- 25 Mart 2019
- 271
- 296
- 23
- Konu Sahibi dangerousangel
-
Bile bile kürtaj olmak cinayettir. Ben 3 ay önce bebeğim gelişemediği için kürtaj oldum o bile beni çok etkiledikürtaj videosu izleyin o cenini parçalayarak alıyolar benim içim gitti hadi oldun diyelim bunun ahireti var unutma. Bu dünyadaki yaşadığın acı ve zorluklardan kat kat beterini orda çekersin. Erkek arkadaşınla konuşup bi şekilde aileni ikna edip evlenmekten başka çıkar yolun yok. Bir hatayı hatayla devam ettirmek yerine gereği neyse onu yapmalısın
Bağnazlıkta son nokta kk iyice soğudum herkez kendini ilahi bir mercii gibi görüyoraldırmanın katlanılmayacak sonucu ne olabilir Allah aşkına kendi doğrularınız yüzünden psikolojisi harap insanların çıkış yollarını neden kapatmaya çalışıyorsunuz ya?
Konu sahibi takmasa da ailesi elalemin ne dediğini takacaktır. Toplumumuz bu fikre açık değil ne yazık ki.Sanane insanlardan? Birak ne derse desinler. Onlar her zaman söyleyecek birseyler bulurlar. Anlarlarsa da anlarlar. Ayrıca seni korkutmayim ama diyelim ki herşey icine sinerek yaptin evlendin ve cocugu aldırdın. Ya sonra cocuk istediğinde çocuğun olmazsa? Bunu hic düşünmüş muydun?lütfen aklını basina topla güzelim sevgilinde evlenelim diyormus. Evlenin
Bile bile kürtaj olmak cinayettir. Ben 3 ay önce bebeğim gelişemediği için kürtaj oldum o bile beni çok etkiledikürtaj videosu izleyin o cenini parçalayarak alıyolar benim içim gitti hadi oldun diyelim bunun ahireti var unutma. Bu dünyadaki yaşadığın acı ve zorluklardan kat kat beterini orda çekersin. Erkek arkadaşınla konuşup bi şekilde aileni ikna edip evlenmekten başka çıkar yolun yok. Bir hatayı hatayla devam ettirmek yerine gereği neyse onu yapmalısın
Bebegi aldirabilirsin. Bu cok zor bir karar ama su an kendini dusunuyorsun bebegi aldirdiktan sonra duygusal cokuntu yasamayacaginin garantisininkendine verebiliyorsan devam et. Yani ya doguracaksin ya aldiracaksin. Baska caren yok. Bu karari sen vereceksin.Merhaba 25 yasındayım.sevglimle evlenmek istediğimizden ama babamın onayı olmadığından ama annemle babamın ayrı olduğundan ve babamla ilişkimin çok iyi olmadıgından bahsetmiştim daha önce.sonuc olarak en kısa zamanda evlenmek istiyoruz zaten ama herkesin gönlü olsun her şey içimize sinsin diye biraz beklememiz lazım.
Dün gebelik testi yaptım iki kere pozitif çıktı kan verdim hcg 6700 çıktı sonuç olarak hamileyim.ben ne yapicam şimdi? Ailem böyle bir şeyi asla normal karşılamaz hemen evlenin de demezler,beni öldürebilirler bile kesin reddederler zaten.dahası ben anne olmaya hiç hazır değilim atamam bile yeni yapıldı her şey oldu bittiye gelsin de istemiyorum.allahım napicam ben.intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum lütfen bana yardım edin,taşlamayın lütfen zaten psikolojim yeterince darma duman.
Bence siz hem pastam dursun,hemde karnım doysun istiyorsunuz.Acele edip evlenelim diyor,ama insanlar mal değil ya anlarlar illaki.ben her şey gönlümce olsun istiyorum apar topar değil
Sizin bebeğiniz ve konu sahibinin "fetüs" ü arasında herhangi bir bağ yok.
Alakasız bir yorum.
Bu tip söylemlerle kadınlar üzerinde mahalle baskısı kurup moral bozmayalım.
Nasil korunuyordunuz? Korundugunuzdan emin misinKorunuyorduk.
Kararını kendisi verecek.
İnsanları neden dini yönden vurmaya çalışıyorsunuz ki? Aldırmak da bir seçenek. Bir hata yaptı diye tüm ömrünü heba mı etsin? Anladığım kadarıyla sevgilisiyle de henüz evliliğe hazır değil. Tamam çok basit bir şey değil çocuk aldırmak, ben yapamazdım ama dini sebeplerden değil. Aldırana da saygı duymak lazım.Bile bile kürtaj olmak cinayettir. Ben 3 ay önce bebeğim gelişemediği için kürtaj oldum o bile beni çok etkiledikürtaj videosu izleyin o cenini parçalayarak alıyolar benim içim gitti hadi oldun diyelim bunun ahireti var unutma. Bu dünyadaki yaşadığın acı ve zorluklardan kat kat beterini orda çekersin. Erkek arkadaşınla konuşup bi şekilde aileni ikna edip evlenmekten başka çıkar yolun yok. Bir hatayı hatayla devam ettirmek yerine gereği neyse onu yapmalısın
Malesef. O kadar seyler değişiyor ama toplumumuz değişmiyor üzücü.Konu sahibi takmasa da ailesi elalemin ne dediğini takacaktır. Toplumumuz bu fikre açık değil ne yazık ki.
Öyle bir toplum ki erkeğin bakir olması garip karşılanırken kadının bakire olması bekleniyor.Malesef. O kadar seyler değişiyor ama toplumumuz değişmiyor üzücü.
İnsanları neden dini yönden vurmaya çalışıyorsunuz ki? Aldırmak da bir seçenek. Bir hata yaptı diye tüm ömrünü heba mı etsin? Anladığım kadarıyla sevgilisiyle de henüz evliliğe hazır değil. Tamam çok basit bir şey değil çocuk aldırmak, ben yapamazdım ama dini sebeplerden değil. Aldırana da saygı duymak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?