- Konu Sahibi parmak_cocuk
-
sen bu adamı affederek onun kucağına bebeğini vererek onu ödüllendirmiş olmıycak mısın? çocuğum için çocuğum için diyosun ya o senin çocuğunu 1 gram düşünmüyo!! düşünseydi eğer ne o kadını bulurdu ne gelir sana hoşlandım derdi ne de geceleri rahat rahat uyurdu! kusura bakma ama sende böyle taviz vericeksen onu affetmeyi kafana koymuşsan neden burda konuyu açıyosunki?
o senin bebeğin!! ona kendin bak artık! o adam ne o bebeği hak ediyo ne de seni! böyle babada koca da olmaz olsun yazıklar olsun!!!
o masum bebeğinin böyle adi bi babasına ihtiyacı yok! seninde yok! git annenin babanın yanına. onlar sana kucak açmıycak mı?? kayınpederinle kaynanana anlat! gitsinde oğullarının yüzlerine tükürsünler bi! onlarda sende tarafa çıkar sen merak etme! açıkta kalıcağına çocuğuna nasıl bakıcağını mı düşünüyosun? hiç düşünme! o pislik adamın cenabet elinden karnı doyucağına o çocuğun doymasın daha iyi! o masuma yazık en başta!
sen hala o evde durmaya kocanın dibinde yatmaya devam edersen o rahat rahat uyumasına da her gün seni aldatmasına da devam eder mis gibi! 2 gün sonra çocuğun oldu mu da 2 gözyaşı döker affet diye sende hoopppp affediverirsin. hak ediyo mu??? seni bu halde bırakıp başka kadının koynuna girerek seni ve o masum bebeği hak ediyo mu???? kusura bakmayın ama mesajların içeriğini görseniz ne olacak? boyu posu devrilesice gelmiş hoşlanıyorum demiş zaten! boyut cinsellikten öteye çıkmış!! daha ne bekliyosunuz o kadın siz ve kocanız denicek herif üçünüz aynı evde yaşayıverin madem herkes herşeyi biliyo!
bu bu kadar basit mi! çek git. daha evde durman hata. adam bi tarafına kaşıya kaşıya film seyretsin sen köşe bucak ağla dertlen! o bebeğe yazık! dik dur. çek git. ne bebeği göster ne hayatına devam ettir. senin en ufacık bi açığında boynuzlamış zaten. bundan sonra müsamme göstersen kim bilir neler yapıcak! soysun utanmaz herif!! böyleleri insan bile değil!!
hayvanlar bile çocuğuna eşine sadık oluyo senin kocan olucak adama hayvan bile denmez!
aklını başına topla canım! bebeğim için affettim demek çok klişe olur artık. kaçıncı yüzyılda yaşıyosun. bi düşün sen aynı şeyi yapsaydın 3. sayfa haberlerinin başlığında görürdük seni ya döverdi ya öldürürdü!
duyulmadık görülmedik haberler değil bunlar. boşanmak boşanmamak senin kararın demekte diyemiycem polyanna polyanna. senide bebeğinide hak etmeyen o gavatı bırak gitsin! allah nasıl biliyosa öyle yapar onu zaten hiç bi işi düzgün gitmez o ufacık bebeğinin bile ahını aldı resmen! o sabi sübyanın!!! boşanmak için daha neyi bekliyceksin kusura bakma da?? o kadını eve getirmesini falan mı?
aklını başına topla.allah sabırlar versin.. bebeğine de sağlık sıhhat..
her ne kadar sert yazmış olsanda inan yazdıkların tek tek kafama dank etti...
ben bebeğime her şekilde bakarım ailemde benim yanımda olur sonuna kadar. ama işte onları üzmek beni mahvediyor. Doğru söylüyorsun şimdi boşanmayacağım da ne zaman boşanacağım kadını eve getirdiği zaman mı?Onun ailesi biliyor herşeyi ama kimse tutupta yüzüne falan tükürmedi. Aaaa ne yaptın sen bilmem ne bakın çocuğunuz olacak iyi düşünün falan filan dediler sonrada evlerine çekildiler.Olan sadece bana ve bebeğime oldu.
Bu olayı ömür boyu unutamayacağımı biliyorum ona güvenemeyeceğimi ama şu cesareti bi kendimde bulabilsem ayrıldıktan sonra baba evinde nasıl olur hayatım bundan sonra nasıl şekillenir cesaret edemiyorum...yoksa boşanmak en doğru çözüm
ben bebeğime her şekilde bakarım ailemde benim yanımda olur sonuna kadar. ama işte onları üzmek beni mahvediyor. Doğru söylüyorsun şimdi boşanmayacağım da ne zaman boşanacağım kadını eve getirdiği zaman mı?Onun ailesi biliyor herşeyi ama kimse tutupta yüzüne falan tükürmedi. Aaaa ne yaptın sen bilmem ne bakın çocuğunuz olacak iyi düşünün falan filan dediler sonrada evlerine çekildiler.Olan sadece bana ve bebeğime oldu.
Bu olayı ömür boyu unutamayacağımı biliyorum ona güvenemeyeceğimi ama şu cesareti bi kendimde bulabilsem ayrıldıktan sonra baba evinde nasıl olur hayatım bundan sonra nasıl şekillenir cesaret edemiyorum...yoksa boşanmak en doğru çözüm
bana sorarsan canim bosanmayi dusunme hemen... unutmaki hic birsey tek tarafli degil.. belki dedigi gibi bi anlik bir hatadir.. tabiki kabuledilmesi oldukca zor bi durum ama ofkeyle oturupda zararla kalkma.. bence sen bu durumu kullanip onu omrunun sonuna kadar vicdan azabiyla kendine kole yapabilirsin.. umarim demek istediklerimi dogru anlatabilmisimdirr... allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?