Sen adama niye o kadar takıldın ki. O senin gibi hissedemez. Senin hormonlar karman çorman. O na henüz bir etkisi yok. Bence hamileliğinin tadını çıkarmak için başkalarının da senin sevincini ortak olmasını bekleme. Harika bir haber. Yakında mide bulantilarin başlar. Belki de başlamaz. Hamilelik takip uygulaması indir veya kitap al. Onları oku sen ne tür harika şeylerin beklediğini öğren. Doktorunu bul. Tadını çıkar. Sen de harika şeyler olduğunu fark ederse esin gelir sana katılır fark etmezse de kendi bilir.
Hayvanlarda genelde kadınlar yavrusu bakar büyütür yetiştirir. Erkek ya hiç yok ya da varsa annenin hayatını biraz daha kolaylaştırmak için. Yemek buluyor koruma sağlıyor falan. Babaların görevi de aslında bu kadar.Çok ta şey yapmamak lazım. Üzme canını. Tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Tebrikler canım öncelikle...
Ayrılmak için sebep değil tabi bu ama ne bileyim bazıları daha az tepki veriyor. Aslında çok sevinmesi gerekirdi benim eşim ilk duyduğunda bütün işlerini, evraklarını birbirine karıştırmış. İş ortağı anlattıama herkes aynı olmuyor hem belki senin sağlığınla ilgili endişe etmiş de olabilir daha önce kürtaj olduğun için...
Sanki bütün hevesimi kaçırdı geldi şaşırdım sadece çok mutluyum desw bile umursamaz geliyor sanki,burda bi kaç arkadaşta her şeyde tüketmiştir deyince beni gerçkten seviyorum bebeği istemiyor gibi görüyorum sanki kafam duygularım allak bullak.çok aşırı duygusalım ağlıyorum ama nedeni de Yok? Mide m hafif kalkıyor ama iştahsozlık başladı birden
Duygularım karman çorman sanırım sanki o nederse deyince umursamıyor gibi geliyor hep bi ağlama isteğim var
ben bekarım. ama o kadar çok yazıldı , o kadar çok duydum ki geri çekilme korunma yöntemi değildir diye
bide kürtaj olmuşsunuz, daha dikkatli olmanız gerekiyordu..
Boylelerini gördükçe isyan ediyorum Allah affetsin ne dıyımne dunya be bızde olsun dıye hep dua edıyo ugrasıyorz hayatmı kısmetmı bılemedım
Goruyorum ki siz degil ama esiniz daha az hakediyor hanfendiHayır böyleleri ne demek?Illa herkes sizden daha az mı hakediyor anne baba olmayı? Konuyu kendinize göre çarptırmayın.
Anlayan anlıyorSiz yanlış anladiniz heralde öyle demek istemedi esinizden dolayı . O kadar cok isteyen insanlar var ki. İnsallah eşiniz de kıymetini bilir o minnak yavrunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?