Hamileyim şimdi ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üfff mesele tatil değil bin kez dedim ayni şeyi yazıp durmayın artık.evlenme Arefesi de tam olarak sayılmaz babamı ikna etmeye çalışıyoruz daha .düğün tarihi belli olur anlarım dediğiniz şeyi.
İnsanlar anlamak istediğini anlıyorlar. Ailem duysa öldürür diyorsunuz hala şımarıklık yaptığınızı düşünebiliyorlar.

Yalnız kimse yemiyor o erken doğdu numaralarınıYarın da evlenseler herkesin gözünde evlilik dışı bir çocuk yapıldığı gerçeği değişmeyecek.

Yaa aldırmak isteyene her yol mübah, ama benim çevremde de çok var yukarı konuşarda da okuduysanız birsürü öyle kadın var. 2 gün konuşurlur belki ama emin olamazlar geçer gider. Cana kıyılmamış olur. Ama dediğim gibi isteyen kişi evli bile olsa aldırır. Zaten karar verilmiş, randevu alınmış. Gereksiz bir konu

Ayrıca insan yaşamadığı bir duyguya empati nasıl kurar yazmışsımız. Bence siz empatinin tanımını bir araştırın burda da paylaşın. Belki başka bilmeyenler de vardır

Üfff mesele tatil değil bin kez dedim ayni şeyi yazıp durmayın artık.evlenme Arefesi de tam olarak sayılmaz babamı ikna etmeye çalışıyoruz daha .düğün tarihi belli olur anlarım dediğiniz şeyi.

İlk yazdığınız başlıkta ne yazdıysanız ona göre konuşuyoruz. Dediğim gibi isteyen yolunu bulur. İstemeyen evlide olsa bahanesini koyar aldırır. Sizin tercihiniz. Hakkınızda hayırlısı

Ya evliye çocuk doğurmak k

ya evliye çocuk doğurmak kolay tabi.içinde bulunduğun şartlari anlatıyorsun şımarık diyorlar

Evliye derken? Tecavüz çocuğunu bile doğuran, aldırmaya kıyamayan vicdanlı insanlar varken. Kusura bakmayın anlayamam. Zaten yeni evli olsanızda aldırırdınız muhtemelen yazdığınız sebeblerden dolayı. Çünkü hazır olmamaktan vs bahsediyorsunuz. Tercih sizin ve partneirinizn

İlk yazdığınız başlıkta ne yazdıysanız ona göre konuşuyoruz. Dediğim gibi isteyen yolunu bulur. İstemeyen evlide olsa bahanesini koyar aldırır. Sizin tercihiniz. Hakkınızda hayırlısı
Aynen doğurmuyorum.hazır hissedene kadar da doğurmayacağım.hayatta yaptığım her şeyi alelade değil layığıyla yaparım çünkü.o yüzden aldım randevumu da.vicdanım da rahat.size iyi Doğumlar:)

Hayırlısı olsun. Madem kararını verdin burada konuşmak da artık senin için süreci zorlaştırmaktan başka bi şeye yaramaz.
Bebek istemeyen biri için hamileliğin duygusal bi tarafı olmadığını anlamayıp hala o senden besleniyo nasıl kıyarsın vs yorumları yapılıyo.
Ben de şuan hamileyim her an bebeğimi düşünüyorum ama senin karnındakiyle hiç bi bağın olmamasını anlayabiliyorum.
Konu sahibini anlamayan arkadaşlar, kalp atışı da tekmesi de siz o bebeği çok istediğiniz için size güzel geliyo. Anlayın bunu.

Ayrıca insan yaşamadığı bir duyguya empati nasıl kurar yazmışsımız. Bence siz empatinin tanımını bir araştırın burda da paylaşın. Belki başka bilmeyenler de vardır

Emoati kendini karşı tarafın yerine koyabilmektir. Ama bunun sağlıklı olması için en azından bazı yollardan geçmeniz lazım. Ben mesela bi anneme babama sağlıklı empati yapamam. Çünkü henüz çocuklarımı doğurup büyürüp evlendirmedim. Anlatabiliyor muyum ?

O zaman layıkıyla korunsaydınız. tşkler

Ya evliye çocuk doğurmak k

ya evliye çocuk doğurmak kolay tabi.içinde bulunduğun şartlari anlatıyorsun şımarık diyorlar
Bir bekar olarak yeterince empati kurabiliyorum. Bu çocugu doğurursanız 10 Daha dün annem bir akrabamız için kınamayayım ama kızı nişanlıyken hamile kaldı dedi.Aradan geçmiş 5 yıl ama o kızın adı nişanlyken hamile kalan kız. Emin olun kimse unutmuyor. Bence konu sahibi isabetli bir karar vermiş.

İyı bisey yapmadigin dogru ama hemen evlenmen lazım cunku ailen haliyle boyle boseyi hos karsilamaz bebegin sucu yok katil olma evlen ilk gecede hamile kalmisim dersin olur biter bebege kıyma kendine de kıyma

Yani kendi adıma söyliyim ben kesinlikle istemiyordum. Hazırda değildim. Sırf millet sussun diye yaptım. Hatta anneliği hiç hissetmedim başlarda. İstemiyordum üzülüyordum. Taa ki ilk kalp atışını duyana kadar. Ondan sonra kıyamadım onu istememeye, hep sevmeye bağlanmaya başladım. Nice zorluklarla bekarken, boşanma aşamasında, tecavüzden vs doğuran kişiler var. Buna kıyamamak, vicdan, annelik iç güdüsü sevgi diyoruz. Ama herkeste yok. Zaten olmayan da büyütmesin çocuk aldırsın doğru orası çocuğa yazık :)

Empati yeteneği olan insanlar kendini karşısındaki insanların yerine koyarak onları anlamaya çalışır. Aynısını yaptım konu sahibinin yerine kendimi koydum yaşayacaklarımı düşündüm ve hissettiklerimi yazdım. Sonuç olarak onun aldığı kararın aynısını alcağıma kanaat getirdim. Demekki empati yeteneğim yüksek

Tamam kurabiliyorsunuzdur. :) orayı geçiyorum.

Yani eğer 4 aylık hamile evlenirse kimse yemez. ama henüz yeniyken yapılırsa ilk geceden oldu 1 ayda erken doğdu denir geçer gider. (Artık konu sahibi için yazmıyorum bu arada)

Hem derlerki evlilikten once hamile kalanlarin cocugu erkek olurmus cok gordum hep erkek cikti bence ogluna kıyma

Sen bu konuda biraz kendini rahatlatmak istermiş gibi üste çıkma çabasındasın.
Ben baştan beri seni destekledim ama bu tavır hoş değil. Her şeyi layığıyla yaparım filan :)
Vicdanın rahat olsun tamam, artık olmamasının faydası da yok ama iyi bişey yapmış gibi de yaklaşmamalısn. Bundan ders almalısınız.
Sonuçta siz korunmaya yeterince özen göstermediğiniz için bi gebelik oluştu ve sorumluluğu size aitti. Umarım tekrarının olmamasını sağlarsınız.

Empati yeteneği yükseklik alçaklık demedim :)))
Yeni evli veya bekar birinin, 40 yaşında evli çocuklu hatta evlendirmiş bir kadının çocuğu hakkında konuşması ne kadar saçma ise (çünkü o yoldan geçmemiş.) o kadsr saçma. Herşeye empati yapılmaz. Çünkü sağlıklı olmaz :))) Şahsen bekarken onu yaparım bunu yaparım diyen herkes evlenince tam tersini yapıp annesi gibi düşünüyor. Neden? Çünkü ortak noktalar arttıkça daha sağlıklı düşünülüyor. Bol keseden sallanmıyor.

Yangından mal kaçırır gibi nikah kıyılacak ve çocuk 1 ay erken doğmuş olacakNeyse susuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…