Hamileyim şimdi ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen kalbi güzel çok iyi bir insansın ve eminim ilerde çok güzel bir anne olacaksın. Şu konuda tek üzüldüğüm sen oldun. Kalbindeki acıyı yazılarında hissettim.
İnan bana senin kadar kalbi temiz olamam. O guzel kalbinden dokulen sozler icin cok tesekkur ederim. Umarim kalbinin ekmegini yersin. Sen cok iyi bir insansin. Allah hepimize iyi bir anne olmayi nasip etsin. :)

Bakın sizi anlıyorum ama konu sahibine yazdığım bir konuyu üstünüze alınmanıza anlam vermedim. Herkesin şartı farklı. Sizin zaten kürtajdan başka tercihiniz elbette yok. Olmasa iyiymiş keşke ama olmuş bir hata. Yaş ve konum itibariyle evlilik vs imkansız olduğundan yapcak bişeyiniz yok. Sözüm size değil ki benim.. sizin geçerli bir sebebiniz bar bence her ne kadar yanlışta olsa sebeb.

Ama gelelim bebek olmama mevzusuna. Yani bu hayatın gerçeği açın forumu okuyun. “Ben bebek sahibi olamaz” demedim! Bugün herkes lafaları istediği gibi yorumlamış mşllah herkes regl heralde alınganlık tavan :)) ben dedim ki “inşaallah buradaki bir çok kadın gibi daha sonra gelip o şekilde forumda görmeyiz” dedim. Çünkü çok kadın var burada “yıllar önceki kürtajımın vebalini ödüyorum, her yıl regl dönemim beni çatlatan migrenim tutar, yok ondan sonra engelli çocuğum oldu” vs vs yazanlar oldu... Ama elbette 5 kere kürtaj yaptırıp yine hamile kalan kadını daha az önce yukarda yazdım ve anlattım. Ben hamile kalamaz demedim. Ama inş bu vebal sana imtihan olarak dönmez dedim. Ki öylede.

Sebebimin yanlis oldugunu dusunmuyorum. Kalbi atmayan melegimi doguramazdim zaten. Korundugum halde hamile kaldim konu sahibini bilemem. Bu benim sucum degildi.. İyi geceler.

İnan bana senin kadar kalbi temiz olamam. O guzel kalbinden dokulen sozler icin cok tesekkur ederim. Umarim kalbinin ekmegini yersin. Sen cok iyi bir insansin. Allah hepimize iyi bir anne olmayi nasip etsin. :)
Amin canım şunu unutma Allah çok büyük, yargılayacak olan da sadece O, affedecek olanda. Rabbim güzel kapılar açsın. Kendini bu kadar hırpalama sana da günah. Hangimiz günahsızız, kusursuzuz?

Sebebimin yanlis oldugunu dusunmuyorum. Kalbi atmayan melegimi doguramazdim zaten. Korundugum halde hamile kaldim konu sahibini bilemem. Bu benim sucum degildi.. İyi geceler.

Kalbi atmıyorsa zaten evlide olsanız mecbur kürtaj olacaktınız :)) bu zaten buradaki “istemli kürtaj” konusuna dahi girmiyor. Yazmanızada üzülmenizede gerek bile yok. Bu zorunlu bişey. Sağlıklı bebeği aldırmamışsınız ki:)

İyi geceler sizede.

Amin canım şunu unutma Allah çok büyük, yargılayacak olan da sadece O, affedecek olanda. Rabbim güzel kapılar açsın. Kendini bu kadar hırpalama sana da günah. Hangimiz günahsızız, kusursuzuz?
Hic birimiz kusursuz degiliz. Hepimizin hatalari var. Ama sirf bir hata icin insanlara bu kadar yuklenmekte cok buyuk gunah. Ben bunu anlatmaya calistim. Ben kafayi yemistim burada yazilanlar yuzunden. Etkisinden zor ciktim,anti depresanlar kullandim kutu kutu. Bir sozun ne ksdar can yakabildigini, hayati ne kadar etkileyebildigini anlamiyor bazi insanlar. Umarım yasattiklari acilari yasamazlar. Guzel yorumlarin icin cok tesekkur ederim. Sonunda bende mutluyum, arada geliyor boyle. Ozluyorum bebegimi cok. Allah hepimizin kalbine guzellik versin. Siz cok iyi bir insansiniz, keske herkes sizin gibi empati yaparak yaklassa. Cok mutlu olun, cok cok mutlu olun. Umarım butun dualariniz gerceklesir.

Benim saglıklı giden gebeligim buraya konu acmamla bana linc girisimi yapmalarıyla aglatmalariyla mahfoldu. Sabaha kadar icim disina kadar agladim, o sabah kanama basladi ve kalbinin atmadigini ogrendik. Ben burada onu yasatmalari icin fikir istedim, onlar belki de benim melegime sebep oldu. Hakkimi helal etmiyorum kesinlikle. Dolayisiyla bu yuzden size yorum yapma ihtiyaci hissettim. Fikir ozgurlugu var. İsteyen istedigi yorumu yapabilir ama yorum yaparken de karsidakinin psikolojisini dikkate almak lazim. Anlatabildim mi bilmiyorum ama bu konuda cumlelerimi toparlayamiyorum. Kusura bakmayin rahatsizlik verdigim icin.

“Umarım yasattiklari acilari yasamazlar.”

Bu söz ile benim “umarım forumdakilerke aynısını yaşamazsınız” sözü arasında ne fark var?

Keşke eleştirdiğiniz sözleri kendiniz kullanmasanız :)

Canınızın yandığı benzer ama alakasız bir konu yüzünden; size yazılmamış ve sizi kapsamayan bir konu için boşuna gelin-güvey olup kendinizi üzdünüz. :) Oysa ne siz konuya dahilsiniz, ne ben siz ve sizin gibilere yazdım. :)

Amin sende çok çok mutlu ol. Rabbim kalan ömrünü, geçen ömründen daha mutlu etsin. Allah darda zorda kalan herkesin yardımcısı olsun

Siz benim ne demek istedigimi anlamamissiniz. Umarim "ayni linci" onlar yasamazlar demek istedim ben. Arada cok fark var. Size yorum yapmamin sebebi %2lik diye bahsettiginiz kisimdaki kurtaj olan kisimda olmam. İyi akşamlar.

Siz benim ne demek istedigimi anlamamissiniz. Umarim "ayni linci" onlar yasamazlar demek istedim ben. Arada cok fark var. Size yorum yapmamin sebebi %2lik diye bahsettiginiz kisimdaki kurtaj olan kisimda olmam. İyi akşamlar.

Peki o öyle olsun. :)
Kürtaj olan derken keyfi kürtaj burada bahsettiğimiz :) bebeği kalbi durup kürtaj olan birsürü insan var. Bu bende olabilirim Allah korusun. Her hamile yaşayabilir. Tıbben zaten mecburi bişey. Bu yüzden siz zaten ayrısınız dedim. Evli ve bebek istedenizde aynı durum yaşanabilirdi herkes kalabilir.
Sizede :)

Son cümlenin aynısını 2 gün önce yazdım, 5 sene sonra burda çocugum olmuyo diye konu açmaz umarım diye..

Mesajınız dikkatimi çekti. Büyük kızıma hamileyken bhcg değerim 4+5 günlük iken 49500 civarıydı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…