hamileyim, şaşkınım...

Canım saol ya çok moral verdin valla :) Benim annem de öyle dedi. "Ohooo kim bilir ne ilaç kullananlar var hamileliğini bilmeden, röntgene girenler var, hiç endişe etme sen" dedi. Ben de rahatladım. Benim ablamın da 3 numarası hazırlıksız oldu, hayatta aldırmayız dediler, doğdu onun da maşallahı var. Allah bana da sağlıklı sıhhatli, akıllı ve hayırlı evlatlar versin inşallah :)

maşallah maşallah Allah nazarlardan sakınsın,Rabbim sağlıklı gebelik geçirmeni ve bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah...

Canım Allah razı olsun, senin de inşallah sağlıklı, sıhhatli, hayırlı yavrucuunu kucağına almayı nasip eder inşallah Rabbim. Ben hani bir beklerken iki gelince, böyle bi alana bi bedava gibi olduğu için şaşkınım biraz, bi de ikiz bebeklerde riskler hep daha fazlaymış ya, ondan da korkuyorum açıkçası. Anormallikler falan... Bi de doktor ikili test yapmayacağız, sadece 3lü test yapacağız dedi, o da kafamı kurcaladı açıkçası. Normal prosedür bu galiba ama işte... İnsan tedirgin oluyor tabi...

Ben şu yaşadığın duyguyu yaşamak için herşeyimi feda edebilirim ama çocuğum olması imkansız mucize gerek....o yüzden için kıpır kıpır olmayı bırak Allah'ın sana bahşettiği bu güzel mucize için sevinçten oturup ağlamalısın ve şükretmelisin... Ben daha 24 yaşındayım ama yaşama sevincimi kaybettim üstelik herkesin özendiği tarzda bi hayatım var ama anne olamıyorum çok büyük boşluk ve hiçbirşey o boşluğumu dolduramıyor İnş. sağlıkla kucağına alırsın....

annem bana spiral kullanırken hamile kalmış..annem kadar şaşkın olmazsınız heralde

bence bebişleriniz sizi daha çok şaşırtacak..(=

Birşeycik olmaz , gönlünüzü ferah tutun..sağlıklı bir hamilelik geçirip,bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah =)

canım imkansız diye bir şey yok Rabbim ol derse kim karşı durabilir ?
Allahım öyle büyük ki neden imkansız olsun ? şu koskoca alemi yoktan var eden
Meryem anamıza babasız , Hz. Zekeriya'ya 100 yaşında evlat veren Rabbimin her şeye gücü yeter
inşallah senin benim bütün isteyenlerin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…