- 19 Aralık 2013
- 1.478
- 880
- 123
- Konu Sahibi sevcankubra
-
Ay dunden beri cok yoruldun çekirge aldatma konularında yorumlarin cok var ama anlayan yok boşver herkes bildigini.yapar yorma kendini de :)Konu sahibi boşanmayacaksan konunu kapat
Elli tane bahane sıralamışsın
Ellisine de çözüm sunulmuş
Bu sefer yok onlar aşiret diyosun
Sen net olsan
Çocuğunu da hiç bir Allah'ın kulu alamaz
Nafakayı sadakayla karıştırıyorsun sanırım istemem ne demek o çocuğunun hakkı
Aldatılmışsın bir nebze cezasını çekmeli ki bunun karşılığında sana tazminat ödemeli diyoruz
Ay onu da istemem babam zengin diyosun, sana sen fakirsin diyen mi oldu adam bedel ödesin diyoruz
Ne istiyosun ? Sanırım barışmak
İyi getir kutsal kitaba el bassın, yine kandırmaca oyunlarınıza geri dönün. Mutluluklar
HaklısınAy dunden beri cok yoruldun çekirge aldatma konularında yorumlarin cok var ama anlayan yok boşver herkes bildigini.yapar yorma kendini de :)
merhaba arkadaslar yazarken bile ellerim titrio ama derdimi anlaticak hic kimsem yok benm bu formdan baska. 1 yik uc ay etti evliligim 7 bucuk aylik hamileyim bundan iki ay once esimin telefonda gorustugu bi kizi yakaladim agla sizla kendimi oldurcektim nerdeyse esim soz verdi bi daha olmicak dedi kurana el basti ama ayni hatayi ayni kisiyle yine yapti gorsutugu kiz bekar once knstgmda evli oldugu bilmiordim filan dedi ikincisindede ikiside inkar etti ama ispatli delilli cikinca karsilarina kabuk etti edim yedi yil sevgiliydik ve cok zor sartarda evlendik duydugum an esimi aradim senden bosanmal ostiyorm dedim o gun istem ayrilip bi parka gittim saatlerce parkta agladim beni arayip eve gel dedi deflasrca seni istemiorm artik soz vermistin dedim abimle gorusup beni ikna edip eve gotrduler soz verdi yine knsmicm zaten kotu bi kiz dedi ama telefon her caldiginda sanki kiz ario kizin bekar evi var oraya gidip gelioms her aksam iki defa kizin evinde kalms surekli mesajlasmislar hamileyim babamlarada gidemem onunla evlenmek icin babami karsima almistim. İsin kotusu simdi bide o bemimle konsumuyor ben ona defalarca bosanalim dedigim icinmis ben sanki durduk yere soyledim evde hic huzur yok isteyim su an aksam olsun ostemiyorm her kelimemde terslio beni cok ustume geliosn dio .nPicam allah icin bi akil verin
soyledıgın herseyde sonuna kadar haklısın ama ben bu serefsızı esım olcak adı adamı nu kadar cok yaptıhına ragmen hala sevıyorumKonu sahibi boşanmayacaksan konunu kapat
Elli tane bahane sıralamışsın
Ellisine de çözüm sunulmuş
Bu sefer yok onlar aşiret diyosun
Sen net olsan
Çocuğunu da hiç bir Allah'ın kulu alamaz
Nafakayı sadakayla karıştırıyorsun sanırım istemem ne demek o çocuğunun hakkı
Aldatılmışsın bir nebze cezasını çekmeli ki bunun karşılığında sana tazminat ödemeli diyoruz
Ay onu da istemem babam zengin diyosun, sana sen fakirsin diyen mi oldu adam bedel ödesin diyoruz
Ne istiyosun ? Sanırım barışmak
İyi getir kutsal kitaba el bassın, yine kandırmaca oyunlarınıza geri dönün. Mutluluklar
Oldu hep zaten şerefsizler daha fazla sevilir nedensesoyledıgın herseyde sonuna kadar haklısın ama ben bu serefsızı esım olcak adı adamı nu kadar cok yaptıhına ragmen hala sevıyorumkendımdende nefret edıuorm
soyledıgın herseyde sonuna kadar haklısın ama ben bu serefsızı esım olcak adı adamı nu kadar cok yaptıhına ragmen hala sevıyorumkendımdende nefret edıuorm
soyledıgın herseyde sonuna kadar haklısın ama ben bu serefsızı esım olcak adı adamı nu kadar cok yaptıhına ragmen hala sevıyorumkendımdende nefret edıuorm
Ay çirkin diyor ya! Tabi sadece kız o.puydu, hemde en çirkininden. Ama senin kocan sütten çıkmış ak kaşık!Peki ya cocuk cocugu sana vermem dio acikcasi o gun o kadar agladimki onunla felefonda knstugimda cocuguda evide senden bes kurus da istemiorm dedim hepsi senin olsn sadakam olsn dedim . Ve simdi kendisi dio yok huzurumuz mutlu degiliz bosanalim istiosan dio hatasini duzeltmek icin hic bisi yaomio
yil basinda bile bana annenlerde kal ben arkadaslarka kafa dinlicem dedi kizin yanina gtmemis ama sabaha kadar tlfnla knsmslar sozu gecincede o kiz zaten cok afedersiniz o... Pu dio anlamiorm valahi kiskandigimdan degil kiz guzel olsa derdim aklimi celdi ginlu kaydo cirkin ve kendide dio cok cirkin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?