• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve aldatildim . Cok caresizim

Madem o kadar kötü bir kızmış da karşıdaki nasıl midesi alıyor da helali evde dururken o kötü kızla görüşüyor.
Herkesin durumu farklı farklı, başa grlmeden bilinmez ancak keşke boşanabilseniz.

Adamda zerre vicdan yok bu saatten sonra ne köy olur ondan ne kasaba. Lütfen ailenize zamanında rest çekmiş olsanız da onlara gidin.ne olursa olsun hiçbir anne baba evladını bu şekilde bırakmaz. üç gün beş gün belki konuşurlar sonra her sey yoluna girer. sırf onların size edecegi biz demiştik lafı için kendinizi ve çocuğunuzu bir karaktersiz adam mahkum etmeyin. kız bekar sonuçta kocanın düşünmesi lazımdı eşini ve çocuğunu. kız için atıp tutması da önemli değil. Süper vakit geçirdim müthiş birisi diyecek hali yok.dangalakligi ortada birde taçlandiracak değil heralde. aklı sıra kadını kotuleyp sizi kandırmak niyeti. işiniz de var aileniz de arkanızda olacaktır. Lütfen çıkarın hayatınızdan bu adamı.

Cok tesekkur ederim.. Butun kayitlar duruyor asla silmicem ikisinede acicam davayi kendim icin olmasa bile bebegim icin birakmam yanlarına hem kızın yuzunden bitti hemde hastanede erken dogum riski yasadim 10 gun yattım onlarin yuzunden bebegimin canina kastettiler piskin piskin herseyi itiraf ettiler ve esim olacak adi beni dr a bile götürmedi komsularimda sahitlik yapacak cok zor olucak belki ama napalim yasamam gerekiyomus arkadaslarimla konusamiyorum bu konuyu artik cunku hepsi bebek icin bir araya gelmem taraftari ama ben asla kendim icin olsa bile cocuguma yapilanlari yediremiyorum zaten..

İnanın çok takdir ettim dik durusunuzu.umarim bundan sonra sizin ve bebeğiniz için her sey güzel olur. O kadar acı cekmissiniz şimdi her sey yoluna girmişken gelip hazıra konmamali o adam. ikisine de çektirin.zaten ayrılmışlar adalet yerini daha da bulacaktır.

Cok tesekkur ederim.. Butun kayitlar duruyor asla silmicem ikisinede acicam davayi kendim icin olmasa bile bebegim icin birakmam yanlarına hem kızın yuzunden bitti hemde hastanede erken dogum riski yasadim 10 gun yattım onlarin yuzunden bebegimin canina kastettiler piskin piskin herseyi itiraf ettiler ve esim olacak adi beni dr a bile götürmedi komsularimda sahitlik yapacak cok zor olucak belki ama napalim yasamam gerekiyomus arkadaslarimla konusamiyorum bu konuyu artik cunku hepsi bebek icin bir araya gelmem taraftari ama ben asla kendim icin olsa bile cocuguma yapilanlari yediremiyorum zaten..
Bebek için bir araya gel,kendini öldür,arkadaşların seni hiç sevmiyormuş.Helal olsun,cesaretini ve öz güvenini ayakta alkışlıyorum.

Canım benim biz de Urfalıyız bunun namusla alakası yok.

Sen namusunla evlenmişsin.asıl kabul edilemez olan eşinin namussuzluğu bu da hiçbir yerde kabul Edilemez. Ne urfası ne Izmir i.

Sadece biz sana demiştik olayına girerler ama ailen seni bu ahlaksızlığın orasında bırakacak kadar vicdansız olamaz.

Hem kel hem bodur dedikleri bu olsa gerek..
Eşinin ne sana, ne bebeğine saygısı sevgisi var bunu sende biliyorsun aslında..
Önceki bir konunda, sana saygısının olmadığını herkes söyledi..
Kusura bakma da esin iflah olmaz bir pislik..
Boşa kurtul bu rezillikten..

merhaba arkadaslar yazarken bile ellerim titrio ama derdimi anlaticak hic kimsem yok benm bu formdan baska. 1 yik uc ay etti evliligim 7 bucuk aylik hamileyim bundan iki ay once esimin telefonda gorustugu bi kizi yakaladim agla sizla kendimi oldurcektim nerdeyse esim soz verdi bi daha olmicak dedi kurana el basti ama ayni hatayi ayni kisiyle yine yapti gorsutugu kiz bekar once knstgmda evli oldugu bilmiordim filan dedi ikincisindede ikiside inkar etti ama ispatli delilli cikinca karsilarina kabuk etti edim yedi yil sevgiliydik ve cok zor sartarda evlendik duydugum an esimi aradim senden bosanmal ostiyorm dedim o gun istem ayrilip bi parka gittim saatlerce parkta agladim beni arayip eve gel dedi deflasrca seni istemiorm artik soz vermistin dedim abimle gorusup beni ikna edip eve gotrduler soz verdi yine knsmicm zaten kotu bi kiz dedi ama telefon her caldiginda sanki kiz ario kizin bekar evi var oraya gidip gelioms her aksam iki defa kizin evinde kalms surekli mesajlasmislar hamileyim babamlarada gidemem onunla evlenmek icin babami karsima almistim. İsin kotusu simdi bide o bemimle konsumuyor ben ona defalarca bosanalim dedigim icinmis ben sanki durduk yere soyledim evde hic huzur yok isteyim su an aksam olsun ostemiyorm her kelimemde terslio beni cok ustume geliosn dio .nPicam allah icin bi akil verin
Son durum nedir ailen boşanmana destek çıkıyor mu

merhaba arkadaslar yazarken bile ellerim titrio ama derdimi anlaticak hic kimsem yok benm bu formdan baska. 1 yik uc ay etti evliligim 7 bucuk aylik hamileyim bundan iki ay once esimin telefonda gorustugu bi kizi yakaladim agla sizla kendimi oldurcektim nerdeyse esim soz verdi bi daha olmicak dedi kurana el basti ama ayni hatayi ayni kisiyle yine yapti gorsutugu kiz bekar once knstgmda evli oldugu bilmiordim filan dedi ikincisindede ikiside inkar etti ama ispatli delilli cikinca karsilarina kabuk etti edim yedi yil sevgiliydik ve cok zor sartarda evlendik duydugum an esimi aradim senden bosanmal ostiyorm dedim o gun istem ayrilip bi parka gittim saatlerce parkta agladim beni arayip eve gel dedi deflasrca seni istemiorm artik soz vermistin dedim abimle gorusup beni ikna edip eve gotrduler soz verdi yine knsmicm zaten kotu bi kiz dedi ama telefon her caldiginda sanki kiz ario kizin bekar evi var oraya gidip gelioms her aksam iki defa kizin evinde kalms surekli mesajlasmislar hamileyim babamlarada gidemem onunla evlenmek icin babami karsima almistim. İsin kotusu simdi bide o bemimle konsumuyor ben ona defalarca bosanalim dedigim icinmis ben sanki durduk yere soyledim evde hic huzur yok isteyim su an aksam olsun ostemiyorm her kelimemde terslio beni cok ustume geliosn dio .nPicam allah icin bi akil verin

sevcan hanim, kizacagim ama lutfen alinmayin bu kizmaya.

"hamileyim babamlarada gidemem" yazmissiniz, madem boyle bir seye ragmen evliliginize devam etmeye mecbursunuz ne diye bildiginiz seyi asikar ediyorsunuz?

altinda ezileceginiz ve hakliyken sizi haksizliga surukleyecek kelamlar ediyorsunuz/ ah!

Hem suçlu hem güçlü. Bir de üstüme geliyorsun diye size kızıyor. Bu ne yüzsüzlük anlamıyorum ki ya.

Bosanmak istiyorsan bosan ama o evden ayrilma o gelsin konusmasin suclasin duyma git avukata aldatiyor diye dava ac esine de seni aldattığı kiza da manevi tazminat davasi acabiliyorsun diye biliyorum ayrica kiz bekar olabilir ozel hayatı kimseyi ilgilendirmez yani kotu kadin demis ya kocan olacak adam o açıdan dedim
Kiz bildiği.halde devam.ettigi icin ona da tazminat davası acabilirsin ama o evden ayrılma dava acana kadar

Birde kendisi mi trip atıyor terbiyesiz!!
Öyle bir ortam da zaten çocuk yetistirmeyin mumkunse. Çünkü çocuk kendini bildiği dönem de karşısında iyice arsizlasmis bir baba ve psikolojisi bozuk bir anne olacak.
Anne baba her zaman evladını kabul eder kocanın yanından daha iyidir

İnanın çok takdir ettim dik durusunuzu.umarim bundan sonra sizin ve bebeğiniz için her sey güzel olur. O kadar acı cekmissiniz şimdi her sey yoluna girmişken gelip hazıra konmamali o adam. ikisine de çektirin.zaten ayrılmışlar adalet yerini daha da bulacaktır.
Ilk ogrenince insan deliye dönüyor kendimi kaybettim o an ölmek istedim.. Annemin aklina psikolog geldi gelir gelmez randevu aldim zoraki goturduler ama cok iyi geldi hala gidiyorum en azindan yanlis kararlar almami engelledi bebek içinde olsa biraraya gelmenin yarardan cok zarari oldugunu anlatti.. Cok zor bir durum hastanede facete orda burda hamile kadınlarin yaninda eslerini gordukce babalariyla mutlu buyuyen çocukları gordukce icim eriyor :( benim cocugum niye bunlari daha dogmadan yasadi diye kendimi yedim bitirdim ilk 1 ay boyunca ama guven bitti artik bisekilde buyutucez Allah yardim edecek elbet.. Halada destek almaya devam ediyorum ozellikle lohusa dönemi daha kotu olurum bebegi belkide istemem diye annem cok korkuyor insallah bebisim herseyi unutturur :(

ilki affeden ikincide suçu kendisinde arasın onu affettim diye.
sürekli boşanalım dersen ama boşanmazsan adam da bu benden boşanmaz kafasına ulaşır. geçmiş olsun zor bir durum ama sen niye kendini öldürüyosun. ne hali varsa görsün kapı dışarı et bebeğinle yaşa gül gibi. defet gitsin senden değerli mi

Dedem hep derki :böyle adamları kötü bi eve doldurcaksın yakacaksın hayrına.
Ay bu da öyle adamlardan.
Bunları insan doğurmuyor bence. İnsan içinde de yetişmiyolar. Başka bir şey bunlar neyseler artık

Patlat bi nafaka çalısıyormussun. Seninkide hem suçlu hem güçlü haa

Bu adamın dinide kalmamış ki kurana el basmış gene yapmış :KK12: boşan ya hem suçlu hem güçlü utanmaz arlanmaz

Back
X