hamileyim ve aldatıldım :(

http://www.kadinlarkulubu.com/hukuk-kosesi-f57/

Forumda hukuk köşesi var; isterseniz aklınızdakileri bir sorun oraya.Detaylıca öğrenir ona göre davranırsınız en azından.

canım, suçlu olan eşin ama sen ona kıyamıyorsun. o sana bir anlık zevki için günlerce aylarca kıymış amaa....!

doğum anı çok özel. bence güzel bir doğum fotocusu da bul. onu bugünden mahrum et... ileride resimleri ballandıra ballandıra anlatırsın!
bu özel anı heba edicem diye düşünme. o senin ömrünü heba etmiş.

9 ay nasıl yanlız taşıdıysam yalnızda doğrurum de.

o eğer bu ilişki ortaya çıktığı halde gidip görüşecekse zaten senden çıkmış demektir.

eğer bu evliliği ve bebeğinin geleceğine sahip çıkmak yanınızda yer almak istiyorsa kendini kanıtlamalı.

o senin üzerine düşüp peşinden koşsun. siz onu düşünmeyi doğuma odaklanın.

ne kadar olumlusunuz ama ne yazıkki iyilikten maraz doğmuştur hep biraz gaddar olmakta fayda var kocası en özel günlerinde bunu yaşatmmışsa ve affedilmişse tekrar yapacaktır bunuda buraya yazdım!şimdi yapmazsa ikinci çocuğunda yapacaktır ayrıyeten affetmek istiyorsa sonuçta bunlarda bizim fikirlerimiz.sanki o kadın erkek tarafından ayartılmışsada ya da kız evli olduğunu az çok anlamıştır anlamamışsa sözüm tabiki yok yada bilmiyosa ama her iki durumda bile konuşulması lazım.

Iyıde önce kocasının haddini bildirmemeli mi ? Belki kocası sizin tabirinizle ayartmış..

Konu sahibi hamileliğin son evresinde olduğu için sanırım affetmek istiyor zaten kocasını. Boşanmak istemiyor.

işte iki arada kaldım affetsem hazmedemiyorum unutamıyorum. Boşansam herşey nasıl olur kestiremiyorum...

arkadaşım bence bu konuyu kapat eğer ayrılmayı düşünmüyorsan tamamen senin için diyorum doğumuna bu kadar az varken kendini kasma rabbine el aç ..
cezasız bırak demiyorum ama
o kadınla yüzyüze gelmek seni yıpratır ..onun gibi insanların yüzüne tükürürsün yağmur der....
kocanda aklını başına toplarda yuvasına sahip çıkarsa ne ala kalma sebebinin çocuk olduğunu ona hatırlar ama tekrarında 5 çocuğumda olsa giderim durmam bu senin ilk ve
tek şansın ayağını denk al de...seni de o kadınıda rezil ederim de...gerçi zaten rezillerde:97:
aileme anlatırsam beni burda bırakmazlar da de...
ALLAH kolaylık versin....evladınada sanada sağlık sıhhat diliyorum...

işte iki arada kaldım affetsem hazmedemiyorum unutamıyorum. Boşansam herşey nasıl olur kestiremiyorum...

Tamam boşanmak istemiyor olabilirsiniz, pc. karşısında konuşmak kolay gelebilir bize. Ama affetmediğinizi gösterin.. Hizmetini asla yapmayın.

Konuşmayın..Her fırsatta hatırlatın kırgınlığınızı.. Vicdan azabı çekmesini sağlayın.. Sonra çekiln köşeye ;

SİZİ VE BEBEĞİNİZİ HAKETMEK İÇİN UĞRAŞMASI LAZIM, BUNU ANLIYOR MUSUNUZ ? EĞER BUNU YAPMAZSANIZ AYNI ALDATMA DURUMU TEKRAR YAŞANIR, KESINLIKLE KAÇAR YOLU YOKTUR BUNUN !!

Deliler gibi pişman olana kadar sizi hak etmek için uğraşsın.. Ama böyle taviz vermeye devam ederseniz uğraşmaz bile.

arkadaşım o kadına mı soracaksın eşim benim hakkımda ne düşünüyor diye. bu kadın evli bir adamla beraber olmuş bir şekilde. sana kalkıp '' ben onursuz gurursuz aşağılık bir tipim . eşiniz benimle gönül eğlendirdi'' mi diyecek size?
eşiniz size beraber oldum gecelik bir şeydi dememiş. hoşlandım demiş. şu an hamilelik hormonlarından dolayı kendinizi zayıf hissedebilirsin. bence boşanma konusunda düşünmeyi de, araştırmanı da en azından lohusa dönemin geçinceye kadar ertele.

Galiba bende biraz taviz verdim sırf çocuğum için... ama okadar rahat ve takıntısız bir adam ki şuan mesala tv de film izliyor gece kafasını yastığa koyduğu anda uyuyor vs vs. Vicdan azabı çekmiyor gibi geliyor bana. O hep tehdit ettiğimi zannetti galiba boşanıcam derken geçen gece ondan kesinlikle ayrılacağımı söyledim tamam dedi blöf yaptığımı düşündü annemlerin evinin önüne kadar gittik baktı ki ciddiyim kapının önünde yalvardı yakardı beni tekrar eve getirdi. Ama şuan da o kadar rahatki sanki hiç birşey olmamış gibi davranıyor ve buda beni çıldırtıyorrr...

Konuyu açan kişi akıllı biri tabiki o kadaını arayıp kocam benim için sana ne dedi demez.ama öğrenmenin başka yolu yok biliyosanız söyleyin bunu öğrenmenin başka yolu var mı döküman çıkarılır mı çıkarılmaz mı.çoğu kişi çıkarılmaz diyor.konu sahibide biliyor ve anladı.bana kalırsa böyle düşünülmesi yi birşey değil.aldatan kocayla aldatan kadın ikiside ders alması lazım açıp telefonda tabiki sitem etmiyecek çık karşımada göreyim seni dicek gel seni bi yolayım dicek ne dicek başka hal hatırmı sorack Allahım Yarebbim hoşsunuz ya

yok cnm ben o o....u ile muhattap olmam zaten. Tabiki ona sormayacağım ben mesaj içeriğini bu yüzden arıyorum.

yalnış görmüyorum sanırım değil mi?

İhanet boşanma sebebi değil mi dediniz?

tabikide boşanma sebebiii ama hamile sorumlulukları çok artııı şu an yapabileceği tek şey bence eşini affetmek ama hemen kucağına sarılmak değil başka mantık lı bi çıkışı yok bana kalırsa zaten boşanmak istese bile eşi burnundan getirir yok ayrılamazsın benden felan fistan iki aile içinde zor şeyler olucak bunları kaldırmak için hazır değil bence bayan hamile olmasaydı hemen boşansın zaten ama bi bebek var ortada anne ye ve babaya muhtaç bi bebekkk.

bazı durumlarda kar zarar hesabı yapılır. öğrenmek , o kadınla karşı karşıya gelmek hamile birini fazlasıyla etkiler. boşanmayı düşünüyor olsaydı ; ipleri kopartır, içinden nasıl geliyorsa o şekilde davranırdı. ama ortada doğmak üzere olan bir bebek ve devam ettirilmek istenen bir evlilik varsa; öyle her aklına esen şey yapılmaz. ayrıca o kadın da kim oluyor ki ? o mu atmış arkadaşın nikah cüzdanına imzayı?
konu sahibi arkadaşım bence böyle zor bir dönemi en az hasarla atlatabilmek için bir uzmandan yardım almalısınız eşinizle birlikte.

Nasıl sürtersiniz onun burnunu biliyor musunuz?
Annenizin evine gidersiniz, çocuğunuz doğduğunda, doğum anında yani haber vermezsiniz.
Doğduktan sonra gel gör dersiniz, görünce hadi sana güle güle, gelir hafta sonları görürsün babalık görevini de yaparsın.
Bir erkek eğer çocuğunun doğum anını göremiyorsa, o mucizeyi yaşayamıyorsa zaten en büyük cezayı almıştır.
Affetmeyin demek kolay biliyorum ama ben affedilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Ailenize gidin ve orada kalın. Eğer sürekli ayrılacağım diyip o evde kalırsanız takmaz sizi.
Gidin ve 1 ay doğuma kadar kalın.
Yalvarsın yakarsın. Diyin ki: Çocuğunun doğumunu göremeyeceksin yaşayamayacaksın, sen bana bunları yaşattın ben sana daha beterini yaşatacağım.
Evladınız böyle bir babayla büyüyeceğine babasız büyüsün.
Hem babasız byümez ki hafta sonları görür, ben hep mutsuz bir ailede büyüyeceklerine boşanmış anne baba da büyümenin daha yararlı olacağını düşünüyorum.
Boşanmış anne babalar çocuklarına çok düşkünler. Ama bu aldatma olayı ilişkinizi zedelemiş ve çocuğunuz böyle bir ortamda büyürse yazık olur.

arkadaşım çok şükür çoğu insan gibi empati kuran kişiliğim.ben boşanmasın diyorum neden boşansın daha önce yorumumda belirttim seni kızdırmıyayım diye''eh açıklama yapayım bari''dedim.ne olmuş?aksini desem bile ne olmuş fikrimi belirttim ne olmuş?

empati kuruyorum anlıyorum yaşadıkalrı zor.ama bu sadece empati kurulması gerekn bir durum değil sonuç ele alınmalı.bu kadını aramasın kimisine göre arsın kimisine göre aramasın gene en son söz konu sahibinde bana ne ya da sana ne?!!

fikir vermemizi istemiş mi istemiş.veriyoruz fikrimizi.ister görüşsün ister görüşmesin.sanki sen boşan deyince boşanacak mı yada aksini söyleyince yapacak mı?
hayır!yapmayacak değerlendirecek kendine uygun olanı.affederse ki tekrarlanır diye ben şahsı adına korkarım.umarım tekrarlanmaz.bunalr benim fikrim.

var mı hala bi sorun?

canım benim herkes birşey söyler bu konuda neler yaşadığını ve ve affedersen affetmezsen sonucu ne olur sen daha iyi bilirsin.Benim tavsiyem sakın mesajları filan öğrenmeye bakmaya çalışma çünkü bu daha fazla canını yakar senin zaten az çok neler yazdığını biliyorsundur eline geçip bakınca emin ol bundan daha az üzülmezsin.Seninde bencilce davranmanı şiddetle tavsiye ederim sadece kendini ve bebeğini düşün Allah korusun çocuğunu kucağına aldığında sütün kesilir bebeğinle tam olarak ilgilenemzsin. Bunları düşünmemeye çalış.
Bunları nasıl yaptığını düşünme kendine geldiğinde doğumunu gerçekleştirdiğinde NEDEN yaptığını sorgularsın. eğer kişiliği ile ilgili birşeyse devamı gelir ve bunu sonra düşünürsün ama bi anlık bişey olduğuna ve bir daha yapmayacağına kannat getirirsen buna göre plan yaparsın.

Kısacası şimdi karar almanın zamanı değil.Şimdi bebeğini düşünme zamanı.

Allah yardımcın olun bebeğine ve sana uzun mutlu ömürler diliyorum...:)

Ben biliyorum ki biz burada biz ne yazarsak yazalım tabiki evliliğe devam kararı alacaksınız dayak yiyen yurtdışında olan hamile dahi evliliğe karar aldı bence asla birdaha hamile kalmayın böyle adama çocuk doğurmuyacaksın !

ay bu nasıl yapılır bile bile aldatılmak olur mu. Şu an çocuğum için belki affedebilirim ama tabiki araştırma içinde olacağım ufak bir yanlışını görürsem...

Ilk olarak sunu soylemeliyim bunlari hamile
Oldugunuz donemde yasamaniza cok uzuldum
Aldatilmayi cocugunuz icin affeden anne adayina sesleniyorum
Ufak bir yanlisini gordugunuzde veya yakaladiginizda
Ne yapcaksiniz Merak ettim

siz kendinizde misiniz? kendi kendinize kavga ediyorsunuz???
fikrinizi belirtmenize bir şey diyen mi var? konu sahibine yazdığım mesajlarıma alıntılar yaparak yorumlarda bulunuyorsunuz. sonra da isteyen istediği yorumu yapar size ne diyorsunuz.:)
neyse sizi kendi halinize bırakıyorum.

sevgili arkadaşım, öncelikle ellerini tutuyorum ve sana buradan güç kuvvet metanet gönderiyorum. Bence eşin bundan sonra avea hat kullansın. Avea hatlarda faturalı veya faturasız farketmiyor, avea.com.tr den online işlem merkezinden son 6 aylık tüm mesaj, arama kaydı bilgilerine hooop diye ulaşabilirsin. bunun içinde kontör işlemleri bölümünden kontör detayı bölümünden girebilirsin. Seni geri kazanmak isterse numarasını değiştirmeden aveaya geçsin. Benimki öyle yapmıştı. Dilerim herşey düzelir. Diğer tüm hafiyelik işlemleri için bana danışabilirsin hayatım. Maalesef deneyimliyim bu konuda...

önemli not, bu kayıtlarda mesajlarda ne yazdığı görülemiyor sadece o numara ile günde kaç kez görüşmüş kaç kez ve hangi saatlerde mesajlaşmış onu görebiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…