- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.708
- 133
- 33
- Konu Sahibi dangerousangel
-
Kan tahlilimi yaptırdınMerhaba 25 yasındayım.sevglimle evlenmek istediğimizden ama babamın onayı olmadığından ama annemle babamın ayrı olduğundan ve babamla ilişkimin çok iyi olmadıgından bahsetmiştim daha önce.sonuc olarak en kısa zamanda evlenmek istiyoruz zaten ama herkesin gönlü olsun her şey içimize sinsin diye biraz beklememiz lazım.
Dün gebelik testi yaptım iki kere pozitif çıktı kan verdim hcg 6700 çıktı sonuç olarak hamileyim.ben ne yapicam şimdi? Ailem böyle bir şeyi asla normal karşılamaz hemen evlenin de demezler,beni öldürebilirler bile kesin reddederler zaten.dahası ben anne olmaya hiç hazır değilim atamam bile yeni yapıldı her şey oldu bittiye gelsin de istemiyorum.allahım napicam ben.intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum lütfen bana yardım edin,taşlamayın lütfen zaten psikolojim yeterince darma duman.
hemen evlenin bu seçenek diğerlerinden daha iyi gibi geliyorMerhaba 25 yasındayım.sevglimle evlenmek istediğimizden ama babamın onayı olmadığından ama annemle babamın ayrı olduğundan ve babamla ilişkimin çok iyi olmadıgından bahsetmiştim daha önce.sonuc olarak en kısa zamanda evlenmek istiyoruz zaten ama herkesin gönlü olsun her şey içimize sinsin diye biraz beklememiz lazım.
Dün gebelik testi yaptım iki kere pozitif çıktı kan verdim hcg 6700 çıktı sonuç olarak hamileyim.ben ne yapicam şimdi? Ailem böyle bir şeyi asla normal karşılamaz hemen evlenin de demezler,beni öldürebilirler bile kesin reddederler zaten.dahası ben anne olmaya hiç hazır değilim atamam bile yeni yapıldı her şey oldu bittiye gelsin de istemiyorum.allahım napicam ben.intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum lütfen bana yardım edin,taşlamayın lütfen zaten psikolojim yeterince darma duman.
Burada kimse bu vebalin altina girmedi. Yorumlarin bir cogunda buna sevgilinle karar vermen daha mantikli denildi.
Bu vicdan degil uzgunum. İnsanlari uzecek bir seyi anlatmak vicdanli olmak degil. Bir insanin kalbinde uzuntuye sebep olmak da buyuk gunah. Bende bir "melek" annesi olarak size bunu soyluyorum. Hayirli geceler.
Kınamıyorum ama sizin gibilere acımıyorum sadece karnindakine aciyorum iki dklik zevk için madem öyle bisey yapcaksin KORUN KARDEŞİM KORUNMerhaba 25 yasındayım.sevglimle evlenmek istediğimizden ama babamın onayı olmadığından ama annemle babamın ayrı olduğundan ve babamla ilişkimin çok iyi olmadıgından bahsetmiştim daha önce.sonuc olarak en kısa zamanda evlenmek istiyoruz zaten ama herkesin gönlü olsun her şey içimize sinsin diye biraz beklememiz lazım.
+++++Burada kimse bu vebalin altina girmedi. Yorumlarin bir cogunda buna sevgilinle karar vermen daha mantikli denildi.
Bu vicdan degil uzgunum. İnsanlari uzecek bir seyi anlatmak vicdanli olmak degil. Bir insanin kalbinde uzuntuye sebep olmak da buyuk gunah. Bende bir "melek" annesi olarak size bunu soyluyorum. Hayirli geceler.
Bir bebeği gençliği ziyan etmekle ve tatile çıkamamakla bağdaştıran biri üzülmez zaten merak etme. Üzülecek olan insan bunu söylemezdi.Hayırlı geceler
Şaka yapıyor ol lütfen.
Sen isteme, söz, nişan, bohça... aceleye gelecek diye üzül ama biz burada kürtaj ol desek onu kabul edeceksin. Aslında sen kürtaj olmak istiyorsun ama bizden onay bekleyip vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun.
Burada kimse bu vebalin altina girmedi. Yorumlarin bir cogunda buna sevgilinle karar vermen daha mantikli denildi.
Yav kız intihardan konuşuyor. Dediğiniz biraz ağır değil mi??. Aranmıyor artık yasaklandı o!! . Zamanında böyle hata yapıp namus cinayeti yapıldı. Bahsettiğniz olay 10 yıl önce yapıldı. Şuan yasak . Hele bekarsa aranmıyor.Veya bunu söylüorsanız çözümü telefon saklamak bu değil. Aile hekimine bigi verir kapatılır kaydı. Aldıracaksa aldırmayacaksa da hasta gizliliğindem dolayı uyarır tek kelime edemez veya kayıtsız içeri almak durumunda kalır. Lütfen biraz dikkat edelim.Kan tahlilimi yaptırdınbak senin evini sağlık ocagından araya bilirler gebelikte olan aşılar için varmı evinizde telefon sen yokken ararsalar ögrenirşerse nolcak
Henüz evimin kadını çocuğumun anası mantıgına giremediğim için kusura bakmayın ben yapamıyorum.siz beş tane doğurup büyütürsünüz.ayrıca konumdan çıkardığınız tek sonuç benim vicdansız olmamsa yorum yazmayın artık konuma lütfen baya dert olmuş size.Bir bebeği gençliği ziyan etmekle ve tatile çıkamamakla bağdaştıran biri üzülmez zaten merak etme. Üzülecek olan insan bunu söylemezdi.Hayırlı geceler
Ne acımasız yorumlar yapiliyor ya empatiden uzak. Eskiden bu forumda bu kadar acimazsizca yorum yapılmıyordu sankiKanırtın yarasını kanırtın konu sahibinin aynen boyle devam.
Ne acımasız yorumlar yapiliyor ya empatiden uzak. Eskiden bu forumda bu kadar acimazsizca yorum yapılmıyordu sanki
Ne acımasız yorumlar yapiliyor ya empatiden uzak. Eskiden bu forumda bu kadar acimazsizca yorum yapılmıyordu sanki
Bu sosyal medyanin heryerinde hakim şuan. Millet akıllı telefona sahip olunca kendini bir halt sanıyor sanki. Yahu bir dinle kadın yardım çığlığı atıyor. Off neyse.Evet, değildi. Yeni akım oldu şu son birkaç senedir "azarlama"
Neden bilmiyorum
Dünyanın hangi noktasında intihara meyleden insanın kalbini kırmak vicdanlı olmaya giriyor bilmiyorum...
Hayır arıyorlar. Ben 7aylık hamileyim kan verdim ve 1hafta sonra sağlık ocağı aradı. + ablam yeni evlendi daha kimliğini değiştirmediği için sağlık ocağında hastanelerde filan bekar gözüküyor evlendikten iki ay sonra kan testi verdi ve hamileydi. Bekar gözükmesine rağmen beni de babamı da hatta eşimi bile aramışlardı gebelik takibi yapılacak diye.Yav kız intihardan konuşuyor. Dediğiniz biraz ağır değil mi??. Aranmıyor artık yasaklandı o!! . Zamanında böyle hata yapıp namus cinayeti yapıldı. Bahsettiğniz olay 10 yıl önce yapıldı. Şuan yasak . Hele bekarsa aranmıyor.Veya bunu söylüorsanız çözümü telefon saklamak bu değil. Aile hekimine bigi verir kapatılır kaydı. Aldıracaksa aldırmayacaksa da hasta gizliliğindem dolayı uyarır tek kelime edemez veya kayıtsız içeri almak durumunda kalır. Lütfen biraz dikkat edelim.
Size katilmakla bersber sunu ekleyeyim. Aranmiyor degil malesef hala araniyor. Ben devlet hastsnesinde tahlil yaptirdigim icin arandi. Gebelik takibi diye bir uygulama varmis. Tam bebegin dogum zamani falan aradilar. Bebek dogdu mu, asiya gelecekmisiniz vs dediler. Sok olmustum.Yav kız intihardan konuşuyor. Dediğiniz biraz ağır değil mi??. Aranmıyor artık yasaklandı o!! . Zamanında böyle hata yapıp namus cinayeti yapıldı. Bahsettiğniz olay 10 yıl önce yapıldı. Şuan yasak . Hele bekarsa aranmıyor.Veya bunu söylüorsanız çözümü telefon saklamak bu değil. Aile hekimine bigi verir kapatılır kaydı. Aldıracaksa aldırmayacaksa da hasta gizliliğindem dolayı uyarır tek kelime edemez veya kayıtsız içeri almak durumunda kalır. Lütfen biraz dikkat edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?