Hamileyim sevinemedim:(

Hayırlı olsun, siz birkaç ay daha geç istiyorsunuz diye istediğiniz ay olacak değil, Allahın elinde olan birşey.

Üstelik korunmamışsınızki, bir kez de ben diyeyim, geri çekilme diye bir yöntem yok.

Yani illaki çocuk istemeyen biri bu şekilde önlem alamaz,saçma bi kere..

Hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah, eşiniz de o tavrını telafi eden iyi bir baba olur umarım, üzülmeyin

keşke telefonda değil yüzyüze iken söyleseydınız

erkekler kucaklarına alana kadar cok anlamazlarmıs

üzülmeyin, ben olsam ben de üzülürdüm ama siz üzülmeyin:)

hayırlı olsun inş sağlıklı sıhhatli kucagınıza alırsınız

Eve geldi şimdi sarıldı hamile mısın sadece şaşırdım diye güldü bebiş mi geliyor test mi yaptın sen diye biraz tersledim ama Bende de bi ağlama hali var

Bazı insanlar heycanini belli edemiyor. Benim esim de öyle. Ben havalara ucarim o şükür der geçer. Belki öyle biridir esin

öyle düşünme. şaşırmıştır bir an, beklenmedik oldu ya. erkekler zaten kucaklarında aldıkları anda bağ kuruyolar bebekle. anneler gibi değiller. o yüzden hiç bunları düşünüp de hamileliğini zehir etme.

Geri çekilmeyi korunma basligi altinda yazmayin lutfen. Korunmak kondom, dogum kontrol hapi, igne, spiral gibi yontemleri icerir. Goruldugu uzere iceri bosalma olmasa da hamilelik olabilir. Bunu belirttikten sonra, bebeginiz hayirli olsun, esinize duygularinizi anlatabilirsiniz... Sizin ilk defa cocugunuz olacaksa daha cok heyecanlanmaniz normal bence.

sonucta sizin ilk bebeginiz ve ilk evliliginiz anne olmak istemek en dogal hakkiniz.

2 yıldır geri çekilme ile hamile kalmadım
1 kere istedik hemen oldu sağlıklı ilerlemedi düşük yaptım
kondoma benim alerjim var
ilaçta içmek istemiyorum
hiç doğum yapmadığım için iğne spiralde istemedm
yani bizim için geri çekilme bir korunma yöntemi

bu arada eşiniz işte olduğu için kafası dalgın olduğu için beklediğiniz tepkiyi vermemiştir
siz herşeyi ikinci eş olmanıza yormayın
yıpratır bu durum sizi

Geri çekilme zatennkorunma yöntemi değil olmasına şaşırmamanız lazımdı ayrıca adam istemiyor demek ki ilkinide istemediğinden mi aldırdırnız.
Öyleyse neden cocuk için uğraşıyorsunuz

Eve geldi şimdi sarıldı hamile mısın sadece şaşırdım diye güldü bebiş mi geliyor test mi yaptın sen diye biraz tersledim ama Bende de bi ağlama hali var
esin eve geldiginde guzel seyler soylemis bebis mi geliyomus daha ne belki is yerinde morali bozultu bir seye onda yada bir seye sinirlenmi olabilir. agzindan belki o anda oyle cikiverdi.

Şunu da düşünmek lazım senin ilk çocuğun olacak o yüzden yaşadığın duygular daha yoğun, eşin 2. kez baba olacağı için senin kadar yoğun yaşamamış olabilir. Tepkiside şaşkınlıktandır çok takılmamak lazım

Sizi yadirgamiyorum ama eşinize o bebek icin yaanan tutuşan gecelerce aglayan bizlerden bahsedermisiniz?

Kurban olduğum ALLAHIM cocuk diye yananlara vermiyor (vardir bir bildiği bir hayri, isyan asla degil) ama istemeyenlere veriyor. (Konu sahibi senin icin degil esin icin ve butun istemeyenler icin diyorum)

Ya korunuyorum demeyin lutfen arada hicbisey yok iki organ temas halinde. Ilacta icmiyosun. Neyin korunmasi bu?

Hayirli olsun.
Şafak Sezer'in filmi geldi aklıma istemsiz
Ama harbiden korunmuyorsun ki neyine şaşırmışsın, çekirge misali işte.
Bir de hanım ilkini kürtaj olmuş, neden acaba?

Haklısınız belki ben çok hassasım bilmiyorum ikinci eş olması durumuna bağlıyorum nedense içimi kemiriyor resmen

Sen adama niye o kadar takıldın ki. O senin gibi hissedemez. Senin hormonlar karman çorman. O na henüz bir etkisi yok. Bence hamileliğinin tadını çıkarmak için başkalarının da senin sevincini ortak olmasını bekleme. Harika bir haber. Yakında mide bulantilarin başlar. Belki de başlamaz. Hamilelik takip uygulaması indir veya kitap al. Onları oku sen ne tür harika şeylerin beklediğini öğren. Doktorunu bul. Tadını çıkar. Sen de harika şeyler olduğunu fark ederse esin gelir sana katılır fark etmezse de kendi bilir.
Hayvanlarda genelde kadınlar yavrusu bakar büyütür yetiştirir. Erkek ya hiç yok ya da varsa annenin hayatını biraz daha kolaylaştırmak için. Yemek buluyor koruma sağlıyor falan. Babaların görevi de aslında bu kadar. Çok ta şey yapmamak lazım. Üzme canını. Tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Kalp atışı duyulmadı boş gebelik olabilir denildi,daha sonra bebeğimin öldüğünü öğrendim kürtaj olmak zorunluluktu ama niçin bu kadar kürtaja takıldı?anlayamadm

Tebrikler canım öncelikle...

Ayrılmak için sebep değil tabi bu ama ne bileyim bazıları daha az tepki veriyor. Aslında çok sevinmesi gerekirdi benim eşim ilk duyduğunda bütün işlerini, evraklarını birbirine karıştırmış. İş ortağı anlattı ama herkes aynı olmuyor hem belki senin sağlığınla ilgili endişe etmiş de olabilir daha önce kürtaj olduğun için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…