Hamileyim şimdi ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailen bu konuda çok net ve kabul etmezler sende çocuğa asla hazır değilsin ve evlenmenize daha var. Kuzum bile bile lades demissin ne yapalim şimdi biz Allah kolaylik versin nikahinizi kiyin bari herkes öğrenecek yakında

Cidden çok çirkin biri sanki bebeği olmayan anneler hakları başkasına verilmiş gibi isyan ediyor demişti çok haklı
Senin bebeğin çok başka onunki başka bir bebek o hamile kalmamış olsa onun yerine sen kalmayacaktın
Kimini Allah çocuksuzlukla imtihan ediyor kimi evli bile olsa keşke olmasaydı diyor
Kimi istiyor büyütüyor çocuğun kendisi bir imtihan oluyor

İşte bu yüzden evlenmeden cinsellik fikrine karşıyım. Çünkü bebeklere yazık oluyor. Korunmadınız mı kardeşim! O bebeğin ne suçu var!?? Millet yıllarca bebek sahibi olmak ister siz ise kıymetini bilmezsiniz...

Yazık sizin zihniyetinize.

Şuanki durumumda arabesk olmuyorum gerçekçi oluyorum hanımefendi benim için sıradan bir hal değil ?ruh emici gibi yorumlar yazmayın lütfen meşgul etmeyin

Intihar düşüncesi mi gercekci ?

Bir cana değil ama iki cana kıyarım demek mi gerçekçi ?

Nisanlinizla oturup enine boyuna konuşup karar vermelisiniz.

Ailenin öldürmesi , yok sayması bunları bosvermelisiniz. Inceldigi yerden kopar.

Madem sevgiliniz arkanızda öyleyse her şey daha kolay olur.

Zaten evlenmeyecek misiniz , ha bir sene önce ha sonra fark etmez ki ?

Bakın kendiniz yazmışsınız kimse çocuğunu sokakta bulmadı ki sokağa atsın ilk başta kızıp sonra yanında olacaklar senin de Allah yardımcın olsun ama sadece burdaki insanlar mı bozdu psikolojini
Evlilik fisi hamile kalan kizini olduren de o kizin babasiydi abisiydi degil mi. İnsanlafi hayatlarini bilmeden yorum yapmamaliyiz. Evet buradaki insanlar bozdu. Kurtaj agir bir olaydır, isteyen icin de istemeyen icin de. Buraya dertlesmek icin konu actigimda kelimenin tam anlamiyla linc yedim. Bebegi istemedigim icin ne vicdansizligim kaldi ne kotulugum. Ne namusum kaldı ne baska birseyim. Evet karsi goruslere saygim var. Ancak gorusunu dile getirmek icin sırf kendi mutsuzlugunu bastirmak icin insanlari uzmek ne kadar dogru? Cocugu olmayan hanımlarin linclerine maruz kaldim ben. Benim uzerimden kendilerini tatmin ettiler. Cocuklarinin olmamasi benim sucummus gibi. Allah sana anne olmayi nasip etmesin senin gibilere cocuk vermesin dediler. Bu dogru mu allah askina. Benim cocugumdan psikolojimden anneligimden ne istediler. Ben o geceden sonra sabaha kadar agladim icim disima cikti. Kabus gibiydi. Sonra kanamam basladi ve kurtaj oldum. Hala soyluyorum kurtajın sebebi ben degil yazilanlar. Belki de kanamam baslamayacakti. O kadar yikmasalardi belki yasayacakti. Ben hala hakkimi helal etmiyorum. Hala acip acip konumu okumama uzulmeme sebep olan insanlara hakkimi helal etmiyorum. O yuzden yazdiklariniza lutfen dikkat edin. Soz ucar yazi kalir, insanlarin psikolojisinde derin yaralar acmaya hakkiniz yok. Cocuk sahibi olamamanızın nedeni buradaki kadinlar, ben ya da konu sahibi degiliz. O yuzden hirsinizi ondan cikarmaniz cok yanlis. Allah yardimciniz olsun bu arada.

hiç üzülme böyle bir platformda ağzı olan konuşur ben sadece aklı basında yapılan yorumlari dikkate aliyorum mesela keske sende öyle yapsaydın insanların hayatına bu kadar müdahil olmasına izin vermemelisin.doğurganlığımız da allahtan geliyo bi kaç kişiye dert olabilir.şimdi nasılsın peki atlattın mi

Sen gebelikten ne derece etkilendin bilmiyorum ama ben cok etkilendim. İnsanlari hayatima karistirmak degil bu, sadece yazilanlar bende defin yaralar acti hepsi bu. Basindan beri anlatmak istedigim buydu. Cocuklari olmayan kadinlarin sebebi senmissin gibi sana yuklenmisler. Herkesin hayati imtihani farkli. Bunu idrak etmeliler. Evet iyiyim tesekkur ederim. Kurtajdan sonra uzunca bir sure tedavi oldum simdi daha iyiyim.

Ben çocuk kesinlikle istemiyorum evliyim ve deli gibi korunuyorum gene de korkuyorum hamile kalsam aldırırdım o kadar istemiyorum bu kadar ailen sert bu konuda sen nasıl korunmadın
Sana aldır aldırma diyemem ama kk ya böyle konu açmak büyük cesaret katil ilan ederler seni

Ya şaka gibisiniz ger
Valla ayakta alkışladım özellikle son paragrafınızı yanımda olsaydınız alnınızdan öperdim az da olsa benim gb düşünen insanlar varmış hali hazırda evli ve maddi gücü yerinde iken sırf kariyer yapamak biraz daha gezip tozmak adına korunuyor hatta hatta kürtaj bile oluyor bizzat benim kuzenim rahatına düşkünlüğünden çocuğunu düşürmek için elinden geleni yaptı ama siteye üyeyse eminim ki bu konunun altına ‘yapmayı biliyorsan bakmayı da bil’ diye ahkam kesecektir kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor

Ya Allah aşkına ünlülerle bu kızın durumu bir mi? Kıyasladığınız kategoriye bi bakın dünya zaten onların etrafında dönüyor neye kime aldırış etsinler

.dahası ben anne olmaya hiç hazır değilim atamam bile yeni yapıldı her şey oldu bittiye gelsin de istemiyorum.allahım napicam ben.intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum lütfen bana yardım edin,
Valla onu bastan dusuncektin.
Ne diye hmen o ise kalkisirsiniz.Hadi kalkistinz korunma diye birsey var cahil bilgiisiz insanlar degilsiniz.Simdi sen bebegi aldirmak istedigini anlatmaya calisiyosun bizden aldirmaktan baska caren yok dememizi bekliyosun ama.kimse demez diyemez cunki en gunahsiz o
Ailem oldurur diyosun madem bukadar korkuyodun daha.dikkatli olmaliydiniz.Uzgumum ama simdi.hersey oldu bittiye gelecek gibi

Ya Allah aşkına ünlülerle bu kızın durumu bir mi? Kıyasladığınız kategoriye bi bakın dünya zaten onların etrafında dönüyor neye kime aldırış etsinler
Bu arkadasın gebeliği TV.de magazin prog.larında ilan edilmeyecek. Yani durumu ünlülerle bir değil.
Bir nebze daha kolay... Tabi kendisi "dünyanın etrafında dönmüyorsa"!
Desinler için evladıma kıyamazdım ben. Ünsüz olduğum halde...

Bu dunyada gezip.tatile cikamadiniz diye o bebegi aldircaksiniz.Obur tarafta o gunahin bedelini nasil oduyceksiniz

Bayan çok bilmiş hanımefendi hiçbir korunma yönteminin yüzde yüz koruyucu olmadığını bilmiyor olabilirsiniz fakat zor durumda olan bir ‘hemcinsinizin’ üzerinden hakarete varan ithamlarda bulunarak kendi egonuzu tatmin etmek uğruna lütfen bilgisizliğinizi kamuoyuna duyurmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…