Hamileyim sizce

Kizlar daha erkenmi yoksa piskolojik olarakmi adet olmama daha ongun var ama bende degisiklikler oluyo sag kasigimda batmalar oluyo bide akintim bembeyaz bazen seffaf sumuksu bisey bide arada usuyorum cok isinamiyorum bazende cok sicak oluyo atesim hep yuksek sizce daha cokmu erken

Siyah parcalar geldi hep.. Cok halsizim cok kanama oldu.. Cok üzgünüm...
Uzun süredir girmemistim. Şimdi gördüm. Çok geçmiş olsun. Üzülme lütfen. İnşallah hersey gönlünce olur. Herşeyin hayırlısı. Kimse önünde ne olduğunu, neler yaşayacağını bilmiyor. Hepimiz için hayırlısı canım.

Sağol canım. Nasip boyleymis ne yapalım.. Allah büyük zamanı gelince verir inşallah..

Olabilir ama biraz daha bekle istersen benim de belirtilerim erken olmuştu.. İstersen kan testi yaptır.

kızlar adetıme 4 gun var kan testı yapsam cıkarmı??genıtal bölgemde batma ve sık sık ıdrara cıkma var

Kizlar siki durun biraz silik ama HAMILEYIMMMM.
Nidaa Hayırlı Olsun Canım Ne zamandır bKmıyordum bebek konusu görmeyeym düşünmeyeym die ama merak ettım seni bı bakaym dedm hamişsinn Allah Sağsalim Kucağına almayı Nasp etsn

Bayanlar bende geciktim 3. Günüm bugün hafif ağrım bulantim var dun kan tesyti yaptım negatif çıktı tekrarlamamk. 1 2 hafta daha olmazsam Gereklimi kan testini bazen kandada geç cikiyormus cunku kafam cok karışık cewap verirseniz sevnirim

Kan testi yaptir bence canim.

Nidaa Hayırlı Olsun Canım Ne zamandır bKmıyordum bebek konusu görmeyeym düşünmeyeym die ama merak ettım seni bı bakaym dedm hamişsinn Allah Sağsalim Kucağına almayı Nasp etsn
Tesekkur ederim ama dusuk yaptim malesef. Nasip degilmis.

Tesekkur ederim ama dusuk yaptim malesef. Nasip degilmis.
Ayy cok geçmiş olsn o mesajı gormedm kusura bakma Hiç sıkma canını Allah Hayırlısıyla versin demekki hayırlısı buymus Allah'ın vardır bıldıgı öle düşün dAha genciz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…