- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi dangerousangel
-
Ailenin öldürmesi , yok sayması bunları bosvermelisiniz. Inceldigi yerden kopar.
Siz bebek istiyorsunuz diye başkaları da istemek zorunda mı? Bu nasıl bir mantıktır? Herkesin durumu aynı mı ki? Belki ilerde o da isteyecek ama şu an istemiyor? Neden doğursun ki? Siz istiyomuşsunuz inşallah olur ne diyelim ama kendinizle kıyaslamayın kimseyi.Hemen evlen bence bebeğin kısmeti varmış sağlıkla bir bebeği olsun isteyen o kadar çok kadın var ki bu kulüpte bende onlardan biriyim Ataman da olmul daha ne evlen bebeğinde gelsin bende 3 yıldır atama için bekliyorum ve bebeğim sağsalim gelsin ve atanayım diye günlerce dua ediyorum
Özel hastanede sistemde bekar olduğunuz gözüküyor dedi, kayıt açmadaki kadın. Ona istinaden bunu yazdım. Yoksa bende güncelleniyor biliyordum.. Yani emekli sigortasından yararlanıyor hala. Bu kendi kendine güncellenmiş olsa, eşinin sigortasından faydalanıyor olması gerekmez mi?
İnekler, koyunlar da can ama kurbanda kesip yiyorsunuz. Tavuğun döllenmiş yumurtasını da yiyorsunuz? İnsanın döllenmiş yumurtası neden alınmasın ki o zaman? Belli bir haftaya kadar insan embriyosu ve diğer hayvanların embriyosu aynı gelişimi gösteriyor örneğin. Hayvanları kesebiliyorsak insan embriyosunu da aldırmanın bir sakıncası yok bana göre. Çünkü daha tam anlamıyla büyümemiş.Direk evlenin . Sakın ama sakın bebeği aldırmayı aklınıza bile getirmeyin. Büyüyen herşey canlıdır ve o cenin şuanda içinizde büyüyor eğer bebeği aldırırsanız bana göre bir cana kıymış olacaksınız. Tüm hayatınız boyunca bu acı sizi bırakmaz. Sakın Aldırmayın
İnekler, koyunlar da can ama kurbanda kesip yiyorsunuz. Tavuğun döllenmiş yumurtasını da yiyorsunuz? İnsanın döllenmiş yumurtası neden alınmasın ki o zaman? Belli bir haftaya kadar insan embriyosu ve diğer hayvanların embriyosu aynı gelişimi gösteriyor örneğin. Hayvanları kesebiliyorsak insan embriyosunu da aldırmanın bir sakıncası yok bana göre. Çünkü daha tam anlamıyla büyümemiş.
Neden korkutmaya çalışıyorsunuz bu durumdaki insanları? Onlara vicdan yaptırıp psikolojilerini bozmaktan başka bir işe yaramaz bu tarz konuşmalar.
Aynen öyle. Ben olsam buraya konu açmaya korkardım. Resmen sanal lince uğruyorlar. İnsanın başına her şey gelebilir. Başkalarının hayatları ile ilgili ahkam kesmek kolay tabi. Sanki kendileri hayatı dört dörtlük yaşıyorlar.Burası eskiden böyle değildi. Kadınlar kulübü değil kadının kadına şiddeti kulübü oldu çıktı. Hele bu tarz konular için başlık açanlar bin pişman edilip itinayla postalanıyor burda. İlk sayfalarda üyenin biri yazmış aynı şeyleri yaşadım burda konu açtım psikolojim bozuldu diye. Ben okurken delleniyorum konuyu açanlar napıyor acaba.
Yok hayatım mahvolmayacak merak etmeyin:)Sevgilim evlenmek istiyorsa evlenir bebegimi dogururdum, tam tersi olsa çok düşünürdüm sanirim sonlandirirdim. Kimse böyle bir tercih yapmak zorunda kalmasin zor karar...
Karar ne olursa olsun hayatın mahvolacak gibi
Her şey için o kadar erken geliyor ki daha sevgilimle bi TAtile çıkmışlığımız bile yok gençliğimizi ziyan etmek de istemiyorum öte yandan nöbet usulü benim mesleğim napicam bu halde nasıl çalışılacam göreve adapte olmadan anne nasıl olucam hep bunları düşünüyorum
Herşeyin gönlünce olması için biraz gec kalmissin herşeyin günahını tasiyabilirsin yaptığın zinanin bile ama cinayetin günahını tasiyamassin o.masum bebeğe kıyma kendi arzuların için onu öldürmek ne kadar doğru bilmiyorum zaten sevdiğin bir adam karsindaki evlen yuvani kur çalış aileler zamanla herşeyi kabul ederAcele edip evlenelim diyor,ama insanlar mal değil ya anlarlar illaki.ben her şey gönlümce olsun istiyorum apar topar değil
Ailesinin öldürmesini mi boşversin?
Sen bu çocuğu aldırmaya karar vermişsin zaten. Bu konunun amacı ne o zaman? Kimseden fikir istemiyorsun ki. Onay istiyorsun. Aldır desinler, haklısın desinler istiyorsun.
Hayvanlar ile insanı nasıl bir tutabilirsiniz hayvanlar insanlar için yaratılmıştır. Bazıları yemek için bazıları hizmet içindirİnekler, koyunlar da can ama kurbanda kesip yiyorsunuz. Tavuğun döllenmiş yumurtasını da yiyorsunuz? İnsanın döllenmiş yumurtası neden alınmasın ki o zaman? Belli bir haftaya kadar insan embriyosu ve diğer hayvanların embriyosu aynı gelişimi gösteriyor örneğin. Hayvanları kesebiliyorsak insan embriyosunu da aldırmanın bir sakıncası yok bana göre. Çünkü daha tam anlamıyla büyümemiş.
Neden korkutmaya çalışıyorsunuz bu durumdaki insanları? Onlara vicdan yaptırıp psikolojilerini bozmaktan başka bir işe yaramaz bu tarz konuşmalar.
:)) Yani aile öldürmez ki onu demek istedim.
Bunlarla strese gitmeye gerek yok. Hayatına , geleceğine odaklansın.
Intihar düşünen biri bir başkasının oldurmesinden korkmaz ayrıca.
Hayvanlar ile insanı nasıl bir tutabilirsiniz hayvanlar insanlar için yaratılmıştır. Bazıları yemek için bazıları hizmet içindir
Söz konusu ise anne karnında büyüyen bir insandır. O şuanda büyüyor canlıdır yaşıyor. Kürtaj ise onu parçalayarak öldürmektir.
Korkutmak için değil doğru bildiğimi ve doğru olanı söylüyorum
Valla güzelim biraz ağır olucak kusura bakmada bu kadar sert bir aile ic8nde adamın koynuna girerken geleceğim mahfolcak dememissin sonuçta babam sevgilinle beraber olduğunu duydugundada seni öldürebilir dimi simdi hamile kalmissin apar topar 3vlenc3n hayatın mahfolcak öylemi gerçekten zor bir karar allah kolaylık versin umarım ileride pişman olacağın şeyler yasamassinHerkes tatil kismina takılmış ama derdim TAtile gidip eğlenmek değil sadece ben örnek verdim.normal olsun her şey istiyorum sadece zamanında olsun.evlenmeden birlikte olan tek kadın ben değilim sonuçta.evet koruyamadım tam şuan cezasını kat kat çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?