Hamileyim sizce

kızlar az önce kahverengi akıntı geldi ne demek bu.daha adetime 4 gün var ve kasıklarım da ara ara sızlıyo

Yorma cok kendini esin yardimci oluyor mu benim suan dinlenmem lazim ama ev isleri de bekliyor. Ben yapmasam kimse yapmiyor herkes kendi halinde.

Tesekkur ederim zor bir sey agliyorum ama geri gelmeyecek. Demek ki nasip degilmis hala agrim ve kanamam var ama dunku kadar degil. Herseyin hayirlisi..

Bence sevincinden ağla canım ya benim gibi olsaydın ne olacaktı kürtaj yapılacak bebek yok bhcg düşüyor yani bence şükretmeyi bil.demek bu da Rabbimin bir sınavı RABBİM neylerse güzel eyler içim çok rahat sâdece kurtajdan korkuyorum okadar ...

Yorma cok kendini esin yardimci oluyor mu benim suan dinlenmem lazim ama ev isleri de bekliyor. Ben yapmasam kimse yapmiyor herkes kendi halinde.

eşim Allahtan yardım ediyor, o konuda sıkıntı yokta ben hala alışamadım. istifra etmesemde mide bulantım her geçen gün dahada artıyor. dün akşam doktordaydık çok şükür her şey yolunda. kalp atışlarını haftaya duyacağız artık. mide bulantım için ilaç verdi ama oda çok uyku yapıyor. çalışınca çok zor. sende çok yorma kendini, ev işi bitmez olduğu kadar yap zorlama. dinlenmen lazım bu ara.

pekı bu adetten 6 gun öncesını gösteren idrar testlerı onerıyormusunuz bunlarda cıkabılırmı

tabi onlar daha garanti tabi ama tutarı yüksek diye biliyorum. ben ondan hiç kullanmadım. ben olsam biraz beklerdim, sonra üzülmemek için.

Yolundaysa ne guzel canim. Seviniyorum boyle guzel haberlere insallah istediginiz gibi olur hersey.. Bende su ara psikolojik olarak kotuyum. Zaman lazim dinlenmeye calisiyorum..

Bilmiyordum ben canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…