Hamileyim şimdi ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz bebek istiyorsunuz diye başkaları da istemek zorunda mı? Bu nasıl bir mantıktır? Herkesin durumu aynı mı ki? Belki ilerde o da isteyecek ama şu an istemiyor? Neden doğursun ki? Siz istiyomuşsunuz inşallah olur ne diyelim ama kendinizle kıyaslamayın kimseyi.

Özel hastane belki kendi kayıtlarından görmüş olabilir, daha önce oraya gidip kayıt açtıysanız. O konudan çok emin değilim. Ama ben evlendikten sonra işten ayrılmıştım kısa sürede, daha kimliğimi bile yenilememiştim, sgk'ya gittiğimde eşinizin sigortasına geçmişsiniz otomatik olarak dedi, ben de geçiş için işlem gerekir sanmıştım.
Ama sağlık ocağına hamilelik durumu düştüyse onlar devletin sisteminden evli olduğunu görüp aramış olabilir, onun için söylemiştim. Sigorta işini bilemiyorum, o işler çok karışık :)

İnekler, koyunlar da can ama kurbanda kesip yiyorsunuz. Tavuğun döllenmiş yumurtasını da yiyorsunuz? İnsanın döllenmiş yumurtası neden alınmasın ki o zaman? Belli bir haftaya kadar insan embriyosu ve diğer hayvanların embriyosu aynı gelişimi gösteriyor örneğin. Hayvanları kesebiliyorsak insan embriyosunu da aldırmanın bir sakıncası yok bana göre. Çünkü daha tam anlamıyla büyümemiş.
Neden korkutmaya çalışıyorsunuz bu durumdaki insanları? Onlara vicdan yaptırıp psikolojilerini bozmaktan başka bir işe yaramaz bu tarz konuşmalar.

Burası eskiden böyle değildi. Kadınlar kulübü değil kadının kadına şiddeti kulübü oldu çıktı. Hele bu tarz konular için başlık açanlar bin pişman edilip itinayla postalanıyor burda. İlk sayfalarda üyenin biri yazmış aynı şeyleri yaşadım burda konu açtım psikolojim bozuldu diye. Ben okurken delleniyorum konuyu açanlar napıyor acaba.

bence böyle konular açılmalı ve genşler bilinçlenmeli. kınamasın kimse de. kınayanların kendisi yaşamamış olabilir, belki ileride çocuğu yaşayabilir, bu da ona koyabilir.

karar alırken önünü arkasını düşünüp alın bence. istemeyerek bebek dünyaya getirmeyin. bu çocuğa da eziyet.

Sevgilim evlenmek istiyorsa evlenir bebegimi dogururdum, tam tersi olsa çok düşünürdüm sanirim sonlandirirdim. Kimse böyle bir tercih yapmak zorunda kalmasin zor karar...
Karar ne olursa olsun hayatın mahvolacak gibi

Aynen öyle. Ben olsam buraya konu açmaya korkardım. Resmen sanal lince uğruyorlar. İnsanın başına her şey gelebilir. Başkalarının hayatları ile ilgili ahkam kesmek kolay tabi. Sanki kendileri hayatı dört dörtlük yaşıyorlar.

Bir tarafta öldüren cinsten aile, diğer tarafta sevgilimle tatile bile cikmisligimiz yok diyen hamile bir genç kız.
Hayiflandiğin konu bu mu kuzum? E herşeyi yapmışsınız bi tatile de cikiverin bayram sonu. Senin de gonlun olsun.

Yapilacak en mantıklı iş bu haftasonu evleniyoruz biz deyip aileyi bir araya toplamak. Guzel bir nikah yapın. Sonrasi zaten gelir kendiliğinden.

Acele edip evlenelim diyor,ama insanlar mal değil ya anlarlar illaki.ben her şey gönlümce olsun istiyorum apar topar değil
Herşeyin gönlünce olması için biraz gec kalmissin herşeyin günahını tasiyabilirsin yaptığın zinanin bile ama cinayetin günahını tasiyamassin o.masum bebeğe kıyma kendi arzuların için onu öldürmek ne kadar doğru bilmiyorum zaten sevdiğin bir adam karsindaki evlen yuvani kur çalış aileler zamanla herşeyi kabul eder

Sen bu çocuğu aldırmaya karar vermişsin zaten. Bu konunun amacı ne o zaman? Kimseden fikir istemiyorsun ki. Onay istiyorsun. Aldır desinler, haklısın desinler istiyorsun.

Aynen canım bende onu anlamadım kararı belli zaten. Bu arada doğumuna az kalmış Allah sağ salim kavuştursun

Ben cok cok isteyerek cocuk yaptim. Kucagima saglikla alabildigim yavrum 4. hamileligimdi. Ona ragmen dogum sonrasi depresyona girdim. Cok defa 'istemiyorum bunu geri gonderin.' dedim. Simdi boyle dusunmuyorum tabi. Canim yavrum. Ama insan hele ki desteksiz kalinca boyle bir ruh haline burunebiliyor.
Ben istenmeyen cocuklarin dunyaya getirilmemesi taraftariyim. Ama dinden bagimsiz dusunuyorum tabi. Cok cok sevilmesi lazim bir bebegin.
Siz sanki birilerinin size 'kurtaj ol' demesi icin acmissiniz basligi ama burada size bunu soyleyecek cok cikmaz.
Dogurursaniz mi pisman olursunuz aldirirsaniz mi bunun iyi bi muhasebesini yapin.
Dogru insan olduguna eminseniz kacin evlenin.
Herkesin hakkinda hayirlisi olsun.

Hayvanlar ile insanı nasıl bir tutabilirsiniz hayvanlar insanlar için yaratılmıştır. Bazıları yemek için bazıları hizmet içindir
Söz konusu ise anne karnında büyüyen bir insandır. O şuanda büyüyor canlıdır yaşıyor. Kürtaj ise onu parçalayarak öldürmektir.
Korkutmak için değil doğru bildiğimi ve doğru olanı söylüyorum

:)) Yani aile öldürmez ki onu demek istedim.
Bunlarla strese gitmeye gerek yok. Hayatına , geleceğine odaklansın.

Intihar düşünen biri bir başkasının oldurmesinden korkmaz ayrıca.

Yani belki bizimkiler evet öldürmez de çok net de bir şey diyemiyorum Türkiye fazlasıyla karışık bir ülke

Hayvanların insan için yaratılması gibi bir düşünce fazla acımasızca değil mi

Yapmışsın bi cahillik bari arkasında dur gidin kıyın nilahınızı sonra herkese açıklayın bi iki ay sonra da hamileyim dersin olur biter

Pıt diye hamile kalmadın sen de biliyorsun değil mi. Öncelikle evlenmeden bunu yaşamak çok sağlıklı değil. Dünyanın binbir türlü hali var evlenemediğini düşün ne yani sen 1 dk bile sürmeyen bi haz yaşadın diye o çocuk sefil mi olacak. Hadi diyelim yaptın bir hata zibilyon tane korunma yöntemi var hadi onu da kullanmadın ertesi gün hapı var. Bütün bunların üstüne kusura bakma da psikolojim çok kötü deyip sıyıralamzsın çünkü "aa hiç farketmedim nasıl hamile kaldım acaba" gibi bir durum değil bu. Silkelen ve ne yapabileceğine karar ver.

Valla güzelim biraz ağır olucak kusura bakmada bu kadar sert bir aile ic8nde adamın koynuna girerken geleceğim mahfolcak dememissin sonuçta babam sevgilinle beraber olduğunu duydugundada seni öldürebilir dimi simdi hamile kalmissin apar topar 3vlenc3n hayatın mahfolcak öylemi gerçekten zor bir karar allah kolaylık versin umarım ileride pişman olacağın şeyler yasamassin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…