Hamileyim şimdi ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir anne olarak konu sahibini anlayabilmeniz ne kadar olgun ve yüksek empati yeteneğine sahip olduğunuzu gösteriyor

Cocuk hayatimda basima gelen en zor ve en harika birsey. Esim olmasa,isim (para) olmasa, çevre kabul etmese, gerçekten çok çok zor bir durum. Bir çoçugun çok ihtiyaçlari vardir. Bir insandir o, bir bireydir. Benim gözümde öyle dogur demek ile is bitmiyor. Benim nezdimde tam kiyamadigimdan dolayi dogur diyemiyorum.

O bir dogum ile 3 hayat ve daha fazlasi etkileniyor. Geri dönüsü olmayan bir sekilde.

Onlar kim oluyor? Sen gayet milletin vicdanini sorguluyorsun ama. Hatta vicdansizlik ile itham ediyorsun. Merhamet etmek, ille dogur demek degil. Dogurma demekte merhametten geliyor fakat bunu asla anlayacagini sanmam.

Sen alay etmeye devam et. Ne yapacaksin bu isin felsefik ve pratik boyutunu. Alay ettin, vicdani rahatlattin iste, durabilirsin artik.

Konu sahibiyle hangimiz daha iyi empati kurabiliriz peki? Evliler hiç yorum yapmasın bence.
Bu arada evliler hiç yorum yapmasın bence lafını hanımefendinin lafına karşılık yazdım. Benim haddime değil kimin ne yazacağına karar vermek.

Peki sizde bana pirim vermeyip yazmayabilirsiniz o zaman :))

Bu arada evliler hiç yorum yapmasın bence lafını hanımefendinin lafına karşılık yazdım. Benim haddime değil kimin ne yazacağına karar vermek.

Ama cinsel deneyimi olmayanlar yardırsın burada değil mi? herkes yazabilir elbette ama yazmayın diyen sizdiniz bende ona güldüm. Bence gayet gülüncrk bişey deneyim yaşamamış birinin “evliler anlamaz” demesi

Rabbimin merhameti Siz halden anlamayan birisisin z bundan eminim ama. Allah siz ve sizin gibilerden korusun herkesi.

Rabbimin merhameti
Siz halden anlamayan birisisin z bundan eminim ama. Allah siz ve sizin gibilerden korusun herkesi.

Hali hal olanı anlarız elbette. Ama olmayan hali, hal yapmaya çalışana yazarız. :) anladığı kadar, anlamadığı kader.

Hali hal olanı anlarız elbette. Ama olmayan hali, hal yapmaya çalışana yazarız. :)
Hali hal olanı anlarız elbette. Ama olmayan hali, hal yapmaya çalışana yazarız. :) anladığı kadar, anlamadığı kader.
Konu sahibinin halinden anladığınız çok belli. Laf soktunuz anca. Bu grubun amacı yargılamak ve laf sokmaksa kimse derdini anlatmasın boşuna.

keske bunlari korunmasiz sevisirken dusunseydiniz.

hamileliginizin alelade is yapmadiginizdan haberi var mi? yok gibi duruyor.

Siz zaten gül uzattınız bana hep
Almak istediğiniz cevapları alamamak yargılamaksa eyvallah ne diyim
Konu sahibi ve sizin aranızdaki mesajları kastederek öyle dedim. Onun dışında siz laf soktunuz ben laf soktum konu uzadı gitti. Kendi derdimize düştük konu saptı. Ama konu sahibi zaten zor durumdayken iğnelemeniz hiç hoş değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…