Hamileyim sevinemedim:(

sarra13

Ahmet Arhan'ım <3 Annesinin minik oğlu<3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
2.952
2.273
48
35
Bugün hamile olduğumu öğrendim ilk hamileliğim Geri çekilerek korunuyorduk ama oldu.Ağustosta planlarken erken oldu biraz.( daha önce 1 yıl öncede kürtaj olmak zorunda kaldım)Ama yinede çok heyecanlandım ve eşime Telefonda söyledim bana test mi yaptın test nerede buldun anladım hayırlısı gibi cevaplar verdi.Gerçekten çok kırıldığımı hissediyorum artık.Ben ikinci eşiyim daha önce bir kızı olmuş kızı kardeşi olsun diye sevinirken bu adam ilk hamileliğimde de şimdide bidaha baba mı oluyorum diye sevinmiyor.Kürtajda da çok üzülmedi.sanki çocuğu aldırsam hiç üzülmeyecek.2 çocuk istiyorum diye dolaşan kendiydi amabu isteksiz hevessiz halleri beni yoruyor ona da söyledim bunu.Benimle hiç bir heyecanı paylaşmıyor sanki,daha önce yaşadığı için belki bilmiyorum ama yardım edin kavga etmek istemiyorum nasıl davranmam gerek bilmiyorum ayrılmayı bile düşünüyorum yoruluyorum artık bu hevessiz hallerinden hiç bir heyecanı paylaşmıyor sanki öyle hissediyorum hep

Ilk Bebeğinizde neden kürtaj olmuştunuz?

Planlanmayan bi gebelikmiş sasirmistir belki
Ayrica erkekler kadınlar kadar o duyguyu yasiyamiyor
Allah kucağıniza almayı nasip etsin takılmayın derim..

Ben korunmak istedim ama eşim hap kondom vs istemedi. Çocuk sevgiside var istiyorduk bir iki ay önce oldu sadece ama tavrı ha çocuk mu var Tamam o zaman bakarız ders gibi geldi belki ben duygusalım ama çocuk istiyorum diye adam niye sevinmez

Bilmiyorum çok kırılmış hissediyorum en azından bebeğimiz olacak diye ufakta olsa bi sevinebilirdi.Beni sevdiğini düşünüyorum iyi bir eş iyi bir baba ama sanki benimle yaşayacak heyecanı kalmamış sanki

Benim ilk haberim olduğunda akşam vakti test yapmıştım. Eşim kurtlar vadisi izliyordu. Geldim bak teste dedim ama ne heyecan ne başka bir duygu bi gariptim. Eşim baktı dedi yaaa o plastik şeylere güven olmaz takma sen dedi dizisine geri döndü. açıkçası bende pek heyecan olmamıştı. Ne bileyim. Sonraki kan testinde azıcık heyecan olmuştu. Yani cidden erkekler biz gibi değil. Sizin özel durumdan dolayı eşinizi ilgisiz olarak yorumluyorsunuz. Ama erkeklerin geneli böyle. İkinci eşliğe yormayın. Allah hayırlı evlat etsin.

Bebeğin plansız olması şaşırttı sanırım herkese amcaolacaksın çocuk istiyoruz diye söylüyordu.cidden ne zaman düşünmeliyiz konuşalım bunu.Benimle diye söyleyen tarafta oydu hep.Çok iyi babalık yapar eminim ama bana olan tavrı çok kırıldığımı beni.çok sinirlendim bu kadar umursamaz olunmaz istemezsen isteme diye çıkışıcaktım resmen

Hayırlı olsun. Evlat sahibi olmak gibisi yoktur. Şimdi siz buna odaklanın. İçinizde mucize var. Eşiniz muhtemelen daha önce tattığı için heyecanlanmamıştır. Belkide sevindi ama belli edemedi.

Eşlerin çoğu bu şekilde tepki veriyor.
Bir anne bir kadın olarak ben bile ilk hamileliğimde tabiri caizse mala bağlamıştım.
Uzun süre çocuk isteyipte geç olmasına rağmen öyle delirmedim keza eşimde öyle.
Ama doğduktan sonra her şey değişiyor.
Kavga edilecek bir durum yok ortada bence.

Evet evlenmeden çok konuştuk ben yaşadığın çoğu dıyguyu bilmiyorum aynı hisleri paylaşacak bizi olması gerek diye insan çocuğu olacağına yuva kuracağına ilk olmasa da heyecan duyarmutlu olur demişti.bu tavrı şaşkınlık mı bilmiyorum çok kırılmış hissediyorum her şeyde umursamaz isteksiz olacaksa yoracak beni diye düşünüyorum

Ne Olursa Olsun Şaşırması Hata!! Geri Çekilme Korunmak Demek Değil Yıl Olmuş 2016 Hala Neyi Tartışıyoruz

Bu Adam Sen Ağustos'ta Bile Gebe Kalsan Sevinçten Havaya Uçmaz

Ya Seni Çok Önemsemiyor Yada İlk Evliliğinde Herşeyi Tüketmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…