Hamileyim ve aldatildim . Cok caresizim

işin kötü tarafımı sindirmeye çalışıyo seni anlamıyo musun arkadaşım

Valahi yesim benm ailemin durumu iyi ben calisiyorm onun o haram bulasmis prasi gecmesin bizim kursagimizdan
Hem aldat, hem tazminat bile açılmasın.
Hem çocuğunun bakımında gram katkın olmasın
Evlendiğin kadın bir ton hayal kırıklığıyla beraber çocuğu tek başına üstlensin, mahalle baskısı da cabası
İşte risksiz iş, işte adamın rahatlığı

7 düvele duyur rezil et haklarınızı da al bence, kuru gururla olmaz o iş. Bu kepaze bu kadar rahat fink atmasın sağda solda adamım diye

Kızın bekar evi var iki defa orda kalmış? Evi biliyorsanız bir kadın buyugunuz ile gidin ve rezil edin o kızı. Adamın evli olduğunu bile bile hala yapıyor.
Esinizide bosayın. Haspam birde size trip yapıyor konuşmuyor ayaklarınıza kapanıp af dileyecegi yerde.

Ben pek inanmadim sana
O cok buyuk asiretiniz falan filan
Neyse, eger gercekse ve kendinize cocugunuza sayginiz varsa bosanirsiniz
Ayrica kiz neciyse neci size ne, sizi ilgilendiren esinizin ahlaksizligi, esiniz belki kendini bekar olarak tanitti bilemeyiz

allahım bu mahlukları çeşit olsun diye yaratıyo ama oksijen isrefından başka birşey değiller

kızın güzelliği ya da cırkınlıgı degıl adamın ruhunın p.. ği bu ..
her guzelle her dam boyle seyler mı yasıyo..
karaktersız adama da guzel cırkın kadın olsun nefes alsın..

bı yaslı teyze vardı komsumuz bikere demizstiki birine " erkeğin aklı başka yerınde, ıkı bacak bı meme gordumu o da durmaz yerınde" hep boyle konularda aklıma gelıyor kadının söyledıgı..

güvenılır diye bir kımse yok galıba.. kadın ya da erkek.. kk dan sonra evlilikten ıyıce korkar oldum. cevremdede ozenılecek guzel bır evlılık pek az..

sen daha ne beklıyorsun bılmıyorumkı aılenı ıkna edıp bosanmaya bak bence kendıne saygını kaybetmeye degmez hıcbırsey.. gerekıyorsa cocuguna annen bakar calısırsın... ama su duruma katlanmak cok cırkın..
hem suclu hem guclu herif...

Nah vermez !
agzımı bozacagım şimdi müsvetteye
hem arsız hem pişkin.
Ayrıca hata sen de bu pisliği niye çekiyorsun ki koy g... tekmeyi

Tatlım abin ablan halan teyzen falan yok mu akraban babana gidemiyorsan onlara git.
Ya da alma adamı eve boşanma davası aç o sırada korunma talep et ne olur ne olmaz diye.
Bırak küssün sana o kim ki. sen haklısın suçlu psikolojisine girme sakın boşuna. Karnındaki çocuğu düşün ne sen ne o bebek bu adamı hak etmiyorsunuz.

nafakayı neden almıyormussunkı alacaksın ıste.. adam evlensın bı yanda gonul eglesın bekar evlerınde cocugu tek basına yapmadın herhalde yaptıgı seyın sorumlulugunu (kı nafaka alması gereken sorumlulugun en azamı halıdır ) alsın !

sız ısını kolaylastımrıs oluyorsunuz ne munasebet suan tenevzul etmeyyeım gıbı dusunebılırsınız hırsınızdan ama bu sızın tenevzul etmenız gıbı bı durum degıl ondan olan bır cocuk.. ona verıyo sıze degıl.. nasıl kazandıgı onun vebalıne sız cocugun hakkı olan mıktarı verılenı alıyorsunuz sızle ne alakası var haramsa onun boynuna..
<
ısteyın nafakanızı da bence !

Eğer hala gorusuyorsa bosanmalisin tereddütsüz hemde .. Ama konusmadigina dair samimiyetini guveniyorsan bir sure takip et..... Yada off ne ugrasiyon bırak napiyosa yapsın ayrilmalisin çocuğunu da buyut babasız napalim..

BU nasıl birşey ya !!
Anlam veremiyorum mantığım duruyor inan beynim çalışmıyor
Ya arkadaş madem hovardalıkta gözün neden evliliği lekeleyip dünya evine giriyorsun.
Size neden kıymış ,yavrunuza neden kıymış böyle adamlara çok fazla ya!!!
Allah ıslah etsin sizede çıkış yolu versin......

Okkalı bir tekme at gitsin

Pislik herif igrenc yaratik assagilik sumuklu bocek hem suclu hem sana hakliymis gibi tavir yapiyor hem cocugu vermem diyor allahim kimsenin basina getirmesin. Allah yardimcin olsun hayirlisiyla cikis yolu bulursun insallah

Vay anam vay bu nasıl adam böyle ?

Senin kocan duzelmez kizla evde bulusmalar falan olay baya ilerlemis ne pislik adi bi adammis.
Insallah tez zamanda kurtulursunuz.

Baban sana kıyamaz canım..
Ah şu üç kuruş etmıcek insanlar için anne babaları kırıyoruz yaa.. cahillik işte. Senın beben dogsun bi o zamn bu agladıgın gunlere yanacaksın. Evladın kocana bin basar onu unutturur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…