Hamileyim şimdi ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kan tahlilimi yaptırdın bak senin evini sağlık ocagından araya bilirler gebelikte olan aşılar için varmı evinizde telefon sen yokken ararsalar ögrenirşerse nolcak

hemen evlenin bu seçenek diğerlerinden daha iyi gibi geliyor

Bir bebeği gençliği ziyan etmekle ve tatile çıkamamakla bağdaştıran biri üzülmez zaten merak etme. Üzülecek olan insan bunu söylemezdi.Hayırlı geceler

Kınamıyorum ama sizin gibilere acımıyorum sadece karnindakine aciyorum iki dklik zevk için madem öyle bisey yapcaksin KORUN KARDEŞİM KORUN

+++++

Kurtaj karsitligini vicdan zanneden insanlar bebek dogana kadar esip gurluyor. Cocuk ortada kaldigi zaman (ana-babasi asiri genc, psikolojisi bozuk vs vs ise) ya da bakimsizliktan hayatini kaybettigi zaman ya da annenin hayati mahvoldugu zaman (or. tecavuz sonrasi cocugu dogurmak ve sonra omur boyu onunla yasamak zorunda kalan kadinlar ya da herhangi baska bir sebepten anne olmaya hazir olmadan doguran kadinlar) ses yok. Hem etik olarak hem kanuni olarak bu isin sinirlari belirlenmis zaten. Kurtaj da bu sinirlar dahilinde yapiliyor. Kisisel inanci baska turlu olan insanlar buyursun o inanc dahilinde yasasin. Baska kadinlarin bedeni uzerinde yargi dagitmayi biraksinlar...

Bravo çok güzel özetlediniz

Kan tahlilimi yaptırdın bak senin evini sağlık ocagından araya bilirler gebelikte olan aşılar için varmı evinizde telefon sen yokken ararsalar ögrenirşerse nolcak
Yav kız intihardan konuşuyor. Dediğiniz biraz ağır değil mi??. Aranmıyor artık yasaklandı o!! . Zamanında böyle hata yapıp namus cinayeti yapıldı. Bahsettiğniz olay 10 yıl önce yapıldı. Şuan yasak . Hele bekarsa aranmıyor.Veya bunu söylüorsanız çözümü telefon saklamak bu değil. Aile hekimine bigi verir kapatılır kaydı. Aldıracaksa aldırmayacaksa da hasta gizliliğindem dolayı uyarır tek kelime edemez veya kayıtsız içeri almak durumunda kalır. Lütfen biraz dikkat edelim.

Bir bebeği gençliği ziyan etmekle ve tatile çıkamamakla bağdaştıran biri üzülmez zaten merak etme. Üzülecek olan insan bunu söylemezdi.Hayırlı geceler
Henüz evimin kadını çocuğumun anası mantıgına giremediğim için kusura bakmayın ben yapamıyorum.siz beş tane doğurup büyütürsünüz.ayrıca konumdan çıkardığınız tek sonuç benim vicdansız olmamsa yorum yazmayın artık konuma lütfen baya dert olmuş size.

Ne acımasız yorumlar yapiliyor ya empatiden uzak. Eskiden bu forumda bu kadar acimazsizca yorum yapılmıyordu sanki

Evet, değildi. Yeni akım oldu şu son birkaç senedir "azarlama"
Neden bilmiyorum
Dünyanın hangi noktasında intihara meyleden insanın kalbini kırmak vicdanlı olmaya giriyor bilmiyorum...

Bebeğin yaşama hakkını elinden alamazsınız. Size bu yolda sabır düşüyor.

Tv.de cümle aleme ilan ediliyor da, sanatçılar buna bile aldırış etmeyip evlilik öncesi müjdesini aldıkları bebeklerine sevgiyle sahip çıkıyor,hamileyken evlenebiliyor.

Evlenin, bebeğinizin ne zaman doğacağından kime ne? Daha doğana kadar 8 ayınız var.

Konuya olan cevaplara bakıyorum da kimse hata yapmıyor, herkes mükemmel.
Konu sahibi arkadaşım elalem ne der se sadece sorun , bırak herkes konuşur başka konu bulunca unutur. Ama hazır değilsen zamanı geçmeden aldır . Bir hatan ömür boyu sırtında yük olmasın. İyi düşün taşın neleri gogusleyebilirsin bunu en iyi sen biliyorsun.

Evet, değildi. Yeni akım oldu şu son birkaç senedir "azarlama"
Neden bilmiyorum
Dünyanın hangi noktasında intihara meyleden insanın kalbini kırmak vicdanlı olmaya giriyor bilmiyorum...
Bu sosyal medyanin heryerinde hakim şuan. Millet akıllı telefona sahip olunca kendini bir halt sanıyor sanki. Yahu bir dinle kadın yardım çığlığı atıyor. Off neyse.

Hayır arıyorlar. Ben 7aylık hamileyim kan verdim ve 1hafta sonra sağlık ocağı aradı. + ablam yeni evlendi daha kimliğini değiştirmediği için sağlık ocağında hastanelerde filan bekar gözüküyor evlendikten iki ay sonra kan testi verdi ve hamileydi. Bekar gözükmesine rağmen beni de babamı da hatta eşimi bile aramışlardı gebelik takibi yapılacak diye.

Dediğiniz gibi olsa, namus cinayeti işleniyor yasak olsa aranmasa ama arıyorlar..
En iyisi sağlık ocağına bilgi verilmeli

Size katilmakla bersber sunu ekleyeyim. Aranmiyor degil malesef hala araniyor. Ben devlet hastsnesinde tahlil yaptirdigim icin arandi. Gebelik takibi diye bir uygulama varmis. Tam bebegin dogum zamani falan aradilar. Bebek dogdu mu, asiya gelecekmisiniz vs dediler. Sok olmustum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…