- 20 Ekim 2009
- 8.198
- 13.223
- 823
- Konu Sahibi sevcankubra
-
Tesekkur ederim amin insallah.. Malesef hic haketmemisAllah sizinde yardımcınız olsun çok zor bi durum gerçekten kocanız olacak insan müsvettesi o bebeği asla haketmiyo.
Cok tesekkur ederim.. Butun kayitlar duruyor asla silmicem ikisinede acicam davayi kendim icin olmasa bile bebegim icin birakmam yanlarına hem kızın yuzunden bitti hemde hastanede erken dogum riski yasadim 10 gun yattım onlarin yuzunden bebegimin canina kastettiler piskin piskin herseyi itiraf ettiler ve esim olacak adi beni dr a bile götürmedi komsularimda sahitlik yapacak cok zor olucak belki ama napalim yasamam gerekiyomus arkadaslarimla konusamiyorum bu konuyu artik cunku hepsi bebek icin bir araya gelmem taraftari ama ben asla kendim icin olsa bile cocuguma yapilanlari yediremiyorum zaten..
Çok teşekkür ederim. Maalesef sezeryan olacağı için önce alacaklarBu arada bebisin tam gününde gelirse benimle aynı gün doğmuş olacak:))
Sagsalim kucağına al insallah:)
Bebek için bir araya gel,kendini öldür,arkadaşların seni hiç sevmiyormuş.Helal olsun,cesaretini ve öz güvenini ayakta alkışlıyorum.Cok tesekkur ederim.. Butun kayitlar duruyor asla silmicem ikisinede acicam davayi kendim icin olmasa bile bebegim icin birakmam yanlarına hem kızın yuzunden bitti hemde hastanede erken dogum riski yasadim 10 gun yattım onlarin yuzunden bebegimin canina kastettiler piskin piskin herseyi itiraf ettiler ve esim olacak adi beni dr a bile götürmedi komsularimda sahitlik yapacak cok zor olucak belki ama napalim yasamam gerekiyomus arkadaslarimla konusamiyorum bu konuyu artik cunku hepsi bebek icin bir araya gelmem taraftari ama ben asla kendim icin olsa bile cocuguma yapilanlari yediremiyorum zaten..
Son durum nedir ailen boşanmana destek çıkıyor mumerhaba arkadaslar yazarken bile ellerim titrio ama derdimi anlaticak hic kimsem yok benm bu formdan baska. 1 yik uc ay etti evliligim 7 bucuk aylik hamileyim bundan iki ay once esimin telefonda gorustugu bi kizi yakaladim agla sizla kendimi oldurcektim nerdeyse esim soz verdi bi daha olmicak dedi kurana el basti ama ayni hatayi ayni kisiyle yine yapti gorsutugu kiz bekar once knstgmda evli oldugu bilmiordim filan dedi ikincisindede ikiside inkar etti ama ispatli delilli cikinca karsilarina kabuk etti edim yedi yil sevgiliydik ve cok zor sartarda evlendik duydugum an esimi aradim senden bosanmal ostiyorm dedim o gun istem ayrilip bi parka gittim saatlerce parkta agladim beni arayip eve gel dedi deflasrca seni istemiorm artik soz vermistin dedim abimle gorusup beni ikna edip eve gotrduler soz verdi yine knsmicm zaten kotu bi kiz dedi ama telefon her caldiginda sanki kiz ario kizin bekar evi var oraya gidip gelioms her aksam iki defa kizin evinde kalms surekli mesajlasmislar hamileyim babamlarada gidemem onunla evlenmek icin babami karsima almistim. İsin kotusu simdi bide o bemimle konsumuyor ben ona defalarca bosanalim dedigim icinmis ben sanki durduk yere soyledim evde hic huzur yok isteyim su an aksam olsun ostemiyorm her kelimemde terslio beni cok ustume geliosn dio .nPicam allah icin bi akil verin
merhaba arkadaslar yazarken bile ellerim titrio ama derdimi anlaticak hic kimsem yok benm bu formdan baska. 1 yik uc ay etti evliligim 7 bucuk aylik hamileyim bundan iki ay once esimin telefonda gorustugu bi kizi yakaladim agla sizla kendimi oldurcektim nerdeyse esim soz verdi bi daha olmicak dedi kurana el basti ama ayni hatayi ayni kisiyle yine yapti gorsutugu kiz bekar once knstgmda evli oldugu bilmiordim filan dedi ikincisindede ikiside inkar etti ama ispatli delilli cikinca karsilarina kabuk etti edim yedi yil sevgiliydik ve cok zor sartarda evlendik duydugum an esimi aradim senden bosanmal ostiyorm dedim o gun istem ayrilip bi parka gittim saatlerce parkta agladim beni arayip eve gel dedi deflasrca seni istemiorm artik soz vermistin dedim abimle gorusup beni ikna edip eve gotrduler soz verdi yine knsmicm zaten kotu bi kiz dedi ama telefon her caldiginda sanki kiz ario kizin bekar evi var oraya gidip gelioms her aksam iki defa kizin evinde kalms surekli mesajlasmislar hamileyim babamlarada gidemem onunla evlenmek icin babami karsima almistim. İsin kotusu simdi bide o bemimle konsumuyor ben ona defalarca bosanalim dedigim icinmis ben sanki durduk yere soyledim evde hic huzur yok isteyim su an aksam olsun ostemiyorm her kelimemde terslio beni cok ustume geliosn dio .nPicam allah icin bi akil verin
Ilk ogrenince insan deliye dönüyor kendimi kaybettim o an ölmek istedim.. Annemin aklina psikolog geldi gelir gelmez randevu aldim zoraki goturduler ama cok iyi geldi hala gidiyorum en azindan yanlis kararlar almami engelledi bebek içinde olsa biraraya gelmenin yarardan cok zarari oldugunu anlatti.. Cok zor bir durum hastanede facete orda burda hamile kadınlarin yaninda eslerini gordukce babalariyla mutlu buyuyen çocukları gordukce icim eriyorİnanın çok takdir ettim dik durusunuzu.umarim bundan sonra sizin ve bebeğiniz için her sey güzel olur. O kadar acı cekmissiniz şimdi her sey yoluna girmişken gelip hazıra konmamali o adam. ikisine de çektirin.zaten ayrılmışlar adalet yerini daha da bulacaktır.
Malesef yasamayan bilemiyor kolay görünüyor affetsem nolucak hamileyken bunu göze alan cocugunu hiçe sayan normal sartlarda ne yapmaz artik..Bebek için bir araya gel,kendini öldür,arkadaşların seni hiç sevmiyormuş.Helal olsun,cesaretini ve öz güvenini ayakta alkışlıyorum.
merhaba arkadaslar yazarken bile ellerim titrio ama derdimi anlaticak hic kimsem yok benm bu formdan baska. 1 yik uc ay etti evliligim 7 bucuk aylik hamileyim bundan iki ay once esimin telefonda gorustugu bi kizi yakaladim agla sizla kendimi oldurcektim nerdeyse esim soz verdi bi daha olmicak dedi kurana el basti ama ayni hatayi ayni kisiyle yine yapti gorsutugu kiz bekar once knstgmda evli oldugu bilmiordim filan dedi ikincisindede ikiside inkar etti ama ispatli delilli cikinca karsilarina kabuk etti edim yedi yil sevgiliydik ve cok zor sartarda evlendik duydugum an esimi aradim senden bosanmal ostiyorm dedim o gun istem ayrilip bi parka gittim saatlerce parkta agladim beni arayip eve gel dedi deflasrca seni istemiorm artik soz vermistin dedim abimle gorusup beni ikna edip eve gotrduler soz verdi yine knsmicm zaten kotu bi kiz dedi ama telefon her caldiginda sanki kiz ario kizin bekar evi var oraya gidip gelioms her aksam iki defa kizin evinde kalms surekli mesajlasmislar hamileyim babamlarada gidemem onunla evlenmek icin babami karsima almistim. İsin kotusu simdi bide o bemimle konsumuyor ben ona defalarca bosanalim dedigim icinmis ben sanki durduk yere soyledim evde hic huzur yok isteyim su an aksam olsun ostemiyorm her kelimemde terslio beni cok ustume geliosn dio .nPicam allah icin bi akil verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?