- 10 Mayıs 2014
- 3.411
- 7.020
- 358
- Konu Sahibi dangerousangel
-
Cidden çok çirkin biri sanki bebeği olmayan anneler hakları başkasına verilmiş gibi isyan ediyor demişti çok haklıBize vermiyor Allah,verdiği de böyle yapıyor düşüncesi artık çok çirkin oluyor. Burda konu bambaşka, kimseyle ilgisi yok. Sadece konuyu açan kadın ve doğmamış bebeğiyle ilgili. Dünyada herkes her nimeti elde edemiyor, imtihanın sırrı bu, inanan için tabi.allah böyle diyenlere verse, (ki inş tez zamanda kucakları sağlıklı hayırlı evlatlarla dolar) belki onlar da başka şekilde zorluklar yaşayacaklar. Elimizde olup da başkasının kavuşamadığı ne çok nimet var farkındamıyız acaba. Ve çocuğu olan insanların olmayanlardan bağımsız bir hayat yaşadıklarını,o bebeklerin bize verilmesi gerekip de bizden esirgenen bebekler olmadıklarını bilsek.başkasının başarılı olmadığı imtihandan sanki biz başarıyla çıkmışız gibi azarlayarak konuşmasak.
Konu sahibi ben olsam evlenirdim, çocuğumu da nasibi varsa doğururdum, önce bir doktora gidin, kaçıncı hafta ne durumda bakın, süre geçmediyse o zaman düşünürsünüz. Ama kürtaj yaptırırsanız büyük ihtimalle kalbinizdeki sızı geçmeyecek.tabi bunları sevgilinizin bebeği kabul ettiğini düşünerek yazıyorum. İnsanların ne düşündüğünü umursamayın. Çok çekiniyorsanız doğum yaklaşınca bulunduğunuz çevreden uzaklaşırsınız. Bir sürü seçenek var. Yine de sizin kararınız
Şuanki durumumda arabesk olmuyorum gerçekçi oluyorum hanımefendi benim için sıradan bir hal değil ?ruh emici gibi yorumlar yazmayın lütfen meşgul etmeyin
Evlilik fisi hamile kalan kizini olduren de o kizin babasiydi abisiydi degil mi. İnsanlafi hayatlarini bilmeden yorum yapmamaliyiz. Evet buradaki insanlar bozdu. Kurtaj agir bir olaydır, isteyen icin de istemeyen icin de. Buraya dertlesmek icin konu actigimda kelimenin tam anlamiyla linc yedim. Bebegi istemedigim icin ne vicdansizligim kaldi ne kotulugum. Ne namusum kaldı ne baska birseyim. Evet karsi goruslere saygim var. Ancak gorusunu dile getirmek icin sırf kendi mutsuzlugunu bastirmak icin insanlari uzmek ne kadar dogru? Cocugu olmayan hanımlarin linclerine maruz kaldim ben. Benim uzerimden kendilerini tatmin ettiler. Cocuklarinin olmamasi benim sucummus gibi. Allah sana anne olmayi nasip etmesin senin gibilere cocuk vermesin dediler. Bu dogru mu allah askina. Benim cocugumdan psikolojimden anneligimden ne istediler. Ben o geceden sonra sabaha kadar agladim icim disima cikti. Kabus gibiydi. Sonra kanamam basladi ve kurtaj oldum. Hala soyluyorum kurtajın sebebi ben degil yazilanlar. Belki de kanamam baslamayacakti. O kadar yikmasalardi belki yasayacakti. Ben hala hakkimi helal etmiyorum. Hala acip acip konumu okumama uzulmeme sebep olan insanlara hakkimi helal etmiyorum. O yuzden yazdiklariniza lutfen dikkat edin. Soz ucar yazi kalir, insanlarin psikolojisinde derin yaralar acmaya hakkiniz yok. Cocuk sahibi olamamanızın nedeni buradaki kadinlar, ben ya da konu sahibi degiliz. O yuzden hirsinizi ondan cikarmaniz cok yanlis. Allah yardimciniz olsun bu arada.Bakın kendiniz yazmışsınız kimse çocuğunu sokakta bulmadı ki sokağa atsın ilk başta kızıp sonra yanında olacaklar senin de Allah yardımcın olsun ama sadece burdaki insanlar mı bozdu psikolojini
hiç üzülme böyle bir platformda ağzı olan konuşur ben sadece aklı basında yapılan yorumlari dikkate aliyorum mesela keske sende öyle yapsaydın insanların hayatına bu kadar müdahil olmasına izin vermemelisin.doğurganlığımız da allahtan geliyo bi kaç kişiye dert olabilir.şimdi nasılsın peki atlattın miEvlilik fisi hamile kalan kizini olduren de o kizin babasiydi abisiydi degil mi. İnsanlafi hayatlarini bilmeden yorum yapmamaliyiz. Evet buradaki insanlar bozdu. Kurtaj agir bir olaydır, isteyen icin de istemeyen icin de. Buraya dertlesmek icin konu actigimda kelimenin tam anlamiyla linc yedim. Bebegi istemedigim icin ne vicdansizligim kaldi ne kotulugum. Ne namusum kaldı ne baska birseyim. Evet karsi goruslere saygim var. Ancak gorusunu dile getirmek icin sırf kendi mutsuzlugunu bastirmak icin insanlari uzmek ne kadar dogru? Cocugu olmayan hanımlarin linclerine maruz kaldim ben. Benim uzerimden kendilerini tatmin ettiler. Cocuklarinin olmamasi benim sucummus gibi. Allah sana anne olmayi nasip etmesin senin gibilere cocuk vermesin dediler. Bu dogru mu allah askina. Benim cocugumdan psikolojimden anneligimden ne istediler. Ben o geceden sonra sabaha kadar agladim icim disima cikti. Kabus gibiydi. Sonra kanamam basladi ve kurtaj oldum. Hala soyluyorum kurtajın sebebi ben degil yazilanlar. Belki de kanamam baslamayacakti. O kadar yikmasalardi belki yasayacakti. Ben hala hakkimi helal etmiyorum. Hala acip acip konumu okumama uzulmeme sebep olan insanlara hakkimi helal etmiyorum. O yuzden yazdiklariniza lutfen dikkat edin. Soz ucar yazi kalir, insanlarin psikolojisinde derin yaralar acmaya hakkiniz yok. Cocuk sahibi olamamanızın nedeni buradaki kadinlar, ben ya da konu sahibi degiliz. O yuzden hirsinizi ondan cikarmaniz cok yanlis. Allah yardimciniz olsun bu arada.
Sen gebelikten ne derece etkilendin bilmiyorum ama ben cok etkilendim. İnsanlari hayatima karistirmak degil bu, sadece yazilanlar bende defin yaralar acti hepsi bu. Basindan beri anlatmak istedigim buydu. Cocuklari olmayan kadinlarin sebebi senmissin gibi sana yuklenmisler. Herkesin hayati imtihani farkli. Bunu idrak etmeliler. Evet iyiyim tesekkur ederim. Kurtajdan sonra uzunca bir sure tedavi oldum simdi daha iyiyim.hiç üzülme böyle bir platformda ağzı olan konuşur ben sadece aklı basında yapılan yorumlari dikkate aliyorum mesela keske sende öyle yapsaydın insanların hayatına bu kadar müdahil olmamasına izin vermemelisin.doğurganlığımız da allahtan geliyo bi kaç kişiye dert olabilir.şimdi nasılsın peki atlattın mi
Ya şaka gibisiniz gerHer şey için o kadar erken geliyor ki daha sevgilimle bi TAtile çıkmışlığımız bile yok gençliğimizi ziyan etmek de istemiyorum öte yandan nöbet usulü benim mesleğim napicam bu halde nasıl çalışılacam göreve adapte olmadan anne nasıl olucam hep bunları düşünüyorum
Valla ayakta alkışladım özellikle son paragrafınızı yanımda olsaydınız alnınızdan öperdim az da olsa benim gb düşünen insanlar varmış hali hazırda evli ve maddi gücü yerinde iken sırf kariyer yapamak biraz daha gezip tozmak adına korunuyor hatta hatta kürtaj bile oluyor bizzat benim kuzenim rahatına düşkünlüğünden çocuğunu düşürmek için elinden geleni yaptı ama siteye üyeyse eminim ki bu konunun altına ‘yapmayı biliyorsan bakmayı da bil’ diye ahkam kesecektir kadının kadına yaptığını kimse yapmıyorBurada her ama her konuda, bol keseden ahkam kesenler çok. 25 yaşındasın ve sırf seviştiğin için de hayatını kökten değiştirmek zorunda değilsin. Sevgilinle aceleyle evlensen bile o nasıl bir evlilik olacak kimbilir? Ailenle aran bozulursa da alalacele gencecik evlendiğin eşine ve ailesine muhtaç olacaksın.
Kürtaj buradaki gibi drama edenlere bakmadan, dikkatli düşünüp vereceğin bir karar.
10 yıldır aktif cinsel hayatım var, 30 yaşımdayım. 24-25 yaşımda hamile kalsaydım çok zorlanır ama aldırırdım. Her zaman çok dikkatli korundum ama en az 3-4 kere korunmama rağmen acaba hamile miyim paranoyası yaşadım. O bile zordu.
Şimdi 30 yaşımda hamile kalırsam, kimseyi saymaz bekar da olsam doğururdum. Buradaki kadınlar da zaten ya evlilik öncesi cinsel hayatı olmadığı/olamayacağı için cinsel hayatıyla barışık olanlara sinirliler ya da evliler ve bekar kadın olma gerçekliğini, 25 yaşında olma psikolojisini unutmuşlar.
Otur, burayı kapat, istersen bir psikolojik danışmana git ve ne istiyorsun, hayatta önceliklerin neler, bebeğe hazır mısın düşün. Ona göre vakit geçirmeden karar ver.
Burada kayınvalidem çocuğuma bakmayacakmış diye ağlayıp dert yanan kadınlar, gencecik kıza “herkese sırtını dön, doğur” diyor. Kendi hayatını sen biliyorsun. Sevişmek suç ya da kabahat değil.
Ya Allah aşkına ünlülerle bu kızın durumu bir mi? Kıyasladığınız kategoriye bi bakın dünya zaten onların etrafında dönüyor neye kime aldırış etsinlerBebeğin yaşama hakkını elinden alamazsınız. Size bu yolda sabır düşüyor.
Tv.de cümle aleme ilan ediliyor da, sanatçılar buna bile aldırış etmeyip evlilik öncesi müjdesini aldıkları bebeklerine sevgiyle sahip çıkıyor,hamileyken evlenebiliyor.
Evlenin, bebeğinizin ne zaman doğacağından kime ne? Daha doğana kadar 8 ayınız var.
Valla onu bastan dusuncektin..dahası ben anne olmaya hiç hazır değilim atamam bile yeni yapıldı her şey oldu bittiye gelsin de istemiyorum.allahım napicam ben.intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum lütfen bana yardım edin,
Bu arkadasın gebeliği TV.de magazin prog.larında ilan edilmeyecek. Yani durumu ünlülerle bir değil.Ya Allah aşkına ünlülerle bu kızın durumu bir mi? Kıyasladığınız kategoriye bi bakın dünya zaten onların etrafında dönüyor neye kime aldırış etsinler
19 yasimda evlendim.20 yasimda oglumu dogurdum.Hicte hayatim mahvolmadi.Cok sukur diyorum. Aileni ikna et evlen.Kusura bakma onu bastan dusunecektinKesinlikle hayatım mahvolacak
Bu dunyada gezip.tatile cikamadiniz diye o bebegi aldircaksiniz.Obur tarafta o gunahin bedelini nasil oduyceksinizTatile çıkmışlığınız yok ama maşallah beta hcg tavan?? Hazır değilseniz korunacaktınız, madem korunmadınız o zaman sonuçlarına katlanacaksınız. Evlat sahibi olabilmek için geçirdiğim tedavileri, harcadığım efor ve parayı şuraya yazsam kendinizi bırakır benim halime ağlarsınız. Bizler evlat sahibi olabilmek adına bu kadar uğraşırken sizin bu şekilde elde etmeniz de Rabbim’in imtihanı işte, ne gelirse eyvallah diyor dua etmeye devam ediyoruz. Size tek diyeceğim sakın o cana kıymayın, o kalbin atması bile nasıl bir mucize anlayamazsınız.
Bayan çok bilmiş hanımefendi hiçbir korunma yönteminin yüzde yüz koruyucu olmadığını bilmiyor olabilirsiniz fakat zor durumda olan bir ‘hemcinsinizin’ üzerinden hakarete varan ithamlarda bulunarak kendi egonuzu tatmin etmek uğruna lütfen bilgisizliğinizi kamuoyuna duyurmayınİçinizde size muhtaç, sizden beslenen bir can var ve siz intihardan mı bahsediyorsunuz? Yaşadığınız kolay bir durum değil kabul ediyorum ama düşündünüz mü insanlar neden sürekli hamile kalmıyor diye, neden biliyor musunuz? Korunma diye bir şey var ve bunun envai çeşit yolu var.
Hemen evlenmeyeceğinize göre, bu bebeği aldıracaksınız çok belli. Yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?