Hamileyim sizce

Merhaba kızlar ben iki ay önce ölü doğum yaptım doğumu normal yaptım ve hala regl olmadım eşimle geri çekilme yöntemini yapıyoruz sizce hamile kalmış olabilir miyim

kızlar erkek bebek kaç haftada doğuyor genelde. yani erkek ve kız bebek arasında doğum haftası olarak fark var mıdır?

Merhaba hanimlar benm reglm 13 gün gecti 10. Gunde idrar testi negatif cikti ama gecen ay over kistim varmisti o patladi o yuzden duzensizlik oluyomustu hic bu kadar gecikmemisti sirtimda agri basladi bugunde bi kac hafta oncede kasiklarm agriodu ama hic belirti yok doktora gitmeye korkuyorm ya tekrar kist olusmus derse diye gebelik yok der diye

kızlar merhabaaaa ..
5 aylık evliyim.. tiroid var mı yok mu öğrenmek için doktora gittim hormon testi yapıldı tabi beta testide bugun sonuçlarımı aldım ve doktor kan degerin yuksek çıktı gebelik gözüküyor hayırlı olsun dedi sonuç ta söyle: 1079,22 sizce de kesin olarak gebemiyim ? ultrasyon için pazartesi gel dedi 1500 olunca kendini gösterirmiş..

Tebrik ederim cnm hamilesin normal deger 0-5 arasidir seninki bayagi cikmis gozun aydin

Ne guzel bi haber ya bi anda almissin hayirli olsun

Kizlar yardim edin lutfen esimle adetime 1 hafta kala korunmasiz birlikte olduk normalde 29 mayis adet olmam gerekirken bugun haziran 3 ve hala adet olmadim dun kan testi idrar testi negatif cikti ama fena halde kasiklarim ve belim agriyor adet sancisi gibi ama olmuyorum gogus uclarim cok aciyor.strestenmi gecikti yoksa hamilemiyim

Bi kac gun sonra bidaha yap bendede boyle oldu sekiz gun gecti yaptim negatif cikti gec dollenme olmussa kucuk oldugu icin cikmayabilir

Canım zaten gebelik varsa da çıkmaz lu an 12 gün geçmesi gerekiyor ilişkinin üstünden aşılama da bile 12 gün sonra test yapılıyor az daha beklemen lazım hayırlısı olsun hakkında

Kızlar bana yardımcı olurmusunuz geçtiğimiz cumartesi hamile olduğumu öğrendim acile giderek Kan tahlilinde ama dktra gtmem gerekiyor biliyorum ve randevu taa on gün sonraya verdi birşey olurmu çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…