- 19 Mart 2016
- 378
- 549
- 103
- 26
- Konu Sahibi dangerousangel
-
Tabi dediğiniz gibi aykırı. Ablam 4 aydır evli 2aylık hamile ve hala kızlık soyismini kullanıyor, hala babamın sigortası altında. Evlendi ama nüfusa bildirmedi. Onu aradılar. Umarım doktor evlendiğini bildiği için aratmıştır. Yoksa gerçekten konu sahibinin bası belaya girebilir ve böyle bişey olmasını kesinlikle istemeyiz.Olabilir umarım da öyledir ya şuan akşam olmasa sağlık ocağına gidip sorcam artık. Çünkü sonuçta bir sürü insanın başından nice olay geçiyor. Tecavüz görüyor bazısı keşke susulmasa ama susadabiliype. Ne biliyşm Ama aranmaması lazım . Dediğim gibi aranmıyorda bekarda. Sisteme evli kaydı düşmeden diye biliyorum. Yanılmak istemiyorum ya bununla ilgili gerçekten böyle değilse çok yazık. İfşa bu özel hayatın gizliliğine aykırı. Anayasaya aykırı, kadın haklarına , insan haklarına aykırı
Kesinlikle hayatım mahvolacak
Artık nikah sonrası medeni durumunuz tüm resmi kayıtlarda güncelleniyor. Tc kimlik numarası bu sebepten var. Merkezi bir bilgi sistemi söz konusu artık. Ablanız kimliğini yenilememiş olabilir, ama nüfus müdürlüğü de dahil tüm resmi dairelerde evli olduğu bilgisi vardır. Bu işlemler artık otomatik gerçekleşiyor, sizin yalnızca gidip kimliği yeniletmeniz gerekiyorTabi dediğiniz gibi aykırı. Ablam 4 aydır evli 2aylık hamile ve hala kızlık soyismini kullanıyor, hala babamın sigortası altında. Evlendi ama nüfusa bildirmedi. Onu aradılar. Umarım doktor evlendiğini bildiği için aratmıştır. Yoksa gerçekten konu sahibinin bası belaya girebilir ve böyle bişey olmasını kesinlikle istemeyiz.
Yavrum bu ne rahatlık hala gonlumce olsun diyorsun ölümle burun buruna gelmişsin ailen yüzünden. Yıldırım nikahıyla evlenin. Düğünü daha sonra gönlünce yaparsın. Hamile oldugun ortaya çıkarsa da kimse bir şey diyemez nikahlı kocam dersin.Acele edip evlenelim diyor,ama insanlar mal değil ya anlarlar illaki.ben her şey gönlümce olsun istiyorum apar topar değil
Canım benim, Allah sabır versin.. Söylediklerin için teşekkür ederim.. Bende bir insanım ve gerçekten empati duyum çok yüksek. Bende bekardım, bende hamile kalabilirdim, bende aldırmak zorunda kalabilirdim.. Doğur demek hiç kolay değil.. Evlilik ve belli bir düzen üzerine bile hamilelik zor. Bakımı dert.. Hele bekarken bu gerçekten büyük sorun olur. Yani daha özgür, 30-35 yaş üstü, yalnız yaşayan bir kadın olsa belki doğur diyebilirdim..Ben aldirmak zorundaydim. Mecburdum yani yasasa bile. Evlilik disi bir durumdu. Buraya dertlesmek icin konu actigimde beddualar, kotu sozler neler isittim neler. O gece icim dısıma cıkana kadar agladım burada edilenler yuzunden. Hala acip okurum eski konumu. Birsey yazmislar mi diye. Bakin siz burada kimseden hirsinizi ciksrmiyorsunuz. İnsallah cocugun olmaz, vicdansiz gibi sozler sarfetmiyorsunuz. Ne guzel. Empati duygunuz var. Kimse isteyerek aldir ak icin hamile kalmiyor. Benimki kazaydi. Bu arkadasinki de oyle. Heeks hata yapabilir. Ama burada kimse kimseyi ezemez. Ezmemeli. Taktir ettim sizi cok. İnsallah sag salim kucaginiza alirsiniz yavrunuzu. İnsallah birgun benimde bebegim olur. Oyle bir psikoloji yaratti ki benim olayım bir daha bebegim olmayacagini bile dusunuyorum ara ara. Evet kurtaj oldum onu istemedim ama hala aklimda kalbimde. Dövmesi tam bilegimin uzerinde. Tarihini yazdirdim ustune de melek kanadi yaptirdim. Cunku o benim melegim. Hic dogmasa da hata da olsa melegim. Dogsa 6 aylik falan olacakti.
Doğurmak zorunda değilsin.Merhaba 25 yasındayım.sevglimle evlenmek istediğimizden ama babamın onayı olmadığından ama annemle babamın ayrı olduğundan ve babamla ilişkimin çok iyi olmadıgından bahsetmiştim daha önce.sonuc olarak en kısa zamanda evlenmek istiyoruz zaten ama herkesin gönlü olsun her şey içimize sinsin diye biraz beklememiz lazım.
Dün gebelik testi yaptım iki kere pozitif çıktı kan verdim hcg 6700 çıktı sonuç olarak hamileyim.ben ne yapicam şimdi? Ailem böyle bir şeyi asla normal karşılamaz hemen evlenin de demezler,beni öldürebilirler bile kesin reddederler zaten.dahası ben anne olmaya hiç hazır değilim atamam bile yeni yapıldı her şey oldu bittiye gelsin de istemiyorum.allahım napicam ben.intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum lütfen bana yardım edin,taşlamayın lütfen zaten psikolojim yeterince darma duman.
Özel hastanede sistemde bekar olduğunuz gözüküyor dedi, kayıt açmadaki kadın. Ona istinaden bunu yazdım. Yoksa bende güncelleniyor biliyordum.. Yani emekli sigortasından yararlanıyor hala. Bu kendi kendine güncellenmiş olsa, eşinin sigortasından faydalanıyor olması gerekmez mi?Artık nikah sonrası medeni durumunuz tüm resmi kayıtlarda güncelleniyor. Tc kimlik numarası bu sebepten var. Merkezi bir bilgi sistemi söz konusu artık. Ablanız kimliğini yenilememiş olabilir, ama nüfus müdürlüğü de dahil tüm resmi dairelerde evli olduğu bilgisi vardır. Bu işlemler artık otomatik gerçekleşiyor, sizin yalnızca gidip kimliği yeniletmeniz gerekiyor
Hemen evlen bence bebeğin kısmeti varmış sağlıkla bir bebeği olsun isteyen o kadar çok kadın var ki bu kulüpte bende onlardan biriyim Ataman da olmul daha ne evlen bebeğinde gelsin bende 3 yıldır atama için bekliyorum ve bebeğim sağsalim gelsin ve atanayım diye günlerce dua ediyorumMerhaba 25 yasındayım.sevglimle evlenmek istediğimizden ama babamın onayı olmadığından ama annemle babamın ayrı olduğundan ve babamla ilişkimin çok iyi olmadıgından bahsetmiştim daha önce.sonuc olarak en kısa zamanda evlenmek istiyoruz zaten ama herkesin gönlü olsun her şey içimize sinsin diye biraz beklememiz lazım.
Dün gebelik testi yaptım iki kere pozitif çıktı kan verdim hcg 6700 çıktı sonuç olarak hamileyim.ben ne yapicam şimdi? Ailem böyle bir şeyi asla normal karşılamaz hemen evlenin de demezler,beni öldürebilirler bile kesin reddederler zaten.dahası ben anne olmaya hiç hazır değilim atamam bile yeni yapıldı her şey oldu bittiye gelsin de istemiyorum.allahım napicam ben.intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum lütfen bana yardım edin,taşlamayın lütfen zaten psikolojim yeterince darma duman.
Güzel kardeşim, cümlenin sonuna sen bilirsin yazmışsın ama farkında olmadan isyan ediyorsun Allah'a. Bu bakış açını değiştir.Allahım burda aylarca yıllarca çocuk çocuk diye yanıyoruz sen böylesine veriyorsun oda onu parçalayarak öldürmek istiyor ya sen daha iyisini bilirsin. Günahı sevabı senin kimse seninle mezara girmeyecek ama sen sırf zevkin için o çocuğun katili olacaksan yazık aldır tabi tatilde ikincisini yaparsınız sevgilinle
Kesinlikle çocuk istemiyorsanız ikili korunma yöntemi seçin.Hem hap hem kondom.hem spiral hem hap gibi gibi.Belli ki çocuğu aldıracaksınız bari bundan sonra dikkat edin.Yazik günahKorunuyorduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?