- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi dangerousangel
-
Bu neydi şimdi?Hem derlerki evlilikten once hamile kalanlarin cocugu erkek olurmus cok gordum hep erkek cikti bence ogluna kıyma
Şu laf sokma halleriniz yok mu.Dilerim ilerde evlatlarınızda yaşamazsınız.
Benim empati çok sağlıklı yalnız. Benim ailem de konu sahibinin ailesi gibi. Emin olun aynısını yapardım. Ömür boyu insanların laf sokmalarıyla baş etmekten iyidir.Empati yeteneği yükseklik alçaklık demedim :)))
Yeni evli veya bekar birinin, 40 yaşında evli çocuklu hatta evlendirmiş bir kadının çocuğu hakkında konuşması ne kadar saçma ise (çünkü o yoldan geçmemiş.) o kadsr saçma. Herşeye empati yapılmaz. Çünkü sağlıklı olmaz :))) Şahsen bekarken onu yaparım bunu yaparım diyen herkes evlenince tam tersini yapıp annesi gibi düşünüyor. Neden? Çünkü ortak noktalar arttıkça daha sağlıklı düşünülüyor. Bol keseden sallanmıyor.
Benim empati çok sağlıklı yalnız. Benim ailem de konu sahibinin ailesi gibi. Emin olun aynısını yapardım. Ömür boyu insanların laf sokmalarıyla baş etmekten iyidir.
Tabiki her hatanın bir bedeli olacak. Konu sahibi hayat boyunca bu vicdan azabıyla yaşayacak.:))) dilerim kimse yaşamaz. Hatta kürtajın vebalini başka şekilde çekmez. Emin ol benim burd yazdığumdan kat be kat büyük o... :)
Ben ilk cocugimun cinsiyetini bilmedigim zaman okadar benimsememistim ama kizim oldugunu duyunca toka bileklik elbise bir suru sey aldigjm insan cinsiyeti ogrenijce bebekten kopamiyo onun icin soyledim piskolojikmen tutunsun dieBu neydi şimdi?
Erkek olsa ne kız olsa ne?
Tabiki her hatanın bir bedeli olacak. Konu sahibi hayat boyunca bu vicdan azabıyla yaşayacak.
Tamam siz karar verin her şeyeBunu sizin karar vermeniz ne kadar sağlıklı ise eminim o kadar sağlıklıdır.peki :)
Tam tersini iddia eden yoktur heralde. Bir can gidiyor sonuçta. Eminim konu sahibi de ilerde evlendiğinde çocugu olduğunda hep aldırdıgı bebeğini hatırlayacak.Hah bak işte ilk sağlıklı yorum geldi.
Konuyu cinsiyete bağlamanızHem derlerki evlilikten once hamile kalanlarin cocugu erkek olurmus cok gordum hep erkek cikti bence ogluna kıyma
Tecavüz bebeğini doğurmak kötü bi psikolojinin sonucu olmalı.Yani kendi adıma söyliyim ben kesinlikle istemiyordum. Hazırda değildim. Sırf millet sussun diye yaptım. Hatta anneliği hiç hissetmedim başlarda. İstemiyordum üzülüyordum. Taa ki ilk kalp atışını duyana kadar. Ondan sonra kıyamadım onu istememeye, hep sevmeye bağlanmaya başladım. Nice zorluklarla bekarken, boşanma aşamasında, tecavüzden vs doğuran kişiler var. Buna kıyamamak, vicdan, annelik iç güdüsü sevgi diyoruz. Ama herkeste yok. Zaten olmayan da büyütmesin çocuk aldırsın doğru orası çocuğa yazık :)
Yani kendi adıma söyliyim ben kesinlikle istemiyordum. Hazırda değildim. Sırf millet sussun diye yaptım. Hatta anneliği hiç hissetmedim başlarda. İstemiyordum üzülüyordum. Taa ki ilk kalp atışını duyana kadar. Ondan sonra kıyamadım onu istememeye, hep sevmeye bağlanmaya başladım. Nice zorluklarla bekarken, boşanma aşamasında, tecavüzden vs doğuran kişiler var. Buna kıyamamak, vicdan, annelik iç güdüsü sevgi diyoruz. Ama herkeste yok. Zaten olmayan da büyütmesin çocuk aldırsın doğru orası çocuğa yazık :)
Eger okumus olsaydiniz bunu nie soyledigimi anlardiniz ben nie soyledigimi acikliga kavusturdumKonuyu cinsiyete bağlamanız
Tecavüz bebeğini doğurmak kötü bi psikolojinin sonucu olmalı.
Destek verdiğim bi konu değil.
Sen bence içten içe çok istiyodun ama hayatının değişmesinden korkuyodun? Olabilir mi :)
Sorumluluk ve bağlanma korkusu.
Sonra kalbini duyunca bağlandın ve annelik duygusu korkuyu yendi. Olabilir.
Hah bak işte ilk sağlıklı yorum geldi.
Millet ile böyle ciddi bir konuda alay edecek kadar ne kadar etik ve vicdanlisin. Kinadigin ve yargiladigin için çok merhametli birisin, ne güzel!
Burda daha çok sey yazilabilir, hatta daha beterini yazarim fakat senin seviyene inmeye gerek yok. Bir anne olarak, anne sevgisinin ne oldugunu gayet iyi bilen biri olarak, ve çoçugumu isteyerek yapan biri olarak konu sahibi dogru bir karar aldigini düsünüyorum. Umarim ilerde çok mutlu olur ve dogru zaman ve kosullarda bebek sahibi olur. D dangerousangel
Ay sayfalardir sıkılmadınız mı yazmaktan,konu sahibini tenzih edip alttan alttan laf sokmaktan.Bir alın hırsınızı da siz de kapayın konuyu artık.Konu sahibi siz kadar konusmadı.
hayatta yaptığım her şeyi alelade değil layığıyla yaparım çünkü.
Bir anne olarak konu sahibini anlayabilmeniz ne kadar olgun ve yüksek empati yeteneğine sahip olduğunuzu gösteriyorMillet ile böyle ciddi bir konuda alay edecek kadar ne kadar etik ve vicdanlisin. Kinadigin ve yargiladigin için çok merhametli birisin, ne güzel!
Burda daha çok sey yazilabilir, hatta daha beterini yazarim fakat senin seviyene inmeye gerek yok. Bir anne olarak, anne sevgisinin ne oldugunu gayet iyi bilen biri olarak, ve çoçugumu isteyerek yapan biri olarak konu sahibi dogru bir karar aldigini düsünüyorum. Umarim ilerde çok mutlu olur ve dogru zaman ve kosullarda bebek sahibi olur. D dangerousangel
Tüm mesajları yargılamaktan ve laf sokmaktan ibaret.Ay sayfalardir sıkılmadınız mı yazmaktan,konu sahibini tenzih edip alttan alttan laf sokmaktan.Bir alın hırsınızı da siz de kapayın konuyu artık.Konu sahibi siz kadar konusmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?