- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi dangerousangel
-
Konu sahibi ve sizin aranızdaki mesajları kastederek öyle dedim. Onun dışında siz laf soktunuz ben laf soktum konu uzadı gitti. Kendi derdimize düştük konu saptı. Ama konu sahibi zaten zor durumdayken iğnelemeniz hiç hoş değil.
Tüm mesajları yargılamaktan ve laf sokmaktan ibaret.
gayet olumlu tepkiler veriyoruz canim . Bel alti bi yoruma gerek yoktu benceKürtaj günah diyen insanlar, acaba lisede seks eğitimi verilsin korunma yöntemleri öğretilsin denilince ne tepki veriyorlar
Inanciz olabilirsiniz lakin inancli olanlara bu sekilde yaklasmaniz hic hos degil bence.Çocukları okumasın diye evine posta gazetesi almayan insanlar
Konu sahibi kararını baştan vermiş zaten, bu konuyu niye açmış pek anlayamadım.
Herşeyi layıkıyla yaptığı için kürtaj olmaya karar vermiş zaten...
Birçok konuda "kazayla" hamile kalınması kısmına veryansın edip hatta bu konuyla dalga geçilirken, bu konuda gayet makul ve anlayışlı cevaplar verilmiş. Evlilik dışı ilişkilerde korunma çok daha önemliyken hâlbuki.
Vallahi ben gayet güzel korundum son derece de aydın bilgili kültürlü bir insanım merak etmeyin.allah verdi.meselenin inançla ne alakası var posta gazetesi alıp almamanın?Inanciz olabilirsiniz lakin inancli olanlara bu sekilde yaklasmaniz hic hos degil bence.
Evet Kürtaj Günah ama o Günaha girmemek icin bi cok sey ztm haram kilinmis. Bence bilginiz olmadigi konuda bilip bilmeden yorum yapmak asil Cahilliktir...
Ve siz keske biraz Aydin olup Korunma yöntemini arastirip kullansaydiniz
Cevapladiginiz yorum hitafen yazdim.Vallahi ben gayet güzel korundum son derece de aydın bilgili kültürlü bir insanım merak etmeyin.allah verdi.meselenin inançla ne alakası var posta gazetesi alıp almamanın?
E korunurken gebe kalmak başka nasıl açıklanir?? Pembe kadrajla sen bi polemik okulu falan kurun bari araya gitmesin bu çenenizCevapladiginiz yorum hitafen yazdim.
Birde piskin piskin Allah verdi diyorsunuz Allah iyliginizi versin ne diyeyim..... Cehaletin böylesi
saygidan da yoksunsunuz Masallah. Cahilliginiz ve saygisizliginz ile kalin...E korunurken gebe kalmak başka nasıl açıklanir?? Pembe kadrajla sen bi polemik okulu falan kurun bari araya gitmesin bu çeneniz
Doktorum bu Arada ben 6 yıllık tıp fakültesi bitirdim.tüm korunma yöntemlerini ezbere biliyorum yanii,siz hiç merak etmeyin.siz de kendinizi beğenmişliğinizle ve sağa sola saçtınız nefretle kalın olur muu,polemikli günler ay pardon iyi günlersaygidan da yoksunsunuz Masallah. Cahilliginiz ve saygisizliginz ile kalin...
Aynen başka bi konuda kadın 3. Çocuğuna hamile diye yemediği laf kalmamışKonu sahibi kararını baştan vermiş zaten, bu konuyu niye açmış pek anlayamadım.
Herşeyi layıkıyla yaptığı için kürtaj olmaya karar vermiş..
Birçok konuda "kazayla" hamile kalınması kısmına veryansın edip hatta bu konuyla dalga geçilirken, bu konuda gayet makul ve anlayışlı cevaplar verilmiş. Evlilik dışı ilişkilerde korunma çok daha önemliyken hâlbuki..
Doktorum bu Arada ben 6 yıllık tıp fakültesi bitirdim.tüm korunma yöntemlerini ezbere biliyorum yanii,siz hiç merak etmeyin.siz de kendinizi beğenmişliğinizle ve sağa sola saçtınız nefretle kalın olur muu,polemikli günler ay pardon iyi günler
ben yazarım normalde daha sana ama ban yerim o yüzden sizi ve önyargılarınızı ve kibrinizi Allah’a havale ediyorum selametle.Hanimefendi Mesleginiz beni ilgilendirmiyor kendinizi mesleginizle gelistirmis olabilirsiniz ki hic inandirici gelmedi bana lakin Insanlikdan ,sagidan nasibinizi almamissin cahil kalmissiniz. Rica ederim daha fazla alinti yapmayin Zira cehaletiniz beni cok yordu ....
E korunurken gebe kalmak başka nasıl açıklanir?? Pembe kadrajla sen bi polemik okulu falan kurun bari araya gitmesin bu çeneniz
bak duramadı geldi gene..İstemediğiniz cevapları almak için buraya geliyorsunuz. Hayır sonra atar gider ben anlamıyorum. Kardeşim git çocuğu kimle yaptırysan ona sor zaten kararını vermişsin. Amacın ne
Doktorum bu Arada ben 6 yıllık tıp fakültesi bitirdim.tüm korunma yöntemlerini ezbere biliyorum yanii,siz hiç merak etmeyin.siz de kendinizi beğenmişliğinizle ve sağa sola saçtınız nefretle kalın olur muu,polemikli günler ay pardon iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?