- 1 Şubat 2016
- 873
- 532
- 53
- 30
- Konu Sahibi Selinbocek
-
Uzun süredir girmemistim. Şimdi gördüm. Çok geçmiş olsun. Üzülme lütfen. İnşallah hersey gönlünce olur. Herşeyin hayırlısı. Kimse önünde ne olduğunu, neler yaşayacağını bilmiyor. Hepimiz için hayırlısı canım.Siyah parcalar geldi hep.. Cok halsizim cok kanama oldu.. Cok üzgünüm...
teşekkürler canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşHayırlı olsun canım dikkat et kendine.
Sağol canım. Nasip boyleymis ne yapalım.. Allah büyük zamanı gelince verir inşallah..Uzun süredir girmemistim. Şimdi gördüm. Çok geçmiş olsun. Üzülme lütfen. İnşallah hersey gönlünce olur. Herşeyin hayırlısı. Kimse önünde ne olduğunu, neler yaşayacağını bilmiyor. Hepimiz için hayırlısı canım.
Olabilir ama biraz daha bekle istersen benim de belirtilerim erken olmuştu.. İstersen kan testi yaptır.Kizlar daha erkenmi yoksa piskolojik olarakmi adet olmama daha ongun var ama bende degisiklikler oluyo sag kasigimda batmalar oluyo bide akintim bembeyaz bazen seffaf sumuksu bisey bide arada usuyorum cok isinamiyorum bazende cok sicak oluyo atesim hep yuksek sizce daha cokmu erken
kan testını tam olarak ne zaman yaptınBu ay bi farkliysan umitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin zaten senle benim regl gunumuz aynı idrar testinde çıkmaz kan testi yaptır bana doktor özellikle dedi
Kan testi yapsam cikarmikiOlabilir ama biraz daha bekle istersen benim de belirtilerim erken olmuştu.. İstersen kan testi yaptır.
Nidaa Hayırlı Olsun Canım Ne zamandır bKmıyordum bebek konusu görmeyeym düşünmeyeym die ama merak ettım seni bı bakaym dedm hamişsinn Allah Sağsalim Kucağına almayı Nasp etsnKizlar siki durun biraz silik ama HAMILEYIMMMM.
Nidaa Hayırlı Olsun Canım Ne zamandır bKmıyordum bebek konusu görmeyeym düşünmeyeym die ama merak ettım seni bı bakaym dedm hamişsinn Allah Sağsalim Kucağına almayı Nasp etsn
Cok onceki mesaj o dusuk yaptim malesef. Yine de tesekkur ederim. Allah nasip eder insallah tekrar. Ve isteyen herkese..Nida cnm hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Kan testi yaptir bence canim.Bayanlar bende geciktim 3. Günüm bugün hafif ağrım bulantim var dun kan tesyti yaptım negatif çıktı tekrarlamamk. 1 2 hafta daha olmazsam Gereklimi kan testini bazen kandada geç cikiyormus cunku kafam cok karışık cewap verirseniz sevnirim
Tesekkur ederim ama dusuk yaptim malesef. Nasip degilmis.Nidaa Hayırlı Olsun Canım Ne zamandır bKmıyordum bebek konusu görmeyeym düşünmeyeym die ama merak ettım seni bı bakaym dedm hamişsinn Allah Sağsalim Kucağına almayı Nasp etsn
Gebelik olusmussa cikar canim.Kan testi yapsam cikarmiki
Ayy cok geçmiş olsn o mesajı gormedm kusura bakma Hiç sıkma canını Allah Hayırlısıyla versin demekki hayırlısı buymus Allah'ın vardır bıldıgı öle düşün dAha gencizTesekkur ederim ama dusuk yaptim malesef. Nasip degilmis.
Ay cnm çok geçmiş olsun çok üzüldümTesekkur ederim ama dusuk yaptim malesef. Nasip degilmis.
Yaptırdım negatifti 10 gun sonra yaptrsam sonuç değişir mi ki acabaKan testi yaptir bence canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?