- Konu Sahibi Selinbocek
-
Kac cikti degerin peki?Yaptırdım negatifti 10 gun sonra yaptrsam sonuç değişir mi ki acaba
Sagol canim ne yapalim Hayirlisi herseyinAy cnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Oyle tabiki. Basta uzuldum ama atlattim sayılır..Ayy cok geçmiş olsn o mesajı gormedm kusura bakma Hiç sıkma canını Allah Hayırlısıyla versin demekki hayırlısı buymus Allah'ın vardır bıldıgı öle düşün dAha genciz
1.20 doktor istersen haftaya yaptirirsin dedi geç döllenme denen şey mi oldu acabaKac cikti degerin peki?
Geç dollenmedir inşallah 1.20 yukselirYaptırdım negatifti 10 gun sonra yaptrsam sonuç değişir mi ki acaba
Tebrik ederim cnm hamilesin normal deger 0-5 arasidir seninki bayagi cikmis gozun aydinkızlar merhabaaaa ..
5 aylık evliyim.. tiroid var mı yok mu öğrenmek için doktora gittim hormon testi yapıldı tabi beta testide bugun sonuçlarımı aldım ve doktor kan degerin yuksek çıktı gebelik gözüküyor hayırlı olsun dedi sonuç ta söyle: 1079,22 sizce de kesin olarak gebemiyim ? ultrasyon için pazartesi gel dedi 1500 olunca kendini gösterirmiş..
Ne guzel bi haber ya bi anda almissin hayirli olsunkızlar merhabaaaa ..
5 aylık evliyim.. tiroid var mı yok mu öğrenmek için doktora gittim hormon testi yapıldı tabi beta testide bugun sonuçlarımı aldım ve doktor kan degerin yuksek çıktı gebelik gözüküyor hayırlı olsun dedi sonuç ta söyle: 1079,22 sizce de kesin olarak gebemiyim ? ultrasyon için pazartesi gel dedi 1500 olunca kendini gösterirmiş..
Bi kac gun sonra bidaha yap bendede boyle oldu sekiz gun gecti yaptim negatif cikti gec dollenme olmussa kucuk oldugu icin cikmayabilirKizlar yardim edin lutfen esimle adetime 1 hafta kala korunmasiz birlikte olduk normalde 29 mayis adet olmam gerekirken bugun haziran 3 ve hala adet olmadim dun kan testi idrar testi negatif cikti ama fena halde kasiklarim ve belim agriyor adet sancisi gibi ama olmuyorum gogus uclarim cok aciyor.strestenmi gecikti yoksa hamilemiyim
Canım zaten gebelik varsa da çıkmaz lu an 12 gün geçmesi gerekiyor ilişkinin üstünden aşılama da bile 12 gün sonra test yapılıyor az daha beklemen lazım hayırlısı olsun hakkındaKizlar yardim edin lutfen esimle adetime 1 hafta kala korunmasiz birlikte olduk normalde 29 mayis adet olmam gerekirken bugun haziran 3 ve hala adet olmadim dun kan testi idrar testi negatif cikti ama fena halde kasiklarim ve belim agriyor adet sancisi gibi ama olmuyorum gogus uclarim cok aciyor.strestenmi gecikti yoksa hamilemiyim
hastalandım bugun rabbim hepimize hayırlı zamanda versin inşCanım zaten gebelik varsa da çıkmaz lu an 12 gün geçmesi gerekiyor ilişkinin üstünden aşılama da bile 12 gün sonra test yapılıyor az daha beklemen lazım hayırlısı olsun hakkında
İnsallah canım rabbim bizleri cok bekletmez insllah tez zamanda verir hayırlısınıhastalandım bugun rabbim hepimize hayırlı zamanda versin inş
Lütfen bişey söyleyin benimle aynı durumda olan yada bu durumu daha önceden yaşayan biri var mi aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?