- 26 Şubat 2019
- 413
- 553
- 53
- Konu Sahibi dangerousangel
-
Olabilir umarım da öyledir ya şuan akşam olmasa sağlık ocağına gidip sorcam artık. Çünkü sonuçta bir sürü insanın başından nice olay geçiyor. Tecavüz görüyor bazısı keşke susulmasa ama susadabiliype. Ne biliyşm Ama aranmaması lazım . Dediğim gibi aranmıyorda bekarda. Sisteme evli kaydı düşmeden diye biliyorum. Yanılmak istemiyorum ya bununla ilgili gerçekten böyle değilse çok yazık. İfşa bu özel hayatın gizliliğine aykırı. Anayasaya aykırı, kadın haklarına , insan haklarına aykırıBeni de aradılar takip için, ablamı da. Belki sağlık ocağı hani doktorumuz bizi tanıyor evli olduğumuzu vs biliyor o yüzden de aramış olabilirler
Ağır olan ne pardon ? Önlemini alsın diye söyledim hatamı ettimYav kız intihardan konuşuyor. Dediğiniz biraz ağır değil mi??. Aranmıyor artık yasaklandı o!! . Zamanında böyle hata yapıp namus cinayeti yapıldı. Bahsettiğniz olay 10 yıl önce yapıldı. Şuan yasak . Hele bekarsa aranmıyor.Veya bunu söylüorsanız çözümü telefon saklamak bu değil. Aile hekimine bigi verir kapatılır kaydı. Aldıracaksa aldırmayacaksa da hasta gizliliğindem dolayı uyarır tek kelime edemez veya kayıtsız içeri almak durumunda kalır. Lütfen biraz dikkat edelim.
Yanlış anladınız; şimdi bende okudum çıkışmışım gibi duruyor. Niyetim öyle birşey değildi. İntihardan bahsediyor ve ne olursa olsun olmuş birşeyler. Ancak ailesine gider korkusu ile insan o anda ölüm kararı verebilir bunu duyunca. Sağlık ocağı aranma konusunda hata ettiniz demedim. Yanlış anlaşılmasın çözümsüz gibi görebilir insan bunu o anda yani demek istediğim arıyabilirler telefonlara dikkat et deyince ; şunu düşünür sizde yerinde olsanız ben de olsam; telefon ile ararlarsa ne yapcam evin fişini çeksem ya cep ararlarsa ya babamı ararlarsa yada kardeşimi. . Biraz insanı çözümsüz bırakıp ani karar verdirebilir. O yüzden söyledim . Yoksa size karşı bir kötü niyetim veya çıkışır bir tepkim yoktu. Yani bu olabilir; istersen sağlık ocağı ile görüş diye bende bilgi verdim kişiye özel mesajda. Bilgisi hamile olmayanın olmuyor zaten bu işlemi yaptıklarından. Hamile olduğumuzda bizde bilmiyorduk bunu sağlık ocağından öğrendik çoğumuz. Umarım kırmadım özür dilerim.Ağır olan ne pardon ? Önlemini alsın diye söyledim hatamı ettim
Ben aldirmak zorundaydim. Mecburdum yani yasasa bile. Evlilik disi bir durumdu. Buraya dertlesmek icin konu actigimde beddualar, kotu sozler neler isittim neler. O gece icim dısıma cıkana kadar agladım burada edilenler yuzunden. Hala acip okurum eski konumu. Birsey yazmislar mi diye. Bakin siz burada kimseden hirsinizi ciksrmiyorsunuz. İnsallah cocugun olmaz, vicdansiz gibi sozler sarfetmiyorsunuz. Ne guzel. Empati duygunuz var. Kimse isteyerek aldir ak icin hamile kalmiyor. Benimki kazaydi. Bu arkadasinki de oyle. Heeks hata yapabilir. Ama burada kimse kimseyi ezemez. Ezmemeli. Taktir ettim sizi cok. İnsallah sag salim kucaginiza alirsiniz yavrunuzu. İnsallah birgun benimde bebegim olur. Oyle bir psikoloji yaratti ki benim olayım bir daha bebegim olmayacagini bile dusunuyorum ara ara. Evet kurtaj oldum onu istemedim ama hala aklimda kalbimde. Dövmesi tam bilegimin uzerinde. Tarihini yazdirdim ustune de melek kanadi yaptirdim. Cunku o benim melegim. Hic dogmasa da hata da olsa melegim. Dogsa 6 aylik falan olacakti.Yıllarca çocuğu olmamış, olan çocuğu da 2 aylıkken düşmüş ve bunun psikolojisiyle eşiyle aylarca konuşmamış birisiyim ben. Sen beni üzdün, annen beni üzdü bebeğim öldü diye sırılsıklam aşık olduğum adamı nerdeyse boşayacak kadar psikolojim bozulmuştu. Unutma senin kürtajın mecburi olmuş. Kalbi atmamış, ölüymüş. Suçun günahın yok. Ben çok yıprandım o dönem. Zaten kolay olmuyordu ama olanı da kaybetmiştim. Evde düşük yaptım ne acıydı anlatamam. Kürtaj acısız bişey. Ama düşürmek, doğurmak gibiyastıkları yorganları ısırıyordum, tuvalete gitmiyordum bebeğim düşmesin diye. Oluk oluk kanlar akıyordu ben bebeğimi almasınlar diye doktora gitmiyordum bu olaydan 1sene sonra tekrar hamile kaldım çok sevinip ağladım ama 1hafta sonra yine kanamam oldu nasıl hastaneye koştum anlatamam. Bu da düşüyor diye eşimde bende üzüntülü ve sinirliydik.. İlaç verdiler çok şükür tutundu bu kez. Yani ne acılar çektiğini anlıyorum. Yasım 21 ama ben çok erken basladım hayata. Herseyi yasadım, basıma çok şey geldi..
Hayir bekarim. Hatta annemin eski numarasi kayitli oldugu icin onu aramislar. Sonra bana ulastilar.Tamam evlimiydiniz? . Aranıyor ben hamileyken bende arandım . Ama sağlık ocağına evli bilgisi düştükten ve normal bir grip için gittipimde numaramo aldıkdan sonra arandım.
. “Sırf seviştim diye hazır olmadığım bir anneliği yapamayacağım” bu bencilce sözünüzü unutmayın karma bir gün sizi bulacak. Haddim değil bir can var aldır deyip vebale girmek istemem ama bir yandan konu sahibinin şartlarını bulunduğu durumu bilmiyorum o yüzden yorum yapmıyayım dedim ama bu kadar da bencil kibirli olunmazBurda bana doğur,bakarsın bir şekilde,evlenin hemen tarzı yorumlar yapan hanımlar aynı şey sizin başınıza gelse gerçekten bu kadar soğukkanlılıkla doğurur musunuz herkesi karşınıza alıp her şeyden vazgeçip 25 yasındayım sırf seviştim diye hazır olmadığım bir anneliği yapamayacağım diye bu kadar taşa tutmak neden?lütfen kendinizi benim yerime koyup öyle yorum yazın sevgilimle şuan evlenmemin hiç mümkünatı yok,atamam yapıldı ama işe ekim gibi başlayacağım,hadi nikah kıydık desek aynı eve girme şansımız yok nerden tutsan elinde kaliyor öyle bir durum.
Resmu nikanizi yapin.onlar yumusayaba kadar da onlara soylemeyin,islerin.gidisatina gore ne zaman.uygunsa evli oldugunuzu soylersiniz bence en mantiklisi buMerhaba 25 yasındayım.sevglimle evlenmek istediğimizden ama babamın onayı olmadığından ama annemle babamın ayrı olduğundan ve babamla ilişkimin çok iyi olmadıgından bahsetmiştim daha önce.sonuc olarak en kısa zamanda evlenmek istiyoruz zaten ama herkesin gönlü olsun her şey içimize sinsin diye biraz beklememiz lazım.
Dün gebelik testi yaptım iki kere pozitif çıktı kan verdim hcg 6700 çıktı sonuç olarak hamileyim.ben ne yapicam şimdi? Ailem böyle bir şeyi asla normal karşılamaz hemen evlenin de demezler,beni öldürebilirler bile kesin reddederler zaten.dahası ben anne olmaya hiç hazır değilim atamam bile yeni yapıldı her şey oldu bittiye gelsin de istemiyorum.allahım napicam ben.intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum lütfen bana yardım edin,taşlamayın lütfen zaten psikolojim yeterince darma duman.
Nasıl yasaklandı? Ben kan testi yaptırdım. Sağlık Ocağına bildirmek için acele etmedim. 10 haftalıktım pat diye aradılar gelin kaydınızı yapalım diye.Yav kız intihardan konuşuyor. Dediğiniz biraz ağır değil mi??. Aranmıyor artık yasaklandı o!! . Zamanında böyle hata yapıp namus cinayeti yapıldı. Bahsettiğniz olay 10 yıl önce yapıldı. Şuan yasak . Hele bekarsa aranmıyor.Veya bunu söylüorsanız çözümü telefon saklamak bu değil. Aile hekimine bigi verir kapatılır kaydı. Aldıracaksa aldırmayacaksa da hasta gizliliğindem dolayı uyarır tek kelime edemez veya kayıtsız içeri almak durumunda kalır. Lütfen biraz dikkat edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?