- Konu Sahibi dangerousangel
-
Karariniz neBenim dört gün önce 6700 dü şimdi kaç olmuştur aşlah bilir .5+4 üm
Mesajınız dikkatimi çekti. Büyük kızıma hamileyken bhcg değerim 4+5 günlük iken 49500 civarıydı.
Son cümlenin aynısını 2 gün önce yazdım, 5 sene sonra burda çocugum olmuyo diye konu açmaz umarım diye..
Benim 4+1 ken 190 dı valla gacılar, herkesin farklı olabiliyorYani tek ben değil birçok kişiye fazla gelmiş. Ama demekki bazı bünyelerde daha yüksekte oluyor ne diyim :)) 49500 ile rapor kağıdındali değer bile 4 haftalık göstermez referans ararlığı için diyorum :)
Yüzde 2 lik kısımdayım ve bekarım. Konu sahibiyle empati kurabiliyorum. Yüzde 98 lik kısım bekarken hamile kalan kişinin ailesi tarafından ne gibi tepkilerle karşılaşcağını kestiremez. Bu durumda yüzde 2 lik kısım onu daha iyi anlayacaktır.Ben öyle bişey asla demedim bu tamamen sizin yorumunuz. Ama bu forumda öyleleri çok gördük diyorum. Evliliğimde dahil olmak üzere öyle zor zamanlar atlattım ki bunlar komik geliyor bana. Siz sağlık sorunu ne demek onu bilmiyorsunuz. Yıllarca bebek isteyip olmaması ne demek, sürekli düşük yapmanın acısı.. 5-10 yıldır evli olupta insanların hala yok mu bebek sorularına gözler yaşlı cevap veren insanların sizin yerinizde olmak için neler çektiğini mesela...
Yani velhasıl karar siz ve nişanlınızın. Zaten kararı verdiyseniz buradaki bayanların %98 i aldır demez. Ancak %2 lik bir kısım der. Onlarında geneli bekar veya kürtajı adet edinmiş bebeğin kıymetini bilmeyen kişilerdir...
Demek istediğim sevdiğiniz adam ve düğün arefesinde birinin böyle bir kararı “bence” keyfe keder. Tatil gezme tozma vs bebek aldırmak için fazla bencilce bence. Maddi olarak aman aman sorunda yoktur. Atanmışsınız. İşinizde elinizde. Şahsen ben hep bebek yapmak için hazır olmayı bekledim ama kaç senedir hazır olamadım. Demekki hazır olmayı beklemek diye bişey yok dedim ve yaptım. Allah zaten yardımını veriyor.
Yüzde 2 lik kısımdayım ve bekarım. Konu sahibiyle empati kurabiliyorum. Yüzde 98 lik kısım bekarken hamile kalan kişinin ailesi tarafından ne gibi tepkilerle karşılaşcağını kestiremez. Bu durumda yüzde 2 lik kısım onu daha iyi anlayacaktır.
Konu sahibiyle hangimiz daha iyi empati kurabiliriz peki? Evliler hiç yorum yapmasın bence.Bekar ve kürtaj yaptırmamış birinin bu konuya yorum yazması, benim için bekara kadın boşamak sözü gibi :) insan yaşamadığı bir duyguya empati nasıl kurar? O bebeğim kalp atışını duymak bambaşka bişey. Duyupta kıyabilen birine aklım almaz..
Konu sahibiyle hangimiz daha iyi empati kurabiliriz peki? Evliler hiç yorum yapmasın bence.
Konu sahibinin ailesi çok katı ve belli ki bu durumu kabullenemeyecek. Şahsen durumları göz önünde bulundurdurduğumda kendimce en mantıklı yorumu yaptığımı düşünüyorum. Kendime gelince ben cinsel birliktelik bile yaşamamış biriyim. Asla kimseye bekarken neden yaptın sonunu düşünmedin deme hakkım yok. İlerde ne yaşayacagımızı bilemeyiz. Ben empati kurarak yorum yapıyorum. Dilerim konu sahibi için hayırlısı neyse o olur.Herkes pek tabii yorum yapabilir.
Evli olsak da bekar olsak da kişiıi tam anlamıyla anlamamız mümkün değil.
Kararı verecek olan kendisi, ortamını da kendisi biliyor kalbi de aklı da kendinin.
Hiç birimiz sınanmadığımız acılar ile ilgili kati yargılar veremeyiz.
Konu sahibiyle hangimiz daha iyi empati kurabiliriz peki? Evliler hiç yorum yapmasın bence.
Konu sahibinin ailesi çok katı ve belli ki bu durumu kabullenemeyecek. Şahsen durumları göz önünde bulundurdurduğumda kendimce en mantıklı yorumu yaptığımı düşünüyorum. Kendime gelince ben cinsel birliktelik bile yaşamamış biriyim. Asla kimseye bekarken neden yaptın sonunu düşünmedin deme hakkım yok. İlerde ne yaşayacagımızı bilemeyiz. Ben empati kurarak yorum yapıyorum. Dilerim konu sahibi için hayırlısı neyse o olur.
Bekarken hamile kalsam aldırırdım. O zaman siz de sadece benzer şeyleri yaşadığınız konuya yorum yapın. Mesela bekarken hamile kalmadığınız için bu konuya hiç yorum yapmayınİşte daha cinsel tecrubesi olmayan birinin bile kürtaj hakkında yorum yapması ne kadar mantıklıysa bizimkide öyle
Bekarken hamile kalsam aldırırdım. O zaman siz de sadece benzer şeyleri yaşadığınız konuya yorum yapın. Mesela bekarken hamile kalmadığınız için bu konuya hiç yorum yapmayınBen yaşamasam da yaşayabilme ihtimalim olduğu için bu konuya kemdimi sizden daha yakın hidsedyrm
Konu sahibinin de başka seçeneği yok zaten. Bakın 2.paragrafta empati kurdunuz tebriklerHamileliğin, o kalp atışının verdiği bağın ne demek olduğunu bildiğim için “evlenme arefesinde” birinin sırf tatil vs hazır değilim diye aldırması bence tamamen şımarıklık ve bencilce bir yaklaşım.
Ama bekarken hamile kaldıysan ananın evine gidemeyeceğine göre tabi aldırcan yapcak bişey yok.
Konu sahibinin de başka seçeneği yok zaten. Bakın 2.paragrafta empati kurdunuz tebrikler
Üfff mesele tatil değil bin kez dedim ayni şeyi yazıp durmayın artık.evlenme Arefesi de tam olarak sayılmaz babamı ikna etmeye çalışıyoruz daha .düğün tarihi belli olur anlarım dediğiniz şeyi.Hamileliğin, o kalp atışının verdiği bağın ne demek olduğunu bildiğim için “evlenme arefesinde” birinin sırf tatil vs hazır değilim diye aldırması bence tamamen şımarıklık ve bencilce bir yaklaşım.
Ama bekarken hamile kaldıysan ananın evine gidemeyeceğine göre tabi aldırcan yapcak bişey yok.
Yalnız kimse yemiyor o erken doğdu numaralarınıKonu sahibin erken nikah yapma ve erken doğum diyip doğurma ihtimali var ama kolay ve bencil yolu seçiyor. Demek istediğim bu. Yani yakında evlilik var zatenah anlatabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?