Hamileyim sizce

DLK033

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
1.214
1.605
333
38
Merhabalar geçen pazartesi yumurtlamanin 8 günü kan vermiştim 1.2 cikti bugün hamilelik testi yaptım gidip kan verimmi hamileylmiyimdir sizce adet 3 gün gecikti

Eklentiler

• 16380824838305957282803170201090.webp
    16380824838305957282803170201090.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 61
Teste göre hamilesiniz tebrikler. Ama 2 günde bir beta takibi yaptırın. Kaç dk beklediniz test için?

Merhabalar geçen pazartesi yumurtlamanin 8 günü kan vermiştim 1.2 cikti bugün hamilelik testi yaptım gidip kan verimmi hamileylmiyimdir sizce adet 3 gün gecikti
Baya net çıkmış kaç dk çıktı bence kan verin

Teşekkürler şimdi kan verim salı günü de verim doktora gitmem için erkenmi yarın gitsem olurmu
Doktora gitseniz de bir şey göremez henüz. Kan takibi yapın. 10 gün sonra gidin. Asmdeki doktorunuza danışabilirsiniz ama.

2 dk bile surmedi hiç ümitli değildim geçen pazartesi kan verdiğimde 1.2 birde süt hormonu fazlaydı doktor hamile kalman zor dedi aile hekimi adet olunca doktora git demisti
Süper o zaman hemen kan verin bugün

Hayırlı olsun bende bu testden yaptm bu gün adet yarn olmalı ama gec yunurtlama oldu yunurtlamadan 9 gün gecti görmek icin görüyorum sanrm
Belirtileriniz nelerdi

Eklentiler

• Screenshot_20211128-093232_WhatsApp.webp
    Screenshot_20211128-093232_WhatsApp.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 64
Geçen pazartesi 1.2 şimdi 92.68 nasil sizce 12 kasim yumurtlamam salı günü birdaha kan verecem

Eklentiler

• 20211128_115815.webp
    20211128_115815.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 59
Hayırlı olsun bende bu testden yaptm bu gün adet yarn olmalı ama gec yunurtlama oldu yunurtlamadan 9 gün gecti görmek icin görüyorum sanrm
Belirtileriniz nelerdi
Bu testten bende yapmıştım adetime 2 gün kala erken gebelik testi. Negatif çıkmıştı. Üstelik adetten 6 gün öncesine %99 doğruluk payı veriyor. Beklemek en güzeli adet gününüze kadar bekleyin

Bu testten bende yapmıştım adetime 2 gün kala erken gebelik testi. Negatif çıkmıştı. Üstelik adetten 6 gün öncesine %99 doğruluk payı veriyor. Beklemek en güzeli adet gününüze kadar bekleyin
Teşekkür ederim peki yu urtlamadan kac gün sonraydı negatifiniz

Kaç gün sonra pozitif gördünüz acaba 😊kusura bakmayn darladysam
Sağ salim kucağınıza aln İnşAllah
Yoo estağfurullah. Bende bebek sahibi olmak için çok çaba sarfettim. Adet günü bildiğiniz kramplı aşırı şiddetli sancım başladı. Hatta koyu adet başlangıcında gelen kahverengi leke geldi. Adet oldum diye önemsemedim. Ertesi gün kanama kesilince kaset test yaptım ve pozitif

Yoo estağfurullah. Bende bebek sahibi olmak için çok çaba sarfettim. Adet günü bildiğiniz kramplı aşırı şiddetli sancım başladı. Hatta koyu adet başlangıcında gelen kahverengi leke geldi. Adet oldum diye önemsemedim. Ertesi gün kanama kesilince kaset test yaptım ve pozitif
Benim İnşAllah ikinci Olcak ama Sanki ilk gbi😃 aşırı bel ağrım oturtmuyo bile beni kasık zaten olmazsa olmaz ve bunnar yumuetlamadan sonra gecmedi sabah midem bulanıyoo ve belimden kasığıma ağrı vuruyoo

Back
X