Hamileyim ve aldatildim . Cok caresizim

baska konularda yazmaktan ben yoruldum. cocugu vermem dedi esiniz peki siz hic tc aile hukuku nedir diye arastirdiniz mi yahut avukata sordunuz mu? ben bir kez daha yazayim:

- TC AILE HUKUKU'na gore cocuk yazi kac olursa olsun eger ki anne kendi talebiyle velayeti babaya vermiyor ise, anneden yalnizca iki kosulda velayet alinir, aksi halde hicbir sekilde anneden cocuk alinamaz
  1. anne vesika sahibi ise
  2. anne uyusturucu kullaniyor ise

Bu kadar ş...sizligin üzerine ne desem bilemedim. Allah büyük diyorum sadece.

Ay bugünkü konular beni bayiltacak sanırım. Kudurmus bu herifler!

Allah yardımcınız olsun ama duruşunuz gerçekten takdirlik. Çok mutlu olmanızı dilerim.

arti bir de çocuğa şiddet uyguluyor ise

Kuran'a ve çocuk çoluğun üzerine yemin edenler de olmasa yalancılık meslekten çıkacak vesselam

kocan oalcak adam kiligina girmis mahluk
baba evine donemeyecegini biliyor o yuzden seni evde itip kalkiyor
hems suçlu hem guçlu
çok sey derimde ban yemeye bile degmez bu adam

Allah yardimcin olsun

Bir değil iki değil bu kadar tolerans tanırsan bu denli ezilirsin

Kalbinden geçen ne peki ? Ne yapmak istiyosun yani? Yaomak istediğin ama cesaret edemedigin şeyi yap

Hic aklima gelmemisti bn hep giden taraf oluyorm herseyde onun olsn diordm nafakada istemiorm ondan bes kurusu gecmesin ne benim ne bebebgin bogazindan

kusura bakma ama böyle olaylarda kadının saçma bir gurur yapıp nafaka istemiyorum olayına girmesi aptallık bana göre.
çünkü o nafaka parası senin değil, doğacak çocuğunun parasıdır.
sen yine bir kuruşuna dokunma, ama o çocuğu ikiniz yaptınız.baba olarak çocuğuna karşı ciddi sorumlulukları var, yok öyle çocuğunun rızkından muaf olup elaleme yedirmek. bunu sakin kafayla tekrar düşün, bu gurur yapılacak bir mevzu değil.
tekrar ediyorum, o para senin değil çocuğun parası. bundan mahrum etmeye hakkın yok.
ikincisi adam alenen zina yapmış, hangi hakim o çocuğu babaya verir? çalışıyorum diyosun, iyi kötü topluma karışan bir insansın koca müsveddesinin seni böyle korkutmasına neden izin veriyosun?
üçüncüsü, ben senin boşanacağına ihtimal vermiyorum nedense bu da ayrı bir mevzu

''zaten kotu bi kiz dedi '' öylemi...Böyle adamlarla evli kalmayın ne olur.. o kızla gidip eğlensin sonra inkar etsin...ve ZATEN KÖTÜ BİR KIZ DESİN. Nasıl katlanıyorsun...... Anlıyorum hamilesin ama ayrılmak senin ve çocuğun için daha iyi olacak.
Böyle yalancı ve namussuz babası olacağına olmasın.

Haklisin

Bowa o pisyi ya. Seni daha fazla uzmesine izin verme. Belasini bulur insallah. Cocugu falan da Ona vermeye kalkma. 9 ay karninda tasiyacaksn sonra o namusuz icin mi sanci cekip doguracak Ona mi vereceksin? Caliw bak kendine de cocuguna da. Nafakasini da odemek zorunda cocugun. Ezdirme kendini kardesim. Oyle namusuzlar calisip ekmek buluyo da , Sen mi bulamiycaksn. Rizki Allah verir. Sen yeter ki calis, korkma.

Boşanıp babanın evine gideceksin tabii ki. Ne derse desin affetmeyeceksin. Başka ne yapabilirsin ki sence?

Bence seni terslemesi cok iyi olmuş. Sakin kal, olmuş bir hata evlenmissin. Çalışıyorsun ne güzel. Git bir avukata konuş görüş aç davanı çatır çatır boşa.
Zaten yakinda bu adam başkalarından senin ufaklıga kardes yapar. Sana iyi davransa ne olur anlamadım.

Canim adam imkansız aşklar peşinde. Sen evlendikten sonra bu sefer de kızın peşinde. Sen boşan, bosanmazsan bu kız biterse başkası başlar. Sen bosanirsan bu kızla evlenir belki ama onu da başkasıyla aldatır. O sebeple uzaklaştırdı bu ruh hastası ndan.

Anlamıyorum yahu ne demek ne yapıcam sen bu ilişkiyi rayına koymaya çalışıyorsun o değil beyefendi keyif mi yapıyor bi o bi sen bırak yapmayı düşünmesi bile bu işi bitirir sonradan kendi psikolojin bozulacak zaten gelip burda bana yaptıklarını unutamıyorum diye konu açarsın
Çok yanlış bi insanla evlenmişsin bu yanlışı devam ettirip durma bebeğe de bakmaz o zaten merak etme sana kalır çatır çatır alacaksın boşanınca o adamdan para o parayı babanın evine verirsin babanın evinde kalmaya yüzün olur bu işi hemen bitir salak yerine konma ikisi senin haline bakıp gülüyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…