasadikca ogreniyor hic tedirgin olmayin, bebek henuz cok kucuk bir sey hissetmemeniz cok normal. insan panik oluyor once ne yapicam, ne edicem nasil basa cikicam diye. cunku psikolojik ve fizyolojik olarak hic tecrube etmediginiz bir deneyim. guzel dusunun her sey guzel olsun. Allah bebeginizle bir omur mutlu ve saglikli olmayi nasip etsin:)

Herkesin durumu farklıdır tabi. 9 aylık hamileyim, nasipse 10 gün sonra doğumum olacak.Şimdiye kadar hamdolsun hiçbir sorun yaşamadım. Hamileliğin riskli olmadığı sürece abartılacak bi zorluğu yok.

Canım ya inşallah bişey olmaz ama ben yine sigara içtim...durduramadım kendimi. napcam ben ya nasıl bile bile sigara içerim... ya ufff içtiğim yetmezmiş gibi bi de vicdan azabından mutsuzum. yaaa biri bana yardım etsin...

Rabbim sıhhatle çocuğunu kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Herkesin durumu farklıdır tabi. 9 aylık hamileyim, nasipse 10 gün sonra doğumum olacak.Şimdiye kadar hamdolsun hiçbir sorun yaşamadım. Hamileliğin riskli olmadığı sürece abartılacak bi zorluğu yok.

İnşallah benimki de sorunsuz geçer canım ya. Ne güzel hiç sorun yaşamamışsın. Normal doğum mu olacak bu arada? Hamilelik ne zaman riskli olur? Doktor bana söyleyebilr mi bunu? Maşallah, kocaman bebeğin var şimdi senin karnında, ne güzel :)

Görüyor musun Rabbim ne kadar büyük... Doktor istediği kadar olmaz desin, O verdi mi veriyor. Ona rağmen sen havalara uçmadıysan, benim uçmamam da normal herhalde. Eşim çok mutlu. Dün pasta falan almış, dışarda sürprüz bi şekilde kutlama yaptık. Çok mutlu oldum ama hala bebek için değil de öylesine gibi geliyo. Bişey hissetmeyince herhalde, varmış gibi de gelmiyo bana. İnşallah yakında değişir hislerim. Bebiş hissetmez inşallah.

Keske ben de hamile olabilseydim de sasirsaydim...imreniyorum size ve bu kadar kolay hamile olabilenlere...

Canım, hiç üzülme. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verir sana da. Bak mehel'e doktor olmayacak demiş, ama olmuş. Önemli olan hayırlı zamanda olması. Duayı doğru etmek, dileği doğru tutmak lazım. Bizimki de ayrı bi olay, kayınvalidem (sorunlarımız olmuş olsa da beni sever) demişti ki bi kez "Bana çektiysen, ceketini atsa üstüne olur" :))) Ona çekme ihtimalim olmasa bile ona çekmişim galiba

sagol canim ins birgun...4 yildir olmadi ama ins bir gun... bence saskinligi falan birak keyfini cikarmaya bak...bulup ta bunama yani...

gelin kayinvalidenin topragindan yaratilirmis derler bilmem ne kadar dogrudur da... ama ben yaratilmamisim o bir gercek...

öncelikle hayırlı olsun diyeyim :)
şaşkınlığınızın nedeni daha olmaz demenizden galiba
eğer heyecanla olacak mı diye isteseydiniz belki daha farklı hissedebilirdiniz kendinizi
ben 7 yıllık evliyim ama olmadı bebem çok istiyoruz çok tedaviler denedik ama nasip değilmiş
dilerim sağlıklı bir gebelik ve doğum ardından sağ salim büyütün inşallah

Kızlar,

Doktora gittim hafta sonu. Hamileliğim 5 haftalıkmış. Ultrasonda baktı ve bakar bakmaz "ben burada bebek değil bebekler görüyorum" dedi. Bir bebek yeterince kafamı karıştırmışken bi de ikiz bebek oldu şimdi... Çift yumurta ikizleri dedi doktor...Yani mutluyum tabi de, ilginç hala anlayamıyorum hislerimi. Böyle sürekli nasıl olacak, iş hayatım nasıl etkilenir, bakımı, doğumu, hamileliği falan diye endişelenip duruyorum. Kalp atışlarını duyunca geçer ama değil mi? Böyle tamamen mutlu olurum o zaman.

Canım arkadaşım, bizim çok iyi niyetli, temiz kalpli bir komşumuz vardı. 10 yıl uğraştılar bebek için ama Rabbim de onlara öyle bir bebek verdi ki, görsen, yiyesin gelir. Bıcır bıcır. Herşeyin zamanı var, hiç canınızı sıkmayın. Böyle demesi kolay tabi ama yine de üzmeyin kendinizi, bir bildiği vardır Rabbimin.

oncelikle hayirli olsun canim hicbir seyolmaz merak etme buyuk kizimda idrar yollarimdan tedavi gorurken hamile kaldim dr bebegi yara zannetti hatta yakacakdi neyse uzatmayim kizim cok saglikli cok sukur rabbime oglumdayken bogaz enfeksiyon oldum yine hamileymisim birsuru ilac kullandim yine sukur rabbime oglum cok saglikli 3. numaradada turkiyeye gidecem grip olmayim diye igneden tut birsuru ilac grip caylari eksra zayiflama hapi kullandim dr test yapalim sakat olma riski cok fazla dedi esim bosver sakat olsada doguracan zaten simdiden depresyona girme dedi ve coooookkkkkkkkkk sukur rabbime cok saglikli cimcimem var anasini sulu gotururde susuz geri getirir tam bir akil kupu ustelik 3. Numaraya korunurken kaldim dr a hazir degilim dedim dr verdigi cevap olumede hazir degiliz degilmi kime sorsan hazir degilim der ama ecel gelince kacis yok dedi buda onun gibi dedi ve iyiki dogurmusum ya melegimi bir laf yetistirmesi var anasina daha bu yasdagorulmeye deger

maşallah maşallah Allah nazarlardan sakınsın,Rabbim sağlıklı gebelik geçirmeni ve bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…