Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya net çıkmış kaç dk çıktı bence kan verinMerhabalar geçen pazartesi yumurtlamanin 8 günü kan vermiştim 1.2 cikti bugün hamilelik testi yaptım gidip kan verimmi hamileylmiyimdir sizce adet 3 gün gecikti
Teşekkürler şimdi kan verim salı günü de verim doktora gitmem için erkenmi yarın gitsem olurmuTeste göre hamilesiniz tebrikler. Ama 2 günde bir beta takibi yaptırın. Kaç dk beklediniz test için?
2 dk bile surmedi hiç ümitli değildim geçen pazartesi kan verdiğimde 1.2 birde süt hormonu fazlaydı doktor hamile kalman zor dedi aile hekimi adet olunca doktora git demistiBaya net çıkmış kaç dk çıktı bence kan verin
Doktora gitseniz de bir şey göremez henüz. Kan takibi yapın. 10 gün sonra gidin. Asmdeki doktorunuza danışabilirsiniz ama.Teşekkürler şimdi kan verim salı günü de verim doktora gitmem için erkenmi yarın gitsem olurmu
Süper o zaman hemen kan verin bugün2 dk bile surmedi hiç ümitli değildim geçen pazartesi kan verdiğimde 1.2 birde süt hormonu fazlaydı doktor hamile kalman zor dedi aile hekimi adet olunca doktora git demisti
Tmm teşekkürlerDoktora gitseniz de bir şey göremez henüz. Kan takibi yapın. 10 gün sonra gidin. Asmdeki doktorunuza danışabilirsiniz ama.
Hayırlı olsun bende bu testden yaptm bu gün adet yarn olmalı ama gec yunurtlama oldu yunurtlamadan 9 gün gecti görmek icin görüyorum sanrmMerhabalar geçen pazartesi yumurtlamanin 8 günü kan vermiştim 1.2 cikti bugün hamilelik testi yaptım gidip kan verimmi hamileylmiyimdir sizce adet 3 gün gecikti
Gidecem şimdi sonuç söylerim sizeSüper o zaman hemen kan verin bugün
Bekliyoruz güne güzel bı gebe haberi ile başlamayaGidecem şimdi sonuç söylerim size
Benim 3 gün gecikti erken gebelik testi yaptımHayırlı olsun bende bu testden yaptm bu gün adet yarn olmalı ama gec yunurtlama oldu yunurtlamadan 9 gün gecti görmek icin görüyorum sanrm
Belirtileriniz nelerdi
Herkes inşallah amin hayırlısı ile güzel sonuçlar alsinBekliyoruz güne güzel bı gebe haberi ile başlamaya![]()
Bu testten bende yapmıştım adetime 2 gün kala erken gebelik testi. Negatif çıkmıştı. Üstelik adetten 6 gün öncesine %99 doğruluk payı veriyor. Beklemek en güzeli adet gününüze kadar bekleyinHayırlı olsun bende bu testden yaptm bu gün adet yarn olmalı ama gec yunurtlama oldu yunurtlamadan 9 gün gecti görmek icin görüyorum sanrm
Belirtileriniz nelerdi
Teşekkür ederim peki yu urtlamadan kac gün sonraydı negatifinizBu testten bende yapmıştım adetime 2 gün kala erken gebelik testi. Negatif çıkmıştı. Üstelik adetten 6 gün öncesine %99 doğruluk payı veriyor. Beklemek en güzeli adet gününüze kadar bekleyin
Yumurtlamadan 13. gün sonrasıydı sanırım.Teşekkür ederim peki yu urtlamadan kac gün sonraydı negatifiniz
Kaç gün sonra pozitif gördünüz acabaYumurtlamadan 13. gün sonrasıydı sanırım.
Yoo estağfurullah. Bende bebek sahibi olmak için çok çaba sarfettim. Adet günü bildiğiniz kramplı aşırı şiddetli sancım başladı. Hatta koyu adet başlangıcında gelen kahverengi leke geldi. Adet oldum diye önemsemedim. Ertesi gün kanama kesilince kaset test yaptım ve pozitifKaç gün sonra pozitif gördünüz acabakusura bakmayn darladysam
Sağ salim kucağınıza aln İnşAllah
Benim İnşAllah ikinci Olcak ama Sanki ilk gbiYoo estağfurullah. Bende bebek sahibi olmak için çok çaba sarfettim. Adet günü bildiğiniz kramplı aşırı şiddetli sancım başladı. Hatta koyu adet başlangıcında gelen kahverengi leke geldi. Adet oldum diye önemsemedim. Ertesi gün kanama kesilince kaset test yaptım ve pozitif