Hamileyim sevinemedim:(

Sanki bütün hevesimi kaçırdı geldi şaşırdım sadece çok mutluyum desw bile umursamaz geliyor sanki,burda bi kaç arkadaşta her şeyde tüketmiştir deyince beni gerçkten seviyorum bebeği istemiyor gibi görüyorum sanki kafam duygularım allak bullak.çok aşırı duygusalım ağlıyorum ama nedeni de Yok? Mide m hafif kalkıyor ama iştahsozlık başladı birden

Duygularım karman çorman sanırım sanki o nederse deyince umursamıyor gibi geliyor hep bi ağlama isteğim var

Senin duygusal geçişlerinde alinganlıcın hamilelikte çok artmıştır. İlk 3 ay hormonal değişimler insanı çok yipratiyor. Ben de ilk 2 ay hem kavga edip eşimle hem de neredeyse hergün ağlıyordum. Ona da bir haller olmuştu hiç umursamiyor gibi geliyordu. Neyse 3. Aydan sonra biz eski halimize dönmüştük. Üzme canını bu 2. Es meselesine takma kafanı. Tadını çıkar yanında olursa ne ala olmassa salla gitsin. sen şimdi doktor bul ve hamilelik hakkında bilgilenme başla.

ben bekarım. ama o kadar çok yazıldı , o kadar çok duydum ki geri çekilme korunma yöntemi değildir diye
bide kürtaj olmuşsunuz, daha dikkatli olmanız gerekiyordu..

İlk 2 cümleyi okuyunca dur bu seferde ben yazayım dedim "geri çekilme koruma yöntemi değildir" diye ama birincilik sizde :) :) :)

Telefonda söylemek hatalı olmuş. Yüz yüze olmalıydı. Bir de erkeklerin vücudunda hissettiği bir şey değil bu, kucaklarına alınca anlıyorlar. Bu kadar büyütmeyin bence. Benim eşim de deli olmamıştı yani duyunca. Hayırlı olsun dedi ve ben hala çok kızarım buna ama çok da anormal değil onlar için. Ancak hasret kalsınlar, bekleyip olmayınca uzun süre bizim kadar sevinirler diye tahmin ediyorum.

Gebelikten dolayi hormonlarin etkisiyle sanirim biraz duygusallik yasiyorsunuz. Sonradan esinizin tepkisine bakarsaniz sevinmis gozukuyor. Belki de ilk gebelik olumlu sonuclanmadigi icin pesinen sevinip heveslenmek istememistir. Ben de bos gebelik yasadim. Simdi tekrar hamile kalsam sevinirim ama ilkindeki gibi havalara ucmam.
Esim de heyecandan uyuyamamisti. Simdi onun da cok sevinip heveslenecegini sanmiyorum.
Simdi ne tepki verdigi onemli degil. Asil cocuk dogduktan sonraki davranislari onemli. Eger kizina karsi iyi bir babaysa bu evladina karsi da ayni olacaktir. Evlat evlattir. Hicbir farki olmaz.
Duygusalliga kapilip sakin kavga cikarip esini uzme. Sonra kendin de pisman olursun. Unutma hormonlarrrrr. Esine de hatirlat hormon meselesini. O da bazi seyleri alttan alsin.
Tebrikler. Insallah bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz

Teşekkür ederim herkese şaşırdığım için tepki veremedim birden dedi.baya sonradsn idrak edip sevindi

Hayır böyleleri ne demek?Illa herkes sizden daha az mı hakediyor anne baba olmayı? Konuyu kendinize göre çarptırmayın.

Anne değilim henüz evli de değilim ama kadın açıklamasını yapmış bu laf sokma çabaları nedir (lafım gereksiz yere laf yapanlara) Umarım çocuğu olmayanlara da Allah en kısa zamanda yüzünü güldürür. Bazı erkekler değil insanlar olayları tam idrak edemeden ya da yüzyüze konuşmadan duygularını belirtemiyor kocanız ve sizin adınıza sevindim allah kucağınızada almayı nasip etsin.

Kimse laf sokmuyor ki. Arkadaş yanlış bisey soylemedi bence . İsteyen çok kişi var ben hastanede çalışıyorum yanıp tutusuyorlar. Goruyorum.Rabbim size vermiş esiniz farkeder ve aranızda hiç bi sorun olmadan inş alırsınız kucağınıza yavruyu. Ne kadarlik acaba bebisiniz

Ne alakalı var eşim hakkında da şaşırdığı için birden o şokla tepki veremediğini eve geldiğinde çok sevindiğini zaten söyledim.Evet hormonlar yüzünden alıngan olabilirim ama allah böylelerine veriyor kimin konusunda deseniz farklı anlar size de deseler anlarsınız.Ama laf sokma çabası niye anlamadım olur ya da olmaz Allah herşeyin hayırlısını bilir eleştirmek niye kıyas yapıyorsunuz resmen

5 hafta 4 günlük bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…