Hamileyim sizce

kesinlikle çok haklısın. aslında çok taktığımız için bazı şeyleri birazda biz yapıyoruz, biraz sabretmek lazım. sonuçta her şey zamanı geldiğinde güzel. ^.^
evet arkadaşım aynen öyle
ben de 1,5 senedir bekliyorum, inan ilk aylar burdaki belirtilerin hepsini yaşıyordum
sonra kendimi dinlemeyi bıraktım, hepsi son buldu.
en ufak bişeyi bile hamileliğe yoran var, kendimizi üzmekten başka bişeye yaramıyor sonra.

Diyelm ki belirtiler var erken gebelik testi yapsak cikar mi acaba???

şuanda bence yapma çünküt negatif çıkarsa üzülürsün. ayrıca çıkmama ihtimali yüksek. ben senin yerinde olsam çok kafaya takmadan kafamı başka yerlere verip reglimi beklerim. baktın bir kaç gün gecikti o zaman idrar testi yap, pozitifse zaten bir de kan testi gerekecek, baktın negatif ve hala kan yok ozaman yine kan testi gerekecek, çünkü bazen idrar testide yanıtabiliyor. stres yok, panik yok, relax ol ^.^

Son düzenleme:
Fotoda belli olmuyor bi kac güne gitvem ama doktora ama eminim hamileyim Allahın izniyle

bencede hamilesin. kan testi yaptırdınmı? çok sevindim, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.

Diyelm ki belirtiler var erken gebelik testi yapsak cikar mi acaba???
canım bende sekiz aydir evliyim bastn beri korunmadik cok kafaya taktim adet gelmeden testler yapardım dr gttim hic sorn yok kafana takarsan olmaz dedi taksan olcakmi Allah nasip ederse olur nekadar taksanda sakin ol düsünme dedi bi ay sonra oldu bebek hayırlı olsun sennde

Kizlar benim adet olcak gibi kasiklarim agriyodu. 4 gun gecince test yaptim silik çıktı ertesi gun dr gittim 4 haftalik hamileymisim meger

İnsan vücudunu tanır bilir o yüzden fark varsa anlar allahın izniyle bende hamileyim ama testi dün yaptım bugün kan testi yaptirdim sonuç pozitif haftaya da allahimin izniyle bebeğimin kalp atışlarını dinlicem

size özel söylemedim zaten
diğer arkadaşla genel olarak konuştuk

Kizlar benim yarin adetimin olmasi gerekiyo ama bugun 2 tan farkli gebelik testu yaptim ikiside pozitif cikti. Kan testinde negatof cikma ihtimali varmi cevao yazin lutfen cok heycanliyim

Kizlar benim yarin adetimin olmasi gerekiyo ama bugun 2 tan farkli gebelik testu yaptim ikiside pozitif cikti. Kan testinde negatof cikma ihtimali varmi cevao yazin lutfen cok heycanliyim
yok canım idrarda bile çıktıysa hamilesindir
hayırlı olsun

Bekliyordum ama bu kadar cabuk degildi :) 6 aylik evliyim birazdan kan testiyaptirmaya gidecegim umarim hevesim kursagimda kalmaz.rabbim isteyen herkese nasip eder insallah

Idrarda cikmissa kanda da cikar canim. Hayirli ugurlu olsun inşallah. Darisi bizim gibi bekleyenlerin basina

Aynı durum bendede vardı kasıklarımda batma bel ağrısı gibi daha önceden hiç olmayan şeyler.ama bugün azaldı biraz acaba psikolojikmidirki.test yapmayada korkuyorum negatıfse diye

Kanda sonuc 2 idi ama ilk den bir hafta sonrasıydı.normaldeki 1.2 çıkardı hep.acabamıki dedim bende belirtiler olunca inş hakkımızda hayırlısı olsun.isteyen herkese nasip etsininş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…