- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi dangerousangel
-
Tüm mesajları yargılamaktan ve laf sokmaktan ibaret.
Bir anne olarak konu sahibini anlayabilmeniz ne kadar olgun ve yüksek empati yeteneğine sahip olduğunuzu gösteriyor
Okuyarak söyledim zaten. Konu sahibi çocugu benimsese ne şu durumda. Sanki evli bir anne çocugunu istemiyormuş gibi yorum yapmışsınız.Eger okumus olsaydiniz bunu nie soyledigimi anlardiniz ben nie soyledigimi acikliga kavusturdum
Yani onlara göre bakılırsa vicdanım sorgulanamaz. :) alay ettiğim yok. Hakaret edip seviyesizleştiğimde.. herkes dilediğini yazabilir ama Rabbimin yasakladığına, bebeğine merhamet etmeyene ben edemem. Rabbim merhamet etsin affetsin inş.
Bu arada evliler hiç yorum yapmasın bence lafını hanımefendinin lafına karşılık yazdım. Benim haddime değil kimin ne yazacağına karar vermek.Konu sahibiyle hangimiz daha iyi empati kurabiliriz peki? Evliler hiç yorum yapmasın bence.
Onlar kim oluyor? Sen gayet milletin vicdanini sorguluyorsun ama. Hatta vicdansizlik ile itham ediyorsun. Merhamet etmek, ille dogur demek degil. Dogurma demekte merhametten geliyor fakat bunu asla anlayacagini sanmam.
Sen alay etmeye devam et. Ne yapacaksin bu isin felsefik ve pratik boyutunu. Alay ettin, vicdani rahatlattin iste, durabilirsin artik.
Hehehe cuk oturmuş. Arkadasim bosver yorum yapma. Zaten kararini vermis. Milleti birbirine dusurmekten baska ise yaramadi konu.O zaman layıkıyla korunsaydınız.tşkler
Bu arada evliler hiç yorum yapmasın bence lafını hanımefendinin lafına karşılık yazdım. Benim haddime değil kimin ne yazacağına karar vermek.
Hehehe cuk oturmuş. Arkadasim bosver yorum yapma. Zaten kararini vermis. Milleti birbirine dusurmekten baska ise yaramadi konu.O zaman layıkıyla korunsaydınız.tşkler
Hehehe cuk oturmuş. Arkadasim bosver yorum yapma. Zaten kararini vermis. Milleti birbirine dusurmekten baska ise yaramadi konu.
Rabbimin merhametiYani onlara göre bakılırsa vicdanım sorgulanamaz. :) alay ettiğim yok. Hakaret edip seviyesizleştiğimde.. herkes dilediğini yazabilir ama Rabbimin yasakladığına, bebeğine merhamet etmeyene ben edemem. Rabbim merhamet etsin affetsin inş.
Siz halden anlamayan birisisin z bundan eminim ama. Allah siz ve sizin gibilerden korusun herkesi.Ama cinsel deneyimi olmayanlar yardırsın burada değil mi?herkes yazabilir elbette ama yazmayın diyen sizdiniz bende ona güldüm. Bence gayet gülüncrk bişey deneyim yaşamamış birinin “evliler anlamaz” demesi
Bosver zaten kararini bastan vermisKesinlikle öyle :)) hem rahatsızlar, ben tam gidiyorum. Yine dayanamayıp sataşıyorlar bana
Rabbimin merhameti
Siz halden anlamayan birisisin z bundan eminim ama. Allah siz ve sizin gibilerden korusun herkesi.
Bosver zaten kararini bastan vermis
Hali hal olanı anlarız elbette. Ama olmayan hali, hal yapmaya çalışana yazarız. :)
Konu sahibinin halinden anladığınız çok belli. Laf soktunuz anca. Bu grubun amacı yargılamak ve laf sokmaksa kimse derdini anlatmasın boşuna.Hali hal olanı anlarız elbette. Ama olmayan hali, hal yapmaya çalışana yazarız. :) anladığı kadar, anlamadığı kader.
keske bunlari korunmasiz sevisirken dusunseydiniz.Her şey için o kadar erken geliyor ki daha sevgilimle bi TAtile çıkmışlığımız bile yok gençliğimizi ziyan etmek de istemiyorum öte yandan nöbet usulü benim mesleğim napicam bu halde nasıl çalışılacam göreve adapte olmadan anne nasıl olucam hep bunları düşünüyorum
hamileliginizin alelade is yapmadiginizdan haberi var mi? yok gibi duruyor.Aynen doğurmuyorum.hazır hissedene kadar da doğurmayacağım.hayatta yaptığım her şeyi alelade değil layığıyla yaparım çünkü.o yüzden aldım randevumu da.vicdanım da rahat.size iyi Doğumlar:)
Konu sahibinin halinden anladığınız çok belli. Laf soktunuz anca. Bu grubun amacı yargılamak ve laf sokmaksa kimse derdini anlatmasın boşuna.
Konu sahibi ve sizin aranızdaki mesajları kastederek öyle dedim. Onun dışında siz laf soktunuz ben laf soktum konu uzadı gitti. Kendi derdimize düştük konu saptı. Ama konu sahibi zaten zor durumdayken iğnelemeniz hiç hoş değil.Siz zaten gül uzattınız bana hep
Almak istediğiniz cevapları alamamak yargılamaksa eyvallah ne diyim
Yine de çok üzüldüm bir bebeğin ölmesineAynen doğurmuyorum.hazır hissedene kadar da doğurmayacağım.hayatta yaptığım her şeyi alelade değil layığıyla yaparım çünkü.o yüzden aldım randevumu da.vicdanım da rahat.size iyi Doğumlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?