- Konu Sahibi parmak_cocuk
-
Cinsellik için değil cnm hoşlanmış bi sıcaklık hissetmiş miş mişte mişmiş işte. Zaten bunlar benim canımı çok yakıyooor.
Konuyu açan kişi akıllı biri tabiki o kadaını arayıp kocam benim için sana ne dedi demez.ama öğrenmenin başka yolu yok biliyosanız söyleyin bunu öğrenmenin başka yolu var mı döküman çıkarılır mı çıkarılmaz mı.çoğu kişi çıkarılmaz diyor.konu sahibide biliyor ve anladı.bana kalırsa böyle düşünülmesi yi birşey değil.aldatan kocayla aldatan kadın ikiside ders alması lazım açıp telefonda tabiki sitem etmiyecek çık karşımada göreyim seni dicek gel seni bi yolayım dicek ne dicek başka hal hatırmı sorack Allahım Yarebbim hoşsunuz ya
bazı durumlarda kar zarar hesabı yapılır. öğrenmek , o kadınla karşı karşıya gelmek hamile birini fazlasıyla etkiler. boşanmayı düşünüyor olsaydı ; ipleri kopartır, içinden nasıl geliyorsa o şekilde davranırdı. ama ortada doğmak üzere olan bir bebek ve devam ettirilmek istenen bir evlilik varsa; öyle her aklına esen şey yapılmaz. ayrıca o kadın da kim oluyor ki ? o mu atmış arkadaşın nikah cüzdanına imzayı?
konu sahibi arkadaşım bence böyle zor bir dönemi en az hasarla atlatabilmek için bir uzmandan yardım almalısınız eşinizle birlikte.
Kızlar çok kötü durumdayım. Bir gün buraya böyle bir konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. 8,5 aylık hamileyim ve eşimin beni aldattığını öğrendim. Öyle bir çıkmaz içindeyim ki ne yapacağımı bilmez durumdayım. Kabullenemiyorum hazmedemiyorum. Hamile olmasam hiç durmazdım ama oğlumun babasız büyüyüp bir yanının hep eksik kalma düşüncesi beni kahrediyor. Sadece çocuk için devam etmek tabiki doğru değil ama kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum. Telefonunun dökümanını yakaladım. Sürekli konuşup mesajlaşmışlar görüşmüşler daha bir çok şey var tabii... Artık görüşmüyoruz bitti bir hataydı falan diyor ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum. Şuan benim amacım onların bu 1 aylık mesaj dökümlerini bulabilmek ama bulamıyorum neler yaşamışlar nekadar ne konuşmuşlar ancak bunları öğrenirsem devam yada ayrılık kararı alabilirim. Ama bunu nasıl elde ederim işte bunu bilmiyorum ne olur bana akıl verin arkadaşlar yardım edin...
Sevgili kardeşim aslında bir şey yazmayacaktım ama vicdanım yazmam gerektiğini söyledi.Şu an hala aldatılıyor olabilirsin daha kötüsü de olabilir.Ama daha farklı bir misyonun var senin sen bir annesin.Karnındaki bebek için sabretmelisin.Ancak zaman sana yolunu gösterebilir.Eşin eğer helal süt emmiş biriyse yaptığı hatayı ve yuvasının kıymetini anlayacaktır.Tabi ki boynuna sarıl demiyorum.Ama bu senin sınavın ve sabretmelisin çünkü sen annesin...
Kızın numarası var bende ama onunla birşey kanıtlamama gerek yok zaten herşey ortada olan biten. kocam olacak o adam herşeyi itiraf etti. Benim amacım kadına evliliğini ne şekilde aksettirdi yani kocamın benim hakkımdaki düşünceleri eğer ona beni sevmediğini evliliğinde mutlu olmadığını falan söylediyse onu kesinlikle affetmem. işte bu yüzden mesaj içeriği istiyorum bir de belki eşim yeni bir hat almıştır yine görüşüyordur bunu nasıl bulucamAncak kızın hattının dökümanını almam lazım hangi numarayla görüşüyorsa o numarayı arayıp bulabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?