- 23 Kasım 2015
- 620
- 474
- 103
- 33
Canım bak ozman bu konuyu sil madem sen esini affettin nıye burda bize mahal veriyosun ki sen kendin yazmadın mi esim boyle boyle yaptı ee biz bundan ne anladık esin istemiyor ama olmuş bende diyorumki bizler istıyoruz dıyemi olmuyor sen olayı şöyle lanse ettin "istenmeyen gebelik " buraya yazdıgına gorede elestireye acık olman gerekir ben fikrimi beyan ederim senin hosuna gider veya gitmez bu sana kalmiş bişey beni baglamaz...Ne alakalı var eşim hakkında da şaşırdığı için birden o şokla tepki veremediğini eve geldiğinde çok sevindiğini zaten söyledim.Evet hormonlar yüzünden alıngan olabilirim ama allah böylelerine veriyor kimin konusunda deseniz farklı anlar size de deseler anlarsınız.Ama laf sokma çabası niye anlamadım olur ya da olmaz Allah herşeyin hayırlısını bilir eleştirmek niye kıyas yapıyorsunuz resmen
Hanfendi alinmiş ama affetmiş suan biz saydırıyoruz dıye de bize cephe aliıyorDuygusuz adam nolucak
Sen şımart kendini canım gönlünce ye iç gez takma kafana hiç üzülmesin bebişin
Daha yok canımSonsuz masalm senin bebis varmı
Aaa kaçırmışım benHanfendi alinmiş ama affetmiş suan biz saydırıyoruz dıye de bize cephe aliıyor
Çok çok saçma bir düşüncedesiniz. Bekarsanız evlliği hiç düşünmeyin bence evliysenizde fazla uzun sürmez heralde....Ne Olursa Olsun Şaşırması Hata!! Geri Çekilme Korunmak Demek Değil Yıl Olmuş 2016 Hala Neyi Tartışıyoruz
Bu Adam Sen Ağustos'ta Bile Gebe Kalsan Sevinçten Havaya Uçmaz
Ya Seni Çok Önemsemiyor Yada İlk Evliliğinde Herşeyi Tüketmiş
Çok çok saçma bir düşüncedesiniz. Bekarsanız evlliği hiç düşünmeyin bence evliysenizde fazla uzun sürmez heralde....
Müneccimlik size mahsus görüldüğü üzre....Başka Emrin VarmıydıMüneccimsin Galiba
Müneccimlik size mahsus görüldüğü üzre....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?