- Konu Sahibi Selinbocek
-
adetime 1 hafta var kanda yada ıdrarda çıkarmı???
pekı bu adetten 6 gun öncesını gösteren idrar testlerı onerıyormusunuz bunlarda cıkabılırmıidrarda çıkmayabilir ya da silik çıkabilir ama en garanti kan yaptır derim.
Yorma cok kendini esin yardimci oluyor mu benim suan dinlenmem lazim ama ev isleri de bekliyor. Ben yapmasam kimse yapmiyor herkes kendi halinde.bence de bir toparlan kendini dinle ondan sonra zaten hayırlısı ne ise rabbim nasip eder. inan o kadar çok ki bu tarz durumlar artık ben bile sevinemiyorum her gün aynı korku ile işe gidip geliyorum. zaman her şeyin ilacı.
Yerlesme kanamasi olabilir istersen bi kan testi yaptir..kızlar az önce kahverengi akıntı geldi ne demek bu.daha adetime 4 gün var ve kasıklarım da ara ara sızlıyo
Yani olabilir ama bence kan testi daha mantikli en azindan ona gore erken teshis olurpekı bu adetten 6 gun öncesını gösteren idrar testlerı onerıyormusunuz bunlarda cıkabılırmı
Tesekkur ederim zor bir sey agliyorum ama geri gelmeyecek. Demek ki nasip degilmis hala agrim ve kanamam var ama dunku kadar degil. Herseyin hayirlisi..
Yorma cok kendini esin yardimci oluyor mu benim suan dinlenmem lazim ama ev isleri de bekliyor. Ben yapmasam kimse yapmiyor herkes kendi halinde.
pekı bu adetten 6 gun öncesını gösteren idrar testlerı onerıyormusunuz bunlarda cıkabılırmı
Yolundaysa ne guzel canim. Seviniyorum boyle guzel haberlere insallah istediginiz gibi olur hersey.. Bende su ara psikolojik olarak kotuyum. Zaman lazim dinlenmeye calisiyorum..eşim Allahtan yardım ediyor, o konuda sıkıntı yokta ben hala alışamadım. istifra etmesemde mide bulantım her geçen gün dahada artıyor. dün akşam doktordaydık çok şükür her şey yolunda. kalp atışlarını haftaya duyacağız artık. mide bulantım için ilaç verdi ama oda çok uyku yapıyor. çalışınca çok zor. sende çok yorma kendini, ev işi bitmez olduğu kadar yap zorlama. dinlenmen lazım bu ara.
Bilmiyordum ben canim yaBence sevincinden ağla canım ya benim gibi olsaydın ne olacaktı kürtaj yapılacak bebek yok bhcg düşüyor yani bence şükretmeyi bil.demek bu da Rabbimin bir sınavı RABBİM neylerse güzel eyler içim çok rahat sâdece kurtajdan korkuyorum okadar ...
Yerlesme kanamasi olabilir istersen bi kan testi yaptir..
Yerlesme kanamasi olabilir istersen bi kan testi yaptir..[/QU
Kızlar test yaptırdım 38,40 çıktı. Normal mi
Hamilesin hayırlı olsun canım cok yeni.iki gün sonra yine.kan ver kan degerinin iki katı olmasi gerekıyorkızlar bhcg 38,40 çıktı. Ne demek bu
Çok sağol canım inş yükselir değerimHamilesin hayırlı olsun canım cok yeni.iki gün sonra yine.kan ver kan degerinin iki katı olmasi gerekıyor
Hayırlı olsun canım dikkat et kendine.Çok sağol canım inş yükselir değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?