- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi Selinbocek
-
evet arkadaşım aynen öylekesinlikle çok haklısın. aslında çok taktığımız için bazı şeyleri birazda biz yapıyoruz, biraz sabretmek lazım. sonuçta her şey zamanı geldiğinde güzel. ^.^
Diyelm ki belirtiler var erken gebelik testi yapsak cikar mi acaba???
Fotoda belli olmuyor bi kac güne gitvem ama doktora ama eminim hamileyim Allahın izniyle
canım bende sekiz aydir evliyim bastn beri korunmadik cok kafaya taktim adet gelmeden testler yapardım dr gttim hic sorn yok kafana takarsan olmaz dedi taksan olcakmi Allah nasip ederse olur nekadar taksanda sakin ol düsünme dedi bi ay sonra oldu bebek hayırlı olsun senndeDiyelm ki belirtiler var erken gebelik testi yapsak cikar mi acaba???
Adet gecikmisti 3 gün cnm 24 ocakti benim 174tün3 gün snra 753 oldu suan kac acabaAdetin Geçmiş miydi canım senin kaç gün vardı yada adetine
Senin kan degerin ne cnm en son adet günün nedir hayırlı olsunKizlar benim adet olcak gibi kasiklarim agriyodu. 4 gun gecince test yaptim silik çıktı ertesi gun dr gittim 4 haftalik hamileymisim meger
İnsan vücudunu tanır bilir o yüzden fark varsa anlar allahın izniyle bende hamileyim ama testi dün yaptım bugün kan testi yaptirdim sonuç pozitif haftaya da allahimin izniyle bebeğimin kalp atışlarını dinlicemevet arkadaşım aynen öyle
ben de 1,5 senedir bekliyorum, inan ilk aylar burdaki belirtilerin hepsini yaşıyordum
sonra kendimi dinlemeyi bıraktım, hepsi son buldu.
en ufak bişeyi bile hamileliğe yoran var, kendimizi üzmekten başka bişeye yaramıyor sonra.
size özel söylemedim zatenİnsan vücudunu tanır bilir o yüzden fark varsa anlar allahın izniyle bende hamileyim ama testi dün yaptım bugün kan testi yaptirdim sonuç pozitif haftaya da allahimin izniyle bebeğimin kalp atışlarını dinlicem
yok canım idrarda bile çıktıysa hamilesindirKizlar benim yarin adetimin olmasi gerekiyo ama bugun 2 tan farkli gebelik testu yaptim ikiside pozitif cikti. Kan testinde negatof cikma ihtimali varmi cevao yazin lutfen cok heycanliyim
aminBekliyordum ama bu kadar cabuk degildi :) 6 aylik evliyim birazdan kan testiyaptirmaya gidecegim umarim hevesim kursagimda kalmaz.rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Bekliyordum ama bu kadar cabuk degildi :) 6 aylik evliyim birazdan kan testiyaptirmaya gidecegim umarim hevesim kursagimda kalmaz.rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Idrarda cikmissa kanda da cikar canim. Hayirli ugurlu olsun inşallah. Darisi bizim gibi bekleyenlerin basinaKizlar benim yarin adetimin olmasi gerekiyo ama bugun 2 tan farkli gebelik testu yaptim ikiside pozitif cikti. Kan testinde negatof cikma ihtimali varmi cevao yazin lutfen cok heycanliyim
Aminnnn ben de bekliyorumNe guzel. Amin insallah bizede nasip olur
AMIN canim benim insallahNe guzel. Amin insallah bizede nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?