Hamileyim şimdi ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bile bile kürtaj olmak cinayettir. Ben 3 ay önce bebeğim gelişemediği için kürtaj oldum o bile beni çok etkiledi😣 kürtaj videosu izleyin o cenini parçalayarak alıyolar benim içim gitti hadi oldun diyelim bunun ahireti var unutma. Bu dünyadaki yaşadığın acı ve zorluklardan kat kat beterini orda çekersin. Erkek arkadaşınla konuşup bi şekilde aileni ikna edip evlenmekten başka çıkar yolun yok. Bir hatayı hatayla devam ettirmek yerine gereği neyse onu yapmalısın

Bile bile kürtaj olmak cinayettir. Ben 3 ay önce bebeğim gelişemediği için kürtaj oldum o bile beni çok etkiledi😣 kürtaj videosu izleyin o cenini parçalayarak alıyolar benim içim gitti hadi oldun diyelim bunun ahireti var unutma. Bu dünyadaki yaşadığın acı ve zorluklardan kat kat beterini orda çekersin. Erkek arkadaşınla konuşup bi şekilde aileni ikna edip evlenmekten başka çıkar yolun yok. Bir hatayı hatayla devam ettirmek yerine gereği neyse onu yapmalısın

Sizin bebeğiniz ve konu sahibinin "fetüs" ü arasında herhangi bir bağ yok.
Alakasız bir yorum.
Bu tip söylemlerle kadınlar üzerinde mahalle baskısı kurup moral bozmayalım.

aldırmanın katlanılmayacak sonucu ne olabilir Allah aşkına kendi doğrularınız yüzünden psikolojisi harap insanların çıkış yollarını neden kapatmaya çalışıyorsunuz ya?
Bağnazlıkta son nokta kk iyice soğudum herkez kendini ilahi bir mercii gibi görüyor

Olan olmuş. Aileniz baskıcıysa bu durumu kabullenemeycek onlar kabullense de etraftakiler ne der diye düşünecek. Yıllar geçse de bunu yüzünüze vuracaklar. Üzülerek söylüyorum en mantıklısı bebeği aldırmak. Bu psikolojiyle zaten çocuğunuza iyi bir anne olamayacaksınız.

Bebeği aldırmak sizin için optimum seçenek gibi görünüyor. Tıbbi açıdan o henüz fetüs bile değil, embriyo. Henüz sinir hücreleri bile oluşmadı, yani vücudunda büyüyüp çoğalan canlı bir hücreler topağı sadece. Birşey hissetmez, birşey düşünemez.

Bu ciddi bir karar, tabi ki siz kendi başınıza vereceksiniz bu kararı. Ancak duygusal değil mantıklı davranmanız sizin yararınıza.

Sanane insanlardan? Birak ne derse desinler. Onlar her zaman söyleyecek birseyler bulurlar. Anlarlarsa da anlarlar. Ayrıca seni korkutmayim ama diyelim ki herşey icine sinerek yaptin evlendin ve cocugu aldırdın. Ya sonra cocuk istediğinde çocuğun olmazsa? Bunu hic düşünmüş muydun?lütfen aklını basina topla güzelim sevgilinde evlenelim diyormus. Evlenin
Konu sahibi takmasa da ailesi elalemin ne dediğini takacaktır. Toplumumuz bu fikre açık değil ne yazık ki.

Kürtaj cinayet değildir, ortada öldürülen bir insan yok, henüz sinir hücreleri bile oluşmamış hücreler topluluğu var sadece.. Cinayet olsa tıp ve hukuk buna izin vermezdi. Biraz mantıklı yaklaşın, insanların psikolojilerini bozmayın.

Merhaba 25 yasındayım.sevglimle evlenmek istediğimizden ama babamın onayı olmadığından ama annemle babamın ayrı olduğundan ve babamla ilişkimin çok iyi olmadıgından bahsetmiştim daha önce.sonuc olarak en kısa zamanda evlenmek istiyoruz zaten ama herkesin gönlü olsun her şey içimize sinsin diye biraz beklememiz lazım.
Dün gebelik testi yaptım iki kere pozitif çıktı kan verdim hcg 6700 çıktı sonuç olarak hamileyim.ben ne yapicam şimdi? Ailem böyle bir şeyi asla normal karşılamaz hemen evlenin de demezler,beni öldürebilirler bile kesin reddederler zaten.dahası ben anne olmaya hiç hazır değilim atamam bile yeni yapıldı her şey oldu bittiye gelsin de istemiyorum.allahım napicam ben.intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum lütfen bana yardım edin,taşlamayın lütfen zaten psikolojim yeterince darma duman.
Bebegi aldirabilirsin. Bu cok zor bir karar ama su an kendini dusunuyorsun bebegi aldirdiktan sonra duygusal cokuntu yasamayacaginin garantisininkendine verebiliyorsan devam et. Yani ya doguracaksin ya aldiracaksin. Baska caren yok. Bu karari sen vereceksin.

Sizin bebeğiniz ve konu sahibinin "fetüs" ü arasında herhangi bir bağ yok.
Alakasız bir yorum.
Bu tip söylemlerle kadınlar üzerinde mahalle baskısı kurup moral bozmayalım.

Size göre öyle, bana göre alakalı. Bu benim yorumum. Herkes kendi yorumunu yapar. İkisi de embriyo neticede anne rahminde. Aldır çocuğu desek morali yerine mi gelecek? Ben öyle bişey söyleyip günaha giremem. Kararını kendisi verecek.

Kararını kendisi verecek.

Ben de bunu diyorum.
Dolayısıyla aldır veya aldırma demek bana düşmez.
Ben bu sayfayı kapatıp konu sahibini unutacağım.
Bebekle/kürtajla baş başa kalacak olan o.
Siz de öyle yapacaksınız.
Dolayısıyla "senin kararın ama kürtaj da cinayet bak kıyma bak cehennem vs" çelişiyor.

İnsanları neden dini yönden vurmaya çalışıyorsunuz ki? Aldırmak da bir seçenek. Bir hata yaptı diye tüm ömrünü heba mı etsin? Anladığım kadarıyla sevgilisiyle de henüz evliliğe hazır değil. Tamam çok basit bir şey değil çocuk aldırmak, ben yapamazdım ama dini sebeplerden değil. Aldırana da saygı duymak lazım.

Burda bana doğur,bakarsın bir şekilde,evlenin hemen tarzı yorumlar yapan hanımlar aynı şey sizin başınıza gelse gerçekten bu kadar soğukkanlılıkla doğurur musunuz herkesi karşınıza alıp her şeyden vazgeçip 25 yasındayım sırf seviştim diye hazır olmadığım bir anneliği yapamayacağım diye bu kadar taşa tutmak neden?lütfen kendinizi benim yerime koyup öyle yorum yazın sevgilimle şuan evlenmemin hiç mümkünatı yok,atamam yapıldı ama işe ekim gibi başlayacağım,hadi nikah kıydık desek aynı eve girme şansımız yok nerden tutsan elinde kaliyor öyle bir durum.

İnsanları neden dini yönden vurmaya çalışıyorsunuz ki? Aldırmak da bir seçenek. Bir hata yaptı diye tüm ömrünü heba mı etsin? Anladığım kadarıyla sevgilisiyle de henüz evliliğe hazır değil. Tamam çok basit bir şey değil çocuk aldırmak, ben yapamazdım ama dini sebeplerden değil. Aldırana da saygı duymak lazım.

Aldırınca heba olmayacağını nerden biliyosun? Bu adam sevdiği değilmi . Tek çıkar yol çocuğu aldırmak değil. Benim bebeğim canlı olmadığı halde bile o kürtajdan çok etkilendim . Siz yaşamamışsınız heraldeki ondan bu kadar rahat söyleyebiliyorsunuz . Neyse inşallah ilerde pişman olmayacak bi karar alır.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X